monia i marek 16.03.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Arctico, nie poddawaj się złym nastrojom Przyjdzie wiosna i zaraz Ci się humor naprawi Już jutro będzie cieplej niż dzisiaj, więc z każdym dniem również poprawa wnętrza nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Arctinko kochana nie bądź w niedobrym humorze . Podzielę się z Tobą moją radością z okienek i drzwi i wody z kraniku już podłączonej I słonko dzisiaj świeciło Zdjęć w dzienniku raczej dzisiaj nie dam rady wstawić ale jeszcze nic nie jest przesądzone A w sobotę kiedy będzie ciepło to mój mąż akurat pracuje popołudniu . Chyba pojadę sama a może młoda się skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.03.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 To i ja się dzielę radością z okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Oczywiście!!!!!!!!!! Dzielmy się radością ze wszystkiego, nikomu jej nieposkąpię a jutro ........... cha!!!! pójdę kupować róże do LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 To ja też sie dołączam do radości..............................Arctica...nos do góry = Jutro będzie lepiej!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.03.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Oczywiście!!!!!!!!!! Dzielmy się radością ze wszystkiego, nikomu jej nieposkąpię a jutro ........... cha!!!! pójdę kupować róże do LM Ja juz kupiłam Są też ładne róże w Auchan i Lidlu (m.in.Cinderella) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Arctica ,no niemożliwe ,żeby skrzydła Ci opadły ,nie wierzę Nie śpiesz się tak bardzo do tej budowy ,bo jeszcze jej będziesz miała dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Cześć Arcticzko Miłegi dnia życzę!!! Mam nadzieję,że dzisiaj czujesz się juz lepiej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Arctica............a co z Tobą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 gospodynie gdzie podobno wiosna idzie więc wszyscy zmieniamy nastrój na lepszy -obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.03.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Gdzie Cię wcięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Jestem, jestem Dzięki dziewczyny... cieszę się Waszym szczęściem... wodą w kranie i oknami... oknami bardzo, bardzo, bo to taki nowy etap, kiedy to budowa domem się staje... jeszcze surowym, ale już zamkniętym . A i mam nadzieję, że uda nam się jutro i do nas okienka zamówić Wiosny jakoś nie widać, przed chwilką sypało to białe g..... nooo dobra nie sypało - prószyło Na piątek umówiona jestem na oranie, i nie popuszczę choćby i po śniegu . W ogóle to rozwala mnie ta bezczynność. Nawet słupków nie mogę pomalować bo temperatura powyżej 5 stopni ma być ... już mam dosyć tego dreptania w miejscu Ale koniec marudzenia... znalazłam takie coś... i się mocno zastanawiam... trójka + dwa fotele... co o tym myślicie?????? http://foto2.m.onet.pl/_m/1bbb5668566fb305b781313a1f6afab6,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erniej 17.03.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 witam! fotel- moi rodzice mają podobny model i nie da się na tym siedzieć. U nich poducha, która jest pod plecami jest zbyt miękka i plecy układają się w kołyskę. Koniecznie przed kupnem trzeba posiedzieć w nim z 20 minut i zobaczyć czy odpowiada. Z wyglądu fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.03.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Fotel bardzo masywny i porządnie wyglądający.Gustuję w uszakach ,wiec jak najbardziej mi się podoba .Zlikwidowałabym tylko tę "drabinkę z boku,trochę jej , jak dla mnie, za dużo.No i oczywiście zgadzam z przedmówcą-czynią ,że należałoby na trochę w nim kupra usadzić ,coby później kręgosłup nie ucierpiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.03.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 aaa,do Twoich mebli pasuje jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.03.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 jak dla mnie trochę zbyt holenderskie, ale nie powiem... ładne Sprawdziłabym faktycznie jak z wygodą Arctico, pochwal się okienkami, jak już zamówisz Od jutra będzie znacząco cieplej, zobaczysz U nas dzisiaj nareszcie pierwszy dzień nieco ponad 0'C. Śnieg delikatnie postraszył, ale na króką chwilę, a teraz już widać, że nieco topnieje, więc jest na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No właśnie problem w tym, że wypróbować doopskiem nie da rady... za daleko i jak bym kupowała to tak ze zdjęcia . Postanowione na 100%, że musi być skóra. Przekonuję się o poprawności tej decyzji codziennie ścierając kurze z obecnych mebli. Z materiału nie zetrze ino wetrze . I w związku z tym mam naprawdę niewielki wybór. Na a'la Ludwik mam alergię, na Chesterfield'y z kolei mąż patrzeć nie może.... zostają holendry , a ten właśnie nie taki typowy Holender, ciut pokombinowany... Nie wiem, nie wiem... do jutra mam czas na decyzję erniej... witaj u mnie Beauty... ale te moje meble to do kuchni póki co są... saloonowych jeszcze nie mam Moniu... mam nadzieję, że ta wiosna dotrze... no i że na stałe, bo nieciekawie mówią . Okienkami chwalić się powiadasz?... nie ma za bardzo czym, zwykłe, białe, plastikowe, z grubszymi szprosami.... i dokładnie za 1/5 ceny Twoich okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A jak wyglądają chesterfieldy? Cześć. Dobrze że się odezwałaś bo smutno było bez ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Cześć, żyję chociaż ledwie ... psyhe kuleje Chesterifeldy to takie jak u Wojewódziekgo... i w niani w gabinecie Kota, i w Majce w gabinecie Aleksandry... najczęściej butelkowo zielone (chociaż występują wszystkie, prawie kolory) z dużą ilością guzików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.03.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No właśnie problem w tym, że wypróbować doopskiem nie da rady... za daleko i jak bym kupowała to tak ze zdjęcia . Postanowione na 100%, że musi być skóra. Przekonuję się o poprawności tej decyzji codziennie ścierając kurze z obecnych mebli. Z materiału nie zetrze ino wetrze . I w związku z tym mam naprawdę niewielki wybór. Na a'la Ludwik mam alergię, na Chesterfield'y z kolei mąż patrzeć nie może.... zostają holendry , a ten właśnie nie taki typowy Holender, ciut pokombinowany... Nie wiem, nie wiem... do jutra mam czas na decyzję erniej... witaj u mnie Beauty... ale te moje meble to do kuchni póki co są... saloonowych jeszcze nie mam Moniu... mam nadzieję, że ta wiosna dotrze... no i że na stałe, bo nieciekawie mówią . Okienkami chwalić się powiadasz?... nie ma za bardzo czym, zwykłe, białe, plastikowe, z grubszymi szprosami.... i dokładnie za 1/5 ceny Twoich okien To faktycznie okna za pół darmo Szeroki szpros ładny będzie. Ja właśnie dumam nad szerokością szprosu, bo zamówiłam 5,5cm i boję się, że bedzie zbyt wąski Zamówiłaś szpros konstrukcyjny, wewnątrzszybowy, czy naklejany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts