Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Sobie poczytałam bo zaległości jakieś mi się narobiły. Fajne te ogrodzenia i płoty a co do zasłonek to może jakiś cienki pas zasłony z tej strony co "brakuje" boku?

A tak wogóle to mi smutno i córci też bo dzisiaj wracając z oglądania mebli do kuchni zobaczyłyśmy kocia, jak wpada pod auto. Nie udało się autowi go wyminąć i kocio w szoku uciekł tylko z jezdni i dwa kroki za bramą jakieś posiadłości zasnął na naszych oczach :cry: :cry: :cry: Sorki że tak przysmuciłam ale trudno mi zapomnieć tego widoku...

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:( :( :(

Smutno... tak w skrytości powiem, że wczoraj wieczorkiem przeczytałam Twój wpis, tylko nic nie pisałam :oops: ...

tak zapadł mi w muzgownicę, że pół nocy mi się po snach szwendał :x ...

Też mam niemiłe wspomnienia w temacie :( ...

Zawsze uwielbiałam wkurzać mamę jeszcze za czasów świeżości mojego prawa jazdy, kiedy to przekonywałam , że wolała bym rozjechać człowieka niż zwierzę :) .

Od urodzenia taka zwierzyńcowo zakręcona jestem :lol: ... pamiętam jak kiedyś pojechaliśmy do dziadków na wieś... i ... niewiele brakowało, a w niedzielę nie było by obiadu bo mała Ania w płacz jak dziadek koguta pod pachą niósł... wiadomo po co :roll: ... dobrze, że babcia jakąś chabaninę w zamrażarce miała :wink:

Plany na dziś mieliśmy ambitne...

Nawet budzik o 6 zadzwonił :x ... bosheeeee, toż to środek nocy.... jak ja się przestawię :-? :roll: ...

Wstyd mi okropny... ale z przyjemnością przyjęłam wiadomość, że pada deszcz :oops: :oops: :oops: ...

Teraz raz kropi raz nie, ale ogólnie wilgotno i niefajnie :x ...

Wielkie chlastanie przełożone na poniedziałek :D

A ja właśnie wróciłam. Jechaliśmy w pochmurnej pogodzie z perspektywą krótkiej wizyty bo małż na 14 do pracy szedł. Tak się żaliłam, że jak jedziemy na wieś to zawsze jest pochmurno i pada. A tu jakby na przekór słonko zaczęło się przecierać przed te zapory chmurne. I kiedy już dojechaliśmy było słonecznie i wiosennie i nawet czubki moich krokusów widziałam :D :D :D . I nadal świeci słonko choć ja już w Łodzi przed kompikiem. Strasznie mi żal że tak krótko tam byliśmy :(

Zrobiłam zaokienny rekonesans :-? ... wszyscy chwalą się hicyntami, tulipanami, rozchodnikami... a u mnie na tych ostatnich 20 cm śniegu :evil: :x :evil: :x ... wyprowadzam się!!! :wink:

Róże poprzemarzały i to prawie do kozioniów, niskich iglaków jeszcze nie widać, baaa... nawet leszczyna jeszcze śpi :roll: ...

a od środy mrozy w dzień zapowiadają... to co będzie nocą :-?

eeee... idę stąd, bo smutaszę :x