meg60 18.03.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ho,ho......inicjały, portyki.....jakoś dworsko się zrobiło!!!! i nie wiem czy mogę pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Małgoś... zawsze!!!!... i do bólu ... wszak to potworek będzie ... blacha na dachu, okna plastikowe... nic tylko się wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ta dam... już nie mam smuta, ani pokrzywionej psyhe... KUPIŁAM!!!!! 14 osób się biło fotel już Widzieliście, całość tak się prezentuje.... ława oczywiście nie od tego http://foto3.m.onet.pl/_m/f3d212ff5b19478ca9362a6c5c20bd2f,10,19,0.jpg Jak to kobiecie niedużo do szczęścia potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jankama ma okno - chyba, zdaje mi się zmienili te inicjały na okno. My też herbowi, ale ... rzeźbić nie będziemy. Myślę, że rodzinne pamiątki wystarczą - to to, co nam pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jankama nie ma okna tylko inicjały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 A my NIEherbowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 To ostatnie fotki - ja widzę okno [/img] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Tulgnij się wyżej, jest przybliżenie portyku... a może to w komentach było ... zaraz poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Tulgnij się wyżej, jest przybliżenie portyku... a może to w komentach było ... zaraz poszukam tak, było w dzienniku, dobrze pamiętam, ale na wcześniejszych zdjeciach, a teraz widzę okno Może się mylę. Zresztą to bez znaczenia. U Ciebie będą inicjały i już Myślę, że przydałabym Ci się ta wycinarka do styropianu - można nią precyzyjnie dociąć co się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Zobacz Herbu rodzinnego nie ma,nie było i nie będzie.Nie będzie też okienka.Jest monogram.Jakby ktoś nie widział to litery:K.R.F. http://images31.fotosik.pl/336/94ad81cc9cec3466med.jpg Tak cień pada, a inicjały są na ciemniejszym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Tulgnij się wyżej, jest przybliżenie portyku... a może to w komentach było ... zaraz poszukam tak, było w dzienniku, dobrze pamiętam, ale na wcześniejszych zdjeciach, a teraz widzę okno Może się mylę. Zresztą to bez znaczenia. U Ciebie będą inicjały i już Myślę, że przydałabym Ci się ta wycinarka do styropianu - można nią precyzyjnie dociąć co się chce. Wycinarkę kupimy, podbitki będziemy robić też jak u J. więc się mocno przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Osz ty!!!!!! gdzie ty takie cuda wynajdujesz !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Tulgnij się wyżej, jest przybliżenie portyku... a może to w komentach było ... zaraz poszukam tak, było w dzienniku, dobrze pamiętam, ale na wcześniejszych zdjeciach, a teraz widzę okno Może się mylę. Zresztą to bez znaczenia. U Ciebie będą inicjały i już Myślę, że przydałabym Ci się ta wycinarka do styropianu - można nią precyzyjnie dociąć co się chce. Wycinarkę kupimy, podbitki będziemy robić też jak u J. więc się mocno przyda a dach również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.03.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Gratuluję zamówienia okienek, na 100% szybko zostaną wykorzystane, z Wami nie mają wyjścia Od jutra WIOSNA na całego!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.03.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witaj Danuś... dawno nie zaglądałaś . Wiem,wiem teraz już będę systematycznie A mąż nie reflekcił na mycie To właśnie on mnie przekonał do tafli szkła(właściwie,to najpierw ja go,a potem jak już załapał bakcyla było po ptokach Nie powiem,bo nasz Orionek wyglądałby ładniej z szprosami,ale co zrobię jak tylko drewniaki mi się podobały(cena juz mniej )No i te wiedeńskie,ale chciałam wygodnie Zresztą i tak chcę tak troszkę eklektycznie,więc nie będzie problemu.....tak sobie wmawiam A co z kolorem typu turkus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Osz ty!!!!!! gdzie ty takie cuda wynajdujesz !!!!!! No jak to gdzie ... tam gdzie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 a dach również? nie... dach będzie w wersji "Potworek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Gratuluję zamówienia okienek, na 100% szybko zostaną wykorzystane, z Wami nie mają wyjścia Od jutra WIOSNA na całego!!! Pozdrawiam Dzięki... chyba jednak nie tak szybko ... sporo jeszcze "przed" trzeba zrobić, a rąsiów ino cztery Wiosna dotarła ... po południu było 17 w cieniu ... Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witaj Danuś... dawno nie zaglądałaś . Wiem,wiem teraz już będę systematycznie Trzymam za słowo A mąż nie reflekcił na mycie To właśnie on mnie przekonał do tafli szkła(właściwie,to najpierw ja go,a potem jak już załapał bakcyla było po ptokach czasami trzeba uważać co się podsuwa A co z kolorem typu turkus? Nie rozumiem o co chodzi z tym turkusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts