dankaf 18.10.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 a może przeniesiemy się do moich komentarzy? ludzie chca czytac co u Ciebie a nie moje przemyslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Właśnie miałam się czepiać tej 2 . Jeżeli 7 nikt na stałe nie zasiedli i jeżeli ma to być tylko gościnna łazienka, to nie musi być duża. Chyba, że w jakiś zmyślny sposób przemycisz tam pralnie z suszarnią. Chyba, że gdzieś już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 wskocz do moich komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ok. z małym opóźnieniem (obiadowym ), ale już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.10.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 !@#$%$^&*^&%$^&*^%$#$%^$#$%^&%&*&^&* i k...a mać! CO Z TĄ POGODĄ ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.10.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 W poniedziałek - zimno jak diabli - pracowaliśmy, bo przecież "od jutra będzie lepiej". We wtorek -"zimno jak diabli" ............................. i pada deszcz - pracowaliśmy, bo jak już jesteśmy...... W środę - "zimno jak diabli" ............................. i pada deszcz wróciliśmy w połowie drogi i.................. poddaliśmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 poddaliśmy się łeeeeeee, no szkoda ale od weekendu ma byc już coraz lepiej.........też patrzymy na pogode, bo od tego uzależniona jest praca męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.10.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Obiecywali, że będzie lepiej... po niedzieli... od wtorku... teraz obiecują na koniec tygodnia... z tym, że w piątek ma padać... to kiedy ten koniec tygodnia... bo zawsze myslałam, że w piątek Chyba odpuściliśmy, bo nawet jak zrobi się ładniej, to przecież nie na miesiąc, a tyle potrzebowali byśmy czasu do ukończenia stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Chyba odpuściliśmy, to do Ciebie nie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.10.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Chyba odpuściliśmy, to do Ciebie nie podobne No i co ja na to poradzę, że co widzę światełko w tunelu .................................................. to pociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Arctica.....no coś Ty!!! nie poddawaj sie!!!!! nie Ty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.10.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cześc Poczekaj do soboty ma byc ładnie.A ta w ogóle to nie pamietam tak brzydkiego i mokrego października Kolumny wybrane?tak na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.10.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Arctica.....no coś Ty!!! nie poddawaj sie!!!!! nie Ty !!! Może źle napisałam z tym poddaliśmy.... my po prostu wyluzowaliśmy.... A wpłynęło to cudownie na naszą psyche. Mojemu żonkisiowi nawet błocko dziś nie przeszkadzało . Co się odwlecze to .... no wiecie... Dokończymy na spokojnie ściany, poulewamy sobie kolumienki z podciągami, a jak jeszcze pogoda będzie to schody sobie ulejemy, bo narazie to po drabinie do chałupy trza wchodzić . Dobrze będzie... Danusiu... w sobotę rzeczywiście obiecują ładnie, ale... po pierwsze to jakoś im nie wierzę, a po drugie to mi takich sobót ze 30 potrzeba . Kolumny wybrane... posłucham wszystkich ... będą proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ale ta po prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.10.2009 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 nie.... zwykła, prosta .... brzydka Taka zalewana z papierowej tuby... później ew. głowicę dostawimy, ale o frezach mam zapomnieć . Mąż stwierdził, że następnym razem mi pałac wybuduje... to będą pasowały moje fanaberie . Gorzej jak mu znowu powiem - A może by tak... jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Gorzej jak mu znowu powiem - A może by tak... jeszcze raz? chyba nie chcesz,aby Twój chłop się załamał Arctica będą piękne meble..............będzie piękny dom z klimatem!!!!!!!!! A propo pogody dzisiaj pada,mój zjeżdża do domu, ale ma nadejśc poprawa i oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Arctica,jeszcze parę dni i ma być poprawa pogody.Mam nadzieję ,że tam w 'gorze" myślą o Twojej budowie i dadzą z miesiąc słońca ,abyś mogła dociągnąć chociaż do stropu. .Życzę Ci tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 a ja dzisiaj łażę za Beatką Myślę, że z kolumn będziesz zadowolona, więc się nie smuć a pogoda ma być i już!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wagban2 23.10.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ja też zaliczam się do kobiet budujących. Razem z moim Niemężem sami zaczeliśmy budować domek. Od lipca przebrnęliśmy, przez robienie zbrojenia, zbijanie szalunków, wylewanie betonu, budowanie ścian fundamentowych z betonitów, malowanie dysperbitem, przyklejanie styropianu, zatapianie siatki w kleju, znowu malowanie, a w środę w czasie całodziennej śnieżycy ubijanie stopą wibracyjną piasku w fundamentach. No i organizm trochę to odcierpiał. Od kilku dni straszniście boli mnie ręka, że w pracy (w tej na pierwszy etat) nie mogę utrzymać myszki ALe coś się zaczyna dziać i to cieszy najbardziej:) Chociaż jak to będzie powstawało w takim tempie, to może na emeryture się wprowadzimy Pozdrawiam i życzę nam obu dużo siły i wytrzymałości:) Witaj.... bratnia duszo!!!! Bo już powolutku nie wiedziałam, czy przypadkiem nie powinnam sie wstydzić tego mojego "zboczenia" Jesteście widać bardziej zaciętymi budowniczymi niż my, nas pogoda pogoniła , ale obiecują wiosnę, więc od pn. ruszamy!!!!!!!!!!!!!!! Mój organizm już chyba się przyzwyczaił. Tylko po noszeniu bloczków strasznie bolały mnie kompleksy.... bicepsy? (bardzo lubię tą reklamę ). Później już było ok., chyba pomogła ta całozimowa siłownia . Zdecydowanie namawiam na dziennik. Tak, tak... też się broniłam.... a teraz moje chłopy muszą jajecznicę na obiad jeść... i to jak sobie zrobią Życzę wytrwałości w dążeniu do celu, dacie radę!!!! Pozdrawiam Nie myślałam o własnym dzienniku. Może to troszkę wynika z kompleksów, których posiadam wiele, a jednym z nich jest to, że boje się, że byłby nudny Ale może jeszcze do tego dojrzeję. W każdym razie motywację dziewczyny dajecie mi nie złą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.10.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Gorzej jak mu znowu powiem - A może by tak... jeszcze raz? chyba nie chcesz,aby Twój chłop się załamał Arctica będą piękne meble..............będzie piękny dom z klimatem!!!!!!!!! A propo pogody dzisiaj pada,mój zjeżdża do domu, ale ma nadejśc poprawa i oby no i niema tego złego... A dom ... ten ma być ostatni... przy obecnym też tak mówiłam , chociaż tutaj poraziło mnie piękno otoczenia i wcale nie o dom chodziło (teraźniejszy też jest na prawdę fajny), a o przestrzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts