Beauty 27.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Masz zapewne nie jednego asa w rękawie to chopa przekonasz ( nie tylko w rękawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 27.02.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witaj... wszystko kupione???? hej wszystko co trzeba kupione w dzienniku napisałam jak chcesz to skocz ( mówiłam że w tym tygodniu coś tam skrobnę, więc to zrobiłam) jeszcze jedno.... do końca wakacji chcesz się przeprowadzić? no ładnie..... znając życie chcesz i będziesz mieć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.02.2010 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witaj... wszystko kupione???? hej wszystko co trzeba kupione w dzienniku napisałam jak chcesz to skocz ( mówiłam że w tym tygodniu coś tam skrobnę, więc to zrobiłam) jeszcze jedno.... do końca wakacji chcesz się przeprowadzić? no ładnie..... znając życie chcesz i będziesz mieć pozdrawiam Wszyscy mówią, że nierealne ... Sprawy beznadziejne i niewykonalne to nasza specjalność Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.02.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dzisiaj pokarzę Wam, czym zajmuje się moja druga połowa jak ja dziurgam, znaczy się krzyżykuję . Ostatni sezon pozabudowlany zaowocował takim czymś http://foto3.m.onet.pl/_m/0954ae4bea8e2a5e7c5beebb3239c357,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/11f01daae9abfd9645ed57d4add7bbf5,10,19,0.jpg wszystko zrobione jest ze zwykłej blachy miedzianej, drucików, pręcików, rureczek, itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 fajne zamiłowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.02.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 arctico ale ten Twój chłop jest zdolny.Tylko mi nie mów ,że to jeszcze będzie jeździć .?Wspaniałe hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.02.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Pięęęęęęęęęęęękne !!!!!! Dobraliście się, jak w korncu maku..... Pozazdrościć zdolności - obojgu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.02.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Arctica..........czy Ty chcesz mnie dobić na dobre???????? znowu leże na podłodze!!!!! ....a byłam pewna, że już mnie niczym nie zaskoczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Hej Kochana Ale cudo! Nie mogę uwierzyć,że sam to zrobił i to ze zwykłych materiałów Super!!!! Wy to macie zdolności! Buziaki i miłego wieczoru życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam:) Arctica sporo osób robi w niedzielę -grzebie w domkach i sąsiad tez ciął w ubiegłą No My zasuwając 6 dni, musieliśmy mieć ten odpoczynek w niedzielę... To napiszę, że i ja jestem w szoku.... bo bardzo ciekawe hobby ma ten Twój Mężuś... i on tak sam sobie lutuje, wygina itp. na podstawie fotki ciuchci? Oj Ty musisz mieć cierpliwego męża. No i zdolnego! Wczoraj była sobota... Nu i jak tam piłą cięcie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.02.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dziękuję w imieniu drugiej połówki... teraz to jak paw będzie chodził . Tylko mi nie mów ,że to jeszcze będzie jeździć .? Nie będzie... szkoda nam było kaski na silnik . Chłop woli te 1,5 tys. dorzucić do chopperowej skarbonki czy Ty chcesz mnie dobić na dobre???????? a byłam pewna, że już mnie niczym nie zaskoczysz! i on tak sam sobie lutuje, wygina itp. na podstawie fotki ciuchci? lutuje, wygina, klei, skręca.... na podstawie uwaga!!!! 574 fotek, zrobionych w muzeum kolejnictwa ... obsługa się śmiała, że powinien kilka dopłat za fotografowanie zapłacić przy taaaaakim hurcie Nu i jak tam piłą cięcie było? bedzie.... jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 A ja już myślałam, ze cięłaś dzisiaj, bo pogoda była idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.02.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Była... ale jutro też będzie... niech sobie żyje w zgodzie z sobą samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 wow szczena mi opadła i nie mogę jej podnieść. Ale z was przezdolne małżeństwo. no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.02.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 To już nie dziwicie się, że domek też sobie sami zbudujemy, nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Gwoli pracy w niedzielę. My też mieliśmy czasem ochotę popracować przy domku w niedzielę ale się powstrzymaliśmy. Lepiej jeden niedzielny dzień przeznaczyć na świętowanie niż mają na człowieka krzywym okiem patrzeć. Co innego po południu jak się jest na miejscu trochę sobie po cichutku porobić a co innego roboty wielkie prowadzić. Nasz znajomy, który też na wsi buduje tak samo w niedzielę woli nic nie robić. Wydaje mi się że pewnych zasad i zwyczajów warto przestrzegać, wtedy nawet to wszystko lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.02.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 No to już się mojemu podobasz , niech tylko przeczyta ... Mam się niepokoić ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 28.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Wszyscy mówią, że nierealne ... Sprawy beznadziejne i niewykonalne to nasza specjalność Również pozdrawiam dokładnie dlatego Wam się uda a z mężem to się dobraliście jedno i drugie ma niesamowity talent pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.02.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Eeeee tam talent... łuparte jak łosły i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.02.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 No to już się mojemu podobasz , niech tylko przeczyta ... Mam się niepokoić ????? sie niepokój jak nie masz nic lepszego do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts