sipatka 17.03.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Jak dla mnie to cena okien moni jest powalająca.....Ja rozumiem że do dworku i w ogóle ale mnie by nie było stać .......moje kosztowały 1/10 i troszeczkę (ale moje to maleństwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witaj wróżko!!!!! Cóż to za zwątpienie?? Przecież wiosna ma być!!!! Tak wywróżyłaś z ......betoniarki!! A fotel ładny, choć ja nie lubię skór - jakichkolwiek - naturalnych i eko. zawsze się do nich kleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Jak dla mnie to cena okien moni jest powalająca..... Ja rozumiem że do dworku i w ogóle ale mnie by nie było stać ....... moje kosztowały 1/10 i troszeczkę (ale moje to maleństwa) To okna, o których marzyłam Wiem, że za cenę kilku tych okien mogłabym mieć pcv do całego domu, ale ... zawsze pozostałyby mi niespełnione marzenia o tych drewnianych Okien już zmieniać nie zamierzam nigdy w życiu, więc postanowiłam zaszaleć ... kosztem tego, że budowa potrwa np. rok dłużej. Jestem zadowolona z tego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Moniu! jeżeli tylko jest możliwość człowiek powinien dążyć do spełniania swoich marzeń. Ja kiedyś nawet nie śmiałam marzyć że będę miała domek a tu proszę ..... Ni z gruszki ni z pietruszki głęboko ukryte westchnienie bo nawet nie marzenie i się spełnia Niech i Twoje marzenia się spełnią i domek wygląda jak z twoich snów Nie zmienia to jednak faktu że te ceny są dla mnie astronomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Szeroki szpros ładny będzie. Ja właśnie dumam nad szerokością szprosu, bo zamówiłam 5,5cm i boję się, że bedzie zbyt wąski Zamówiłaś szpros konstrukcyjny, wewnątrzszybowy, czy naklejany? wewnątrzszybowy.... zamówię, jak dobrze pódzie to jutro Myślałam o konstrukcyjnym, ale wtedy tak jak u Ciebie jeden u góry... ale jakoś bardziej w białych oknach mi się widzi podział skrzydła na trzy pola ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Szeroki szpros ładny będzie. Ja właśnie dumam nad szerokością szprosu, bo zamówiłam 5,5cm i boję się, że bedzie zbyt wąski Zamówiłaś szpros konstrukcyjny, wewnątrzszybowy, czy naklejany? wewnątrzszybowy.... zamówię, jak dobrze pódzie to jutro Myślałam o konstrukcyjnym, ale wtedy tak jak u Ciebie jeden u góry... ale jakoś bardziej w białych oknach mi się widzi podział skrzydła na trzy pola ... w przypadku białych chyba też wybrałabym podział na 3 masz rację - bardziej pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witaj wróżko!!!!! Cóż to za zwątpienie?? Przecież wiosna ma być!!!! Tak wywróżyłaś z ......betoniarki!! A fotel ładny, choć ja nie lubię skór - jakichkolwiek - naturalnych i eko. zawsze się do nich kleję trza majty zakładać witaj, może nie zwątpienie ale coraz większe niedowierzanie... 0 stopni i pada śnieg , wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Szeroki szpros ładny będzie. Ja właśnie dumam nad szerokością szprosu, bo zamówiłam 5,5cm i boję się, że bedzie zbyt wąski Zamówiłaś szpros konstrukcyjny, wewnątrzszybowy, czy naklejany? wewnątrzszybowy.... zamówię, jak dobrze pódzie to jutro Myślałam o konstrukcyjnym, ale wtedy tak jak u Ciebie jeden u góry... ale jakoś bardziej w białych oknach mi się widzi podział skrzydła na trzy pola ... w przypadku białych chyba też wybrałabym podział na 3 masz rację - bardziej pasi Tyle się naoglądałam, że niczego nie jestem bardziej pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witaj wróżko!!!!! Cóż to za zwątpienie?? Przecież wiosna ma być!!!! Tak wywróżyłaś z ......betoniarki!! A fotel ładny, choć ja nie lubię skór - jakichkolwiek - naturalnych i eko. zawsze się do nich kleję trza majty zakładać witaj, może nie zwątpienie ale coraz większe niedowierzanie... 0 stopni i pada śnieg , wiosna? No to cię Małgonia nasza Arctinka przyłapała hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 O kurcze!!! Nie zauważyłam tego wpisu Arcticaaaaa oj nu nu tak podglądać ja poprostu duuuuuuuuuuża kobieta jestem i w tych miejscacjh muszę mieć komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Jakie poglądać????? Sama się przyznałaś, że się kleisz... to nie przypuszczam żebyś na głowie w foletu stała Ps. widziałam... nie taka znowu duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Jakie poglądać????? Sama się przyznałaś, że się kleisz... to nie przypuszczam żebyś na głowie w foletu stała Ps. widziałam... nie taka znowu duża ale dopsko duże!!!! i potliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 To nie trzeba w stringach biegać... już som niemodne Oczywiście na skóry nie namawiam, każdy ma własne upodobania, a ja nie wyobrażam sobie niczego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No to się nam kącik mody zrobił na lato akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 To nie trzeba w stringach biegać... już som niemodne Czy ty sobie wyobrażasz mnie w stringach???? To masz nieziemską wyobraźnię ja nie mogę!!! nie no, takie wogóle są? myślę o rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No właśnie dziś jakiś tam pokaz letniej oglądałam, że niby wczoraj był i prowadzący kazał wymienić już garderobę na kolorową letnią... no chyba żeby mi do czerwonego kinola pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A może on z Egiptu nadawal???? Przecież tam mamy bywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ja tam widzę że kolory to my raczej tak czarno-biało. Śnieg a na nim śladziki błota jak plamki u dalmatyńczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Eeeee.... od nas chyba ... palmów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 a może to zeszłoroczny program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts