Sloneczko 23.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Kliknęłam w "pokaż obrazek" i zobaczyłam Władka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.02.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 wpadłam sie przywitać!!!!!!!!!!!! kurcze.........ale sie tutaj dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.02.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Tutaj gdzie mieszkam obecnie, jest stary sad -same jabłonie. Osobiście wycięłabym to wsio i wykopała korzenie a posadziła nowe na miejscu właściciela. Owszem owocują raz te, raz te... ale, że Pana do sadu nie było przez kilkanaście lat, nikt nie podcinał gałęzi, jabłka rosną ale z chorobą -parchem i w dodatku małe. Sad stał się stołówką dla ptaków i Saren To jest chyba jedyny plus teraz jego Barbarzyńca ... no nie gniewaj się, ale ... Gałązki, a właściwie konary grubości mojej nogi poprzycinam, i będę obserwować ... Małe i parchate bo nie czyszczone i nie pryskane... A mam jedną gruszę, no grusz mam więcej, ale o jednej chcę napisać. Właściwie to sam pieniek się ostał, i wypiuściła z niego jedna cienka gałązka. Były na niej takie gruchy jakich jeszcze nie w życiu nie jadłam ... a poza smakiem, duże i zdrowe... będę dbać o ten pieniek jak o skarb jaki ... Nu jak sad do spacerów, to przejdzie lekką metamorfozę po pile i cyk... Jak pierwszy raz weszłam do tego sadu poczułam się jak mała dziewczynka u dziadka na wakacjach... i tak mam za każdym razem jak tam wchodzę... pewnie jakaś nie teges jestem, ale mogę cały dzień łazić od drzewa do drzewa i się im przyglądać ... a niby nie romantyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.02.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Z Władkiem? Nu zdjęcia nie widzę pod spodem Kliknęłam w "pokaż obrazek" i zobaczyłam Władka Hmmmm ... a u mnie cały czas widać.... może dlatego, że bezpośrednio z demotywatorów wkleiłam ... Grunt, że poznałyście Władka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.02.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 wpadłam sie przywitać!!!!!!!!!!!! kurcze.........ale sie tutaj dzieje Witaj... Ostatnio to właśnie nie za wiele się dzieje... jakoś czas przecieka mi przez palce i nie mogę go dogonić... ale nie narzekam, bo to oznacza tylko tyle, że pewnego dnia się obudzę i będziemy jechać budować .... hurrrrrraaaa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.02.2010 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Muszem... właściwie, to nie muszem, tylko kcem się pochwalić ostatnią pracą http://images37.fotosik.pl/259/8c130ab8f3107a82med.jpg a tak się prezentyuje na swoim miejscu http://images42.fotosik.pl/176/b9e5f66df881fb51med.jpg jakoś niewyraźne te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 23.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jak tu się nie chwalić! Ale się napracowałaś Jak zwykle niesamowita praca! Ile czasu zajęło Ci zrobienie tego obrazka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.02.2010 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 7 miesięcy... z przerwą na budowanie dzięki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.02.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ale robię dwa jednocześnie ... znaczy się albo ten albo ten... dwie ręce ino mam ... ten drugi nie zdąży się skończyć przed budową... ale zaczęłam następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 23.02.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ale robię dwa jednocześnie ... znaczy się albo ten albo ten... dwie ręce ino mam ... ten drugi nie zdąży się skończyć przed budową... ale zaczęłam następny I jak tu znaleźć czas na prasowanie Jestem pełna podziwu dla pokładów cierpliwości, które musisz mieć robiąc tak pracochłonne obrazki. No i to długie czekanie na efekt końcowy....zdecydowanie nie dla mnie - ja z tych w gorącej wodzie kąpanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A ja jutro jadę do mojego domku spotkać się z hydraulikiem cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 daj znac jakie koszta? Ja juz jestem po i strasznie jestem ciekawa jak to będzie wyglądało u was. Sorki - witam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 piękny obraz, Arctico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 daj znac jakie koszta? Ja juz jestem po i strasznie jestem ciekawa jak to będzie wyglądało u was. Sorki - witam!!!! spoko jutro po powrocie będzie sprawozdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.02.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Arctinusiu, jak Ty to wszystko godzisz? Obraz pięękny, ale i tak wolę tę Twoją zimę, co ją pierwszą zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A ja jutro jadę do mojego domku spotkać się z hydraulikiem cha nie drażnij tygrysa .... gepardziku żartuję oczywiście, zazdraszczam ale pozytywnie... Hidraulik to będzie pierwszy fach w jaki się zabawimy po ruszeniu z budową ... jak tylko wiosna przedwiośnie przegoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 piękny obraz, Arctico dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Arctinusiu, jak Ty to wszystko godzisz? Obraz pięękny, ale i tak wolę tę Twoją zimę, co ją pierwszą zobaczyłam Słoneczko kochane... jak buduję to nie dziurgam... a jak nie buduję... i wiosny doczekać się nie umiem, to zasuwam igiełką ino się kurzy A o zimowym pejzarzu chyba już Ci pisałam. Jest on z dużo łatwiejszej firmy, mniej kolorów, duże połacia jednego koloru... Igła w dłoń i już za jakieś dwa miesiące popołudniowego łelaksu obraz sie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 To może zadam Wam pytanie za sto punktów... Czy długie zasłony pasują do krótkich firan? Pytanie takie zrodziło mi się przez moją kuchnię. Jakoś nie pasują mi do kuchni długie firany, nie wiem dlaczego, ale nie. Z kolei nie lubię krótkich zasłon. Takie zawsze za krótkie mi się wydają . I nie wiem jak ubrać te moje nieszczęsne trzy okna w kuchni Klops normalnie... a jeszcze dodam, że zasłony będą nie tylko ozdobą, mają zasłaniać ... tzn. będą ciągane wte i wewte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Muszem... właściwie, to nie muszem, tylko kcem się pochwalić ostatnią pracą http://images37.fotosik.pl/259/8c130ab8f3107a82med.jpg a tak się prezentyuje na swoim miejscu http://images42.fotosik.pl/176/b9e5f66df881fb51med.jpg jakoś niewyraźne te zdjęcia padłam z wrażenia!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts