monia i marek 15.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 http://foto3.m.onet.pl/_m/d0383a9f2cc4ed3da7ea6b31991d1d8b,10,19,0.jpg piękne zdjęcie u nas podobnie - wszędzie biało i to grubą warstwą zasypane, ale słoneczko mocno świeci, więc będzie topniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No coś Ty!!!! nie rycz!!!... zima ostatnie kroki stawia... a tak efektownie, bo chce pokazać, że ona też piękna ... jak nie będzie jej przez kolejne kilka lat to zatęsknimy i za nią ... Wiosna już kurczaki (czyt. bazie) na drzewach rozkłada, tulgnij się wyżej to i kwiatuszka co to właśnie kołderką przykryty zobaczysz... ale prawdziwy, wczorajszy ... no nie płacz już... Kwiatuszka widziałam przedwczorajszego ,ale te zdjecie mnie troszke podłamało ,bo myslałam ze juz wiecej sniegu sie nie pojawi ,Wy widzicie pogode codziennie za oknem ja muszę sobie pozwolic na ogladanie jej w waszych dziennikach i relacjach z niego ,ale mówisz że bazie się pokazały oooo to dobry znak że wiosna coraz bliżej stawia swoje nóżki i juz nie płacze , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Prognozy mówią ,że tylko ten tydzień ma być jeszcze taki zimowy.Jeszcze troszkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.03.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A ja słyszę jak woda cały czas spływa w rynnach i bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.03.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 U nas pół nocy walił śnieg ,ale teraz też już się wszystko topi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.03.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 U nas też i dlatego tak "ciurka" w rynnach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dzień dobry U nas też bielusienko i piękne ciepłe słoneczko świeci, a co za tym idzie pewnie szybciutko wszystko się stopi Śliczny akcent zimy ale mam nadzieję,że juz NA POŻEGNANIE! Widze,że wszystko juz prawie przygotowane i lada dzień znikniesz nam.... a ja już na samą myśl tęsknię ... Oki płakać nie będę bo wiem ile to "zniknięcie" a w zasadzie jego powód sprawi Ci radości Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.03.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 wpadłam sie przywitać.....zameldowac, że żyje!!! w szkole byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 http://foto3.m.onet.pl/_m/d0383a9f2cc4ed3da7ea6b31991d1d8b,10,19,0.jpg piękne zdjęcie u nas podobnie - wszędzie biało i to grubą warstwą zasypane, ale słoneczko mocno świeci, więc będzie topniało Dzięki, ja kompletny antytalent w tej dziedzinie ... ale na kolor nieba napatrzeć się nie mogę Kwiatuszka widziałam przedwczorajszego poprawka - wczorajszego - tak, tak zaraz potem zaczęło padać i juz nie płacze , no dobze Widze,że wszystko juz prawie przygotowane i lada dzień znikniesz nam.... a ja już na samą myśl tęsknię Nie ma tak dobrze... pracuję nad mobilnym netem wpadłam sie przywitać.....zameldowac, że żyje!!! w szkole byłam Cześć, dobrze że żyjesz , i jak....... mądrzejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.03.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej, w TV mówią, że do środy, a w weekend ma być +13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 niech będzie jak najcieplej, bo zamierzam popracować w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dwa dni siedziałam w szkole.....i nic nowego nie usłyszałam tam ....więc mądrzejsza nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej, w TV mówią, że do środy, a w weekend ma być +13 przecie obieeeecaaaałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dwa dni siedziałam w szkole.....i nic nowego nie usłyszałam tam ....więc mądrzejsza nie jestem Hmmmm ... a obecność obowiązkowa ... skoro wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej, w TV mówią, że do środy, a w weekend ma być +13 przecie obieeeecaaaałam NAPRAWDĘ ??????????? BĘDZIE AŻ TAK CIEPŁO To ja chyba oszaleję z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.03.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Widze,że wszystko juz prawie przygotowane i lada dzień znikniesz nam.... a ja już na samą myśl tęsknię Nie ma tak dobrze... pracuję nad mobilnym netem I bardzo dobrze!!!! JUŻ MI LEPIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Hej, w TV mówią, że do środy, a w weekend ma być +13 przecie obieeeecaaaałam NAPRAWDĘ ??????????? BĘDZIE AŻ TAK CIEPŁO To ja chyba oszaleję z radości Spokojnie, sąsiadeczko, bo dom trzeba budować......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.03.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Upałów to my dzisiaj nie mamy, wręcz przeciwnie Wyszło teraz jednak spokojne słonko, wiatr ustał i mam wrażenie, że idzie ta wiosna i jutro będzie przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.03.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam Ja dzisiaj rano tylko wyskoczyłam z łóżka to stanełam w drzwiach balkonowych jak wryta... padał śnieg Ale potem już się uspokoiło, pocieszam się, że Pani w TV mówiła, że jeszcze w środę będe opady śniegu, a od czwartku STOP i cieplej zacznie się robić Tylko słonka malutko było dzisiaj. Poza pogodą... to Arctica pomysł fajniutki z tym kominkiem... A skoro u Ciebie piszę to wkleję ci też tutaj przepis na sernik z brzoskwiniami - duża blaszka , an kruchym cieście i z posypka kruchą, lubię go, bo jest wilgotny, a nie taki suchy. http://forum.muratordom.pl/przepisy-obiadowo-deserowe-pan-z-kola,t172038.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.03.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Hej!!! Nie będę dziś zbytnio rozmowna, mam powiedzmy... gorszy dzień, właściwie prawie bez powodu, niestety "prawie" robi wielką różnicę... echhhhh... nie będę gadać, jutro będzie lepiej Wiosna obiecana na piątek pewnie będzie, ale jak ja niecierpię czekać ... jeszcze dwa dni.... wytrzymam... muszę... Misia, dzięki za przepis, może jutro sobie zrobię, po pychotach najczęściej mi lepiej ... a może do jutra mi zeźlina przejdzie i nie trzeba będzie tu i tam rozmiarów powiększać , a w ogóle to też lubię wilgotny Tylko tam trochę więcej smakołyków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts