Arctica 25.02.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 działowa... i jeszcze jej nie ma... ale nie każcie mi negocjować z chłopem zmniejszenia i tak już okrojonej kotłowni Przyjemności nigdy za wiele jeszcze tyle pomysłów mam do przeforsowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 sądzę, że nawet ścieżki bym nie ułożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 może chociaż konkretnie piękny egzemplarz na skalniak mam taki jeden upatrzony, tylko sprzęta muszę sprowadzić , aaa... i jeszcze jeden... takie ooooogromne jajo przłupane wzdłuż... będzie fajowy stolik... albo gnomon ... albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.02.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 może chociaż konkretnie piękny egzemplarz na skalniak mam taki jeden upatrzony, tylko sprzęta muszę sprowadzić , aaa... i jeszcze jeden... takie ooooogromne jajo przłupane wzdłuż... będzie fajowy stolik... albo gnomon ... albo coś na skalniak mam swoje piękne wapienie i kilka granitowych a takie olbrzymy są super, ale nie pasują mi do ogrodu ... ja tylko potrzebuję całe tony takich na dróżki, ścieżki i podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 chrzęszczące.... mniam u nas ścieżką będzie nieregularny 5-8 metrowy pas.... trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 a my w tym roku chcemy się uporać z podjazdem, choć nie wiem, czy to się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja to w ogóle nic nie planuję... poza przeprowadzką najpóźniej do końca wakacji ... jakoś nie do ogarnięcia mi się to wszystko wydaje... Chciałam dużą działkę, zgoda... ale myślałam o 3 - 5 tys. metrów a nie 50 O tyle dobrze, że zdążę się zestarzeć i jeszcze będzie coś do zrobienia ... jest po co żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.02.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Hej! Wiatm się wieczorową porą Co do firanek i zasłon w kuchni... to... ... nie wiem, zgłupiałam, nie umiem doradzić No ale na pewno coś wymyślisz, poza tym masz tu tyle pomocnych inwestorek,ze jestem spokojna o wystrój Twoich okienek Mam nadzieję,że ta nieśmiało zaczynająca się wiosna juz z nami zostanie, ale coś o ochłodzeniu od wtorku mówią oby się mylili... bo na dworze tyle roboty mamy i pogody nam trzeba, nasze ogrodzenie frontowe w proszku albo jeszcze słabiej bo dopiero fundamencik zalany, całe murowanie przed nami, montaż przęselek i reszty, nie wspomnę już o kostce brukowej, a jak tu my to zrobimy jak u nas taka breja ??? Fajnie,że znowu będziecie działać na waszej posiadłości!!! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.02.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Hej! Wiatm się wieczorową porą Co do firanek i zasłon w kuchni... to... ... nie wiem, zgłupiałam, nie umiem doradzić No ale na pewno coś wymyślisz, poza tym masz tu tyle pomocnych inwestorek,ze jestem spokojna o wystrój Twoich okienek Mam nadzieję,że ta nieśmiało zaczynająca się wiosna juz z nami zostanie, ale coś o ochłodzeniu od wtorku mówią oby się mylili... bo na dworze tyle roboty mamy i pogody nam trzeba, nasze ogrodzenie frontowe w proszku albo jeszcze słabiej bo dopiero fundamencik zalany, całe murowanie przed nami, montaż przęselek i reszty, nie wspomnę już o kostce brukowej, a jak tu my to zrobimy jak u nas taka breja ??? Fajnie,że znowu będziecie działać na waszej posiadłości!!! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 tu akurat nie masz na co narzekać - im więcej, tym lepiej Tylko ta przeprowadzka w ciągu 6 miesięcy ... wręcz niewiarygodne mi się wydaje , zwłaszcza, że nie macie jeszcze stanu surowego A masz już dograne wszystkie ekipy na poszczególne wykonania wykończeniówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mam... moja ekipa w wyrku właśnie zaległa... z książką U nas tylko tynkarze będą... wstępnie zaklepani, nie mogę konkretnie się umówić, bo niedowierzałam w tą Twoją wiosnę , i nie znam konkretnej daty Będziem czynić cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Hej! Wiatm się wieczorową porą Co do firanek i zasłon w kuchni... to... ... nie wiem, zgłupiałam, nie umiem doradzić No ale na pewno coś wymyślisz, poza tym masz tu tyle pomocnych inwestorek,ze jestem spokojna o wystrój Twoich okienek Mam nadzieję,że ta nieśmiało zaczynająca się wiosna juz z nami zostanie, ale coś o ochłodzeniu od wtorku mówią oby się mylili... bo na dworze tyle roboty mamy i pogody nam trzeba, nasze ogrodzenie frontowe w proszku albo jeszcze słabiej bo dopiero fundamencik zalany, całe murowanie przed nami, montaż przęselek i reszty, nie wspomnę już o kostce brukowej, a jak tu my to zrobimy jak u nas taka breja ??? Fajnie,że znowu będziecie działać na waszej posiadłości!!! Buziaki :*** Witaj wieczorową porą... niebrunecie Właśnie niedawno chłop coś krzyczał o tym ochłodzeniu ... ja nie kcem Z ogrodzeniem i kostką.... spoko, do czerwca zdążycie... a jakby co to mamy kalosiki ... a Wy ważniejsze rzeczy na głowach Ps. jak mi ładnie napisałaś "posiadłość" ... za parę... paręnaście lat... może Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mam... moja ekipa w wyrku właśnie zaległa... z książką U nas tylko tynkarze będą... wstępnie zaklepani, nie mogę konkretnie się umówić, bo niedowierzałam w tą Twoją wiosnę , i nie znam konkretnej daty Będziem czynić cuda Instalacje też sami zrobicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Taaaa.... prąd, wodę i kanalizę... ale mi przypomniałaś, jeszcze podłogówki nie zrobimy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Taaaa.... prąd, wodę i kanalizę... ale mi przypomniałaś, jeszcze podłogówki nie zrobimy sami nooo, kochana, to zaoszczędzicie min.60 tys. Suuuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.02.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 sąsiadeczko ja tak czytam i stwierdzam że za chwile ktoś Ci napisze że trzeba projekt zmienić a tak poważnie to myślę że jeśli to zasłonisz to będzie wszystko ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 26.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja to w ogóle nic nie planuję... poza przeprowadzką najpóźniej do końca wakacji ... jakoś nie do ogarnięcia mi się to wszystko wydaje... Chciałam dużą działkę, zgoda... ale myślałam o 3 - 5 tys. metrów a nie 50 O tyle dobrze, że zdążę się zestarzeć i jeszcze będzie coś do zrobienia ... jest po co żyć Matko do końca wakacji ...co za tempo to ja juz MOCNOOOOO zaciskam kciukasy Pozdrawiam i szybkiej wiosny zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Taaaa.... prąd, wodę i kanalizę... ale mi przypomniałaś, jeszcze podłogówki nie zrobimy sami nooo, kochana, to zaoszczędzicie min.60 tys. Suuuuuper! + min. 60 za stan surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 sąsiadeczko ja tak czytam i stwierdzam że za chwile ktoś Ci napisze że trzeba projekt zmienić a tak poważnie to myślę że jeśli to zasłonisz to będzie wszystko ok pozdrawiam Witaj... wszystko kupione???? Projektu nie zmienię... jeszcze mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja to w ogóle nic nie planuję... poza przeprowadzką najpóźniej do końca wakacji ... jakoś nie do ogarnięcia mi się to wszystko wydaje... Chciałam dużą działkę, zgoda... ale myślałam o 3 - 5 tys. metrów a nie 50 O tyle dobrze, że zdążę się zestarzeć i jeszcze będzie coś do zrobienia ... jest po co żyć Matko do końca wakacji ...co za tempo to ja juz MOCNOOOOO zaciskam kciukasy Pozdrawiam i szybkiej wiosny zyczę Dzięki... za kciukasy... a wiosna to większości tutaj by się już przydała , a do końca wakacji to jeszcze pół roku przecież ... zdążymy... spacerkiem... noooo, może truchcikiem Również pozdrawiam... dwukrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts