Arctica 28.02.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 A mam.... dzewa chlastać będę ... jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 A o której masz zamiar rano wstać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.02.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Chyba już poszłaś spać bo cisza zapadła. No to miłego chlastania i świetnej zabawy. Żałuję, że ja dopiero mogę na działencję pojechać w sobotę, ale cały tydzień będę kombinować a nóż widelec znajdę pretekst na wcześniejszy wypad . Spokojnych snów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.03.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam!! wczoraj na naszej działce była córka..............i stwierdziła,że przy domu mamy wielkie bajoro!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.03.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No to nie pozostaje nic innego tylko kaczki zahodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hej Arctica Ale ten twój mężulek to zdolniacha ,rewelacyjna ta ciuchcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.03.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Jak tam cięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 01.03.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kopara mi opadła Arctico Twój mąż ma mega talent i super hobby I fakt trza być upartym i dokładnym żeby takie cudo zrobić, to musiała być momentami zegarmistrzowska robota BRAWOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! Toście się dobrali Normalnie artychy jak się patrzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 01.03.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 cześć Arctico, Zajrzałam do Ciebie i znowu to odchorowałam .. no żółć zazdrości mnie zalała i niestrawności się nabawiłam Cudny obrazek Mąż widzę, też nie może spokojnie usiedzieć, tylko zaraz coś tam też dzierga - super lokomotywa (czy to Piękna Helena?) Kiedyś przesiadywałam godzinami w Muzeum Kolejnictwa, jeszcze z poprzednim dyrektorem.. mój synek miał odpał kolejowy jakiś czas temu, zanim wszystkiego nie przesłoniła piłka nożna W temacie budowlanym widzę, że u Ciebie już planowanie się zaczyna, drzewka, przycinanie itd.. a ja mam focha na zimę.. i śnieg.. u mnei jeszcze kuuuupa tego białego g.. a leży Pozdrawiam i kciukam mocno za realizację planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.03.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dobry wieczór... Powiem tyle... JAK TAK MA WYGLĄDAĆ WIOSNA, TO JA TO CHROMOLĘ.... POCZEKAM DO LATA I nie chciała bym wytykać paluchami, kto mi "mokry poniedziałek" wywróżył . Niech by se i pokropiło ... ale cały dzień???? Niech by i powiało... ale tak, żeby ponad stu kilogramowego chłopa prawie z drzewa zdmuchiwać Dobrze, że "prawie" robi dużą różnicę Tak, tak.... poczekam do lata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.03.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A o której masz zamiar rano wstać? Nie tak rano... o 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.03.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam!! wczoraj na naszej działce była córka..............i stwierdziła,że przy domu mamy wielkie bajoro!!!!!! To tak jak wszędzie , u nas albo woda, albo śnieg... i już nie wiem co gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.03.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No to nie pozostaje nic innego tylko kaczki zahodować albo krokodyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.03.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Jak tam cięcie? Jak na taaaaaaaką pogodę to chyba nieźle... 1/3 sadu uchlastaliśmy ... A pamiętasz, jak pisałam o najsmaczniejszych gruszkach... tych na takim spróchniałym kikucie, co to małą gałązkę wypuścił... na dwóch metrach sarna duuuży placek kory wyżarła ... a nawozu sarnowego.... pół wywrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.03.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hej Arctica Ale ten twój mężulek to zdolniacha ,rewelacyjna ta ciuchcia Kopara mi opadła Arctico Twój mąż ma mega talent i super hobby I fakt trza być upartym i dokładnym żeby takie cudo zrobić, to musiała być momentami zegarmistrzowska robota BRAWOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! Toście się dobrali Normalnie artychy jak się patrzy Pozdrawiam Dziękuję w chłopowym imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.03.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 cześć Arctico, Zajrzałam do Ciebie i znowu to odchorowałam .. no żółć zazdrości mnie zalała i niestrawności się nabawiłam Cudny obrazek Mąż widzę, też nie może spokojnie usiedzieć, tylko zaraz coś tam też dzierga - super lokomotywa (czy to Piękna Helena?) Kiedyś przesiadywałam godzinami w Muzeum Kolejnictwa, jeszcze z poprzednim dyrektorem.. mój synek miał odpał kolejowy jakiś czas temu, zanim wszystkiego nie przesłoniła piłka nożna W temacie budowlanym widzę, że u Ciebie już planowanie się zaczyna, drzewka, przycinanie itd.. a ja mam focha na zimę.. i śnieg.. u mnei jeszcze kuuuupa tego białego g.. a leży Pozdrawiam i kciukam mocno za realizację planów Dawno Cię nie widziałam ... witaj Lokomotywa to "TY51"... ale nie jest to pasja kolejowa... raczej modelarska . Wcześniej był żaglowiec, też taki z metrowej długości... i mam zapowiedź, że następny będzie parowiec... Budowa jeszcze musi sporo poczekać... niczym nie jesteśmy w stanie dojechać do chałupy. Jeszcze jesienią rozjeździli nam łąkę, podjazd też ruszany i świeżo nawożony... tak jak pisałam... lato nas zastanie, a nie zaczniemy A sad musieliśmy przyciąć, bo pora odpowiednia My też przystoliczni... więc białego g. tyle samo mamy Również serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Przyszłam się nieśmiało przywitać Nieśmiało, bo nie wie, czy mnie stąd kto nie wygoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Arctico, jak znajdziesz chwilkę .......przeczytaj.......http://chcebyczyckochac.bloog.pl/comment.html?q=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Przyszłam się nieśmiało przywitać Nieśmiało, bo nie wie, czy mnie stąd kto nie wygoni Monisiu... kochanie... przyjdzie czas, że słoneczko na nas naślesz ... mam nadzieję ... Przychodź ile kcesz i czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Arctico, jak znajdziesz chwilkę .......przeczytaj....... http://chcebyczyckochac.bloog.pl/comment.html?q=1 Małgoś... czytałam, ale tylko pierwszy rozdział... zalałam się złami i nie mam więcej odwagi I szlag mnie trafia, i to na samą siebie... dopiero takie osoby potrafią nam uzmysłowić co mamy i jak nam to trudno docenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts