meg60 13.03.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Halooooooooooo!!!!!!!! jest tu ktoś????? Arctica, co z tobą???? Zasypało cię czy coś????? daj znać to przyjedziemy z łopatami!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.03.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 oooooooooooo, zrobiłam następną stronkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.03.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 hej! wpadłam się przywitać i powiedzieć....... u nas znowu pada śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ja też wpadłam się przywitać U mnie też pada........ooo.....ło. Już nie pada tylko się rozpuszcza hurrraaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.03.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Cze Arctica!! Pewnie jak wrócisz po weekendzie to zaskoczysz nas znowu ilością wykonanych prac budowlanych.Pewnie przekopałaś z pól ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.03.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Cze Arctica!! Pewnie jak wrócisz po weekendzie to zaskoczysz nas znowu ilością wykonanych prac budowlanych.Pewnie przekopałaś z pól ogrodu no pewnie że nas zaskoczy ,zreszta tak samo jak z budową było jak wracała to z wielkim hukiem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 i jeszcze w kompleksy popadnę, bo u nas totalny zastój nastąpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Spoko, spoko... możecie wyluzować... leżę odłogiem... nie będę niczym zaskakiwać ... Wczoraj mieliśmy imieniny teściowej, ja dobra synowa pomagałam w przygotowaniach , a u nich monitor padł i nawet nie mogłam przeczytać co mi napisałyście . Dziś z ranka mieliśmy kurs do nas na budowę, bo strop zamówiliśmy i mąż nie dowierzał w moją pamięć co do dokładnych wymiarów ścian. Dobrze pamiętałam ... A przy okazji stado sarenek mogłam podziwiać... u nas w sadzie... i po dzikowych tropach połaziłam.... suuuuuuuper, tylko znów biało. Ale już niedługo, podtrzymuję obietnicę ... ostatni tydzień zimy... wytrzymamy A w ogóle to serdecznie dziękuję WSZYSTKIM za wiarę w nas, i za to, że zaglądacie tutaj... ze spokojnym serduchem będę mogła budować dziennik mi nie utonie ... dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.03.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Arctico, dziennik nie padnie, spokojnie Trochę mnie uspokoiłaś, bo u nas tyż biało wszędzie Ja nawet uważam, że to ostatnie 3-4 dni zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Tak, tak, bo ja chyba w piątek obiecałam, że ostatni tydzień... to by się zgadzało . Tylko nam nie bardzo pasuje... początkowo strop miał przyjechać we wtorek, ale baliśmy się, że nam pieniążki nie zdążą dopłynąć i przesunęliśmy na piątek. Kaska już jest na koncie i jutro od rana będę drążyć temat, kiedy i dlaczego tak późno... bo mróz się kończy... motać będę jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ja na poniedziałek zamówiłam piasek do tynków i nie wiem, gdzie go zrzucimy, skoro tyle śniegu leży Trudno, rozłożymy folię na sniegu i na to piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 będziesz miała warstwę oddzielającą, ciekawe jak długo wytrzyma ... chyba, że piach ciepły przywiozą Aaaa... nam na chudziaka mieli piach przywieźć... i jakoś nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 14.03.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam niedzielnie A w ogóle to serdecznie dziękuję WSZYSTKIM za wiarę w nas, i za to, że zaglądacie tutaj... ze spokojnym serduchem będę mogła budować dziennik mi nie utonie ... dziękuję Zaglądam z wielką przyjemnością, a o dziennik nie musisz się martwić, na pewno będzie sobie płynął na powierzchni spokojnych wód forumowych, aż zacumuje w nowym pięciohektarowym porcie, który na pewno na czas będzie gotowy tak jak zaplanowaliście..... I tego życzę z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ale mi ładnie napisałaś.... dziękuję Już teraz zapowiadam, że dziennik nie zakończy się wraz z przeprowadzką... bo komu będę się chwalić kolejnymi mieszkańcami, kolejnym przychówkiem... nawet jak forum budowlane to i tak się ze zwierzyńcem wwalę... muszę dzielić się z kimś moim szczęściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wiosna, wiosna... wiosna ach to TY!!! zobaczcie co Wam przyniosłam z ogrodu.... zdjęcia z dzisiaj!!! http://foto2.m.onet.pl/_m/4a5d2c82de3ec323976301846e5783be,10,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/ec2358c66ad079c5b731e473eafd5b96,10,19,0.jpg HURRRRRRRRRA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 nareszcie dobra nowina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.03.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 U nas snieg topnieje, w środę ma jeszcze popadać ale od czwartku ma być cieplej Nu a bratki proszę jakie ładne WIOSNA WIOSNA... będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.03.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Arctico, jaki planujesz kominek, oprócz tego że narożny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.03.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A u nas sypie buuuuuuuuuu sypie i topnieje, bez kaloszy nie wyda!!!! Byłam z córką w Galerii i nogi mokre jutro już kaloszki włożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 14.03.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Matko! Skąd Ty wytrzasnęłaś te kwiatki , u mnie spod śniegu ledwo drzewka widać , ale dobra wróżko cierpliwie poczekam jeszcze tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts