sipatka 26.02.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Sobie poczytałam bo zaległości jakieś mi się narobiły. Fajne te ogrodzenia i płoty a co do zasłonek to może jakiś cienki pas zasłony z tej strony co "brakuje" boku? A tak wogóle to mi smutno i córci też bo dzisiaj wracając z oglądania mebli do kuchni zobaczyłyśmy kocia, jak wpada pod auto. Nie udało się autowi go wyminąć i kocio w szoku uciekł tylko z jezdni i dwa kroki za bramą jakieś posiadłości zasnął na naszych oczach Sorki że tak przysmuciłam ale trudno mi zapomnieć tego widoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Smutno... tak w skrytości powiem, że wczoraj wieczorkiem przeczytałam Twój wpis, tylko nic nie pisałam ... tak zapadł mi w muzgownicę, że pół nocy mi się po snach szwendał ... Też mam niemiłe wspomnienia w temacie ... Zawsze uwielbiałam wkurzać mamę jeszcze za czasów świeżości mojego prawa jazdy, kiedy to przekonywałam , że wolała bym rozjechać człowieka niż zwierzę . Od urodzenia taka zwierzyńcowo zakręcona jestem ... pamiętam jak kiedyś pojechaliśmy do dziadków na wieś... i ... niewiele brakowało, a w niedzielę nie było by obiadu bo mała Ania w płacz jak dziadek koguta pod pachą niósł... wiadomo po co ... dobrze, że babcia jakąś chabaninę w zamrażarce miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Plany na dziś mieliśmy ambitne... Nawet budzik o 6 zadzwonił ... bosheeeee, toż to środek nocy.... jak ja się przestawię ... Wstyd mi okropny... ale z przyjemnością przyjęłam wiadomość, że pada deszcz ... Teraz raz kropi raz nie, ale ogólnie wilgotno i niefajnie ... Wielkie chlastanie przełożone na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.02.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a ja za chwilę wybieram się na działkę, żeby na dobre rozpocząć sezon ogródkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Na dobre to może nie, ale też mam zamiar nosa z chałupy wyściubić... przejaśnia się trochę ... Tylko u nas nadal wszystko pod śniegiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.02.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 A ja właśnie wróciłam. Jechaliśmy w pochmurnej pogodzie z perspektywą krótkiej wizyty bo małż na 14 do pracy szedł. Tak się żaliłam, że jak jedziemy na wieś to zawsze jest pochmurno i pada. A tu jakby na przekór słonko zaczęło się przecierać przed te zapory chmurne. I kiedy już dojechaliśmy było słonecznie i wiosennie i nawet czubki moich krokusów widziałam . I nadal świeci słonko choć ja już w Łodzi przed kompikiem. Strasznie mi żal że tak krótko tam byliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.02.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Przepraszam Cię Arctinko źle zrobiłam wpisując się u ciebie z opowieścią o smutnej przygodzie. Zepsułam Ci przez to noc i jest mi z tego powodu bardzo przykro . Jeszcze raz przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 No co Ty... Izuś... Tak mi to łaziło po głowie, bo ja już tak mam, bzika zwierzakowego i tyle... dobrze, że wypisałaś się, może troszkę lżej Ci się zrobiło... po to mamy to forum, żeby przyłazić ze zmartwieniami, tutaj możemy je zagadać, tfu zaklikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Zrobiłam zaokienny rekonesans ... wszyscy chwalą się hicyntami, tulipanami, rozchodnikami... a u mnie na tych ostatnich 20 cm śniegu ... wyprowadzam się!!! Róże poprzemarzały i to prawie do kozioniów, niskich iglaków jeszcze nie widać, baaa... nawet leszczyna jeszcze śpi ... a od środy mrozy w dzień zapowiadają... to co będzie nocą eeee... idę stąd, bo smutaszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.02.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 nie smęć, tylko ciesz się przedwiośniem mają być zaledwie przymrozki, więc już zima nie wróci nawet, jeśli postraszy śniegiem, to zaledwie na parę dni, bo przecież już dzień dłuższy i słoneczko mocniej grzeje z każdym dniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 nooooo doooobra.... widziałam pączki na czereśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 nooooo doooobra.... widziałam pączki na czereśni noooooooooo, od razu wiosenniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 no troszkę Powiedz mi, ale tak szczerze... w niedzielę to nie wypada z piłą spalinową po sadzie w środku wsi latać ... takiej prawdziwej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 no troszkę Powiedz mi, ale tak szczerze... w niedzielę to nie wypada z piłą spalinową po sadzie w środku wsi latać ... takiej prawdziwej wsi eee, tam wypada, czy nie my co niedzielę kujemy w ścianach i nie przejmujemy się tym, co inni powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a ja nie mogę chłopa przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 dobrze, że mój uległy , bo ja to uparciuch jestem - jak sobie postanowię, to choćby się waliło i paliło, to muszę zrealizować, co zaplanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 A ja nie wiem, czy chce mi się wytoczyć działa... bo som przecie sposoby Wszak poniedziałek tak samo dobry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.02.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 pewnie, że dobry, ale chyba będzie mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 hmmm... muszę obejrzeć pogodę, jak tak to przystępuję do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 hmmm... muszę obejrzeć pogodę, jak tak to przystępuję do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts