kala67 02.03.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Arctico, jak znajdziesz chwilkę .......przeczytaj....... http://chcebyczyckochac.bloog.pl/comment.html?q=1 Małgoś... czytałam, ale tylko pierwszy rozdział... zalałam się złami i nie mam więcej odwagi I szlag mnie trafia, i to na samą siebie... dopiero takie osoby potrafią nam uzmysłowić co mamy i jak nam to trudno docenić Atctica........miała to samo...nie byłam w stanie czytac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Tym bardziej, że dziewczyna naprawdę super pisze, ma wspaniały dystans do siebie, nie chce być przedmiotem... dobrze, że w ten sposób może przekazać co myśli, bo wyobrażam sobie tą frustrację, gdyby nikt nie mógł poznać Jej myśli ... Nie próbuje narzekać, marudzić.... chce być aktywnym uczestnikiem życia... i to jest wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Gdybyście kiedyś wlazły na schody i podmurówkę z kamienia polnego, jak najmniej łupanego... to poproszę ... że zdjęcia w sensie o takie cuś mi chodzi, tylko jeszcze... http://foto3.m.onet.pl/_m/05cc9731add679d8e9b4cb944a223c3b,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Nie spotkałam schodów Ogrodzenia, owszem, są nawet dość popularne, ale schody jakoś mniej. A po co Ci foty? Jeśli jesteś zdecydowana, to nie ma nad czym myśleć - kamień, jak kamień, a wzorów na schodach nie trzeba obmyślać. Co innego ogrodzenie - to większy kłopot. Ano właśnie ... możecie sobie piękne ogrodzenie z darmowego kamienia strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wydaje mi się, że za dużo by tego kamienia było . Cały dojazd do domu, rondo, i koniecznie schody... nie wyobrażam sobie terakoty przed takim domem... tylko kamień. A że prawdziwy bruk będzie to i schody wydaje mi się, że z polnego a nie krojonego jakiegoś będą na miejscu . Dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wydaje mi się, że za dużo by tego kamienia było . Cały dojazd do domu, rondo, i koniecznie schody... nie wyobrażam sobie terakoty przed takim domem... tylko kamień. A że prawdziwy bruk będzie to i schody wydaje mi się, że z polnego a nie krojonego jakiegoś będą na miejscu . Dobrze myślę? Prawdę powiedziawszy, to w dworkach na ogół bywały schody z litego betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ooooo.... mi też taka opcja pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Skoro jesteś to podpowiedz... zastanawiam się, czy w przedpokoju, dużym 15m2, dawać dwie takie same szafy... czy wydzielić garderóbkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Gdybyście kiedyś wlazły na schody i podmurówkę z kamienia polnego, jak najmniej łupanego... to poproszę ... że zdjęcia w sensie o takie cuś mi chodzi, tylko jeszcze... http://foto3.m.onet.pl/_m/05cc9731add679d8e9b4cb944a223c3b,10,19,0.jpg ależ piekne!!!!!!! juz je widze przed moim domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ooooo.... mi też taka opcja pasuje Ja mam całe betonowe, zrobione tak, aby w razie czego mogły zostać z samym betonem Podoba mi się lekko zazieleniony beton To właśnie kojarzy mi się ze starymi ogrodami, dworkami itp. Dlatego zaczęłam rozważać ogrodzenie z betonowymi słupami W tej sytuacji mogłabym zostawić schody takie, jakie są. Celowo też nie wykańczałam dolnej części kolumn od strony ogrodowej, na wypadek gdybym chciała takie schody z betonu zostawić. To jeszcze do przemyślenia, ale kto wie ... moze takie zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Skoro jesteś to podpowiedz... zastanawiam się, czy w przedpokoju, dużym 15m2, dawać dwie takie same szafy... czy wydzielić garderóbkę? ja wydzieliłabym garderóbkę ma ten plus, że można schować buciory, kurtki, wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ooooo.... mi też taka opcja pasuje Ja mam całe betonowe, zrobione tak, aby w razie czego mogły zostać z samym betonem Podoba mi się lekko zazieleniony beton To właśnie kojarzy mi się ze starymi ogrodami, dworkami itp. Dlatego zaczęłam rozważać ogrodzenie z betonowymi słupami W tej sytuacji mogłabym zostawić schody takie, jakie są. Celowo też nie wykańczałam dolnej części kolumn od strony ogrodowej, na wypadek gdybym chciała takie schody z betonu zostawić. To jeszcze do przemyślenia, ale kto wie ... moze takie zostaną Tylko taki normalny beton to się kruszyć może... wycierać i zawsze surowy beton z kurzem mi się kojarzy ... trzeba by jakoś zaimpregnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ooooo.... mi też taka opcja pasuje Ja mam całe betonowe, zrobione tak, aby w razie czego mogły zostać z samym betonem Podoba mi się lekko zazieleniony beton To właśnie kojarzy mi się ze starymi ogrodami, dworkami itp. Dlatego zaczęłam rozważać ogrodzenie z betonowymi słupami W tej sytuacji mogłabym zostawić schody takie, jakie są. Celowo też nie wykańczałam dolnej części kolumn od strony ogrodowej, na wypadek gdybym chciała takie schody z betonu zostawić. To jeszcze do przemyślenia, ale kto wie ... moze takie zostaną Tylko taki normalny beton to się kruszyć może... wycierać i zawsze surowy beton z kurzem mi się kojarzy ... trzeba by jakoś zaimpregnować myślisz, że kiedyś impregnowano takie betony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ależ piekne!!!!!!! juz je widze przed moim domkiem nawet półokrągłe w avatarku widzę ... dobrze widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ależ piekne!!!!!!! juz je widze przed moim domkiem nawet półokrągłe w avatarku widzę ... dobrze widzę? TAK !!!!!!!!! z czego one są?? widze kostke granitową, a ten kamień to co to takiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Skoro jesteś to podpowiedz... zastanawiam się, czy w przedpokoju, dużym 15m2, dawać dwie takie same szafy... czy wydzielić garderóbkę? ja wydzieliłabym garderóbkę ma ten plus, że można schować buciory, kurtki, wsio I jaka oszczędność ... muszę podumać z projektem ... a w przedpokoju został by tylko stojący wieszak i maleńka sofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ależ piekne!!!!!!! juz je widze przed moim domkiem nawet półokrągłe w avatarku widzę ... dobrze widzę? TAK !!!!!!!!! z czego one są?? widze kostke granitową, a ten kamień to co to takiego??? A kamień to kamień Taki prawdziwny... polny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Skoro jesteś to podpowiedz... zastanawiam się, czy w przedpokoju, dużym 15m2, dawać dwie takie same szafy... czy wydzielić garderóbkę? ja wydzieliłabym garderóbkę ma ten plus, że można schować buciory, kurtki, wsio I jaka oszczędność ... muszę podumać z projektem ... a w przedpokoju został by tylko stojący wieszak i maleńka sofka nie ma nawet o czym mówić Sama nad tym myślałam u nas, czy wywalić w ogóle ściankę i powiększyć wiatrołap, wrzucić szafę itp, czy też lepiej mieć "szatnię" - wybrałąm "szatnię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 myślisz, że kiedyś impregnowano takie betony? pewnie nie... ale tynk z murów ceglanych też im nie odpadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ale polny jest okrągły, a ten jest taki jakby specjalnie formowany? wycinany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts