Arctica 20.03.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Cześć Gdzie Ty się kochana podziewasz ??? Czyżbyś korzystała z wosennej pogody i działała na swojej posiadłości ? Buziak:* Karolciu... przecie na budowie ... ooooobieeeecyyyywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 w każdej wolnej chwili zaglądam z wielką przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 No i humorek od razu lepszy A mój dzisiaj stwierdził, że .......za mokro no żesz ty ale mu taaaaaaaaaaaaaaak nagadałam, że jutro, bez szemrania jedziemy a jeszcze murarze maja być i dokańczać co spier......daczyli Ja im jutro pokarze! Nie wiedzą co ich czeka. Jak by wiedzieli to by się tak nie cieszyli na spotkanie Małgoś... nie gadaj, że Ty taka groźna baba jezdeś ... jakoś się Ciebie nie boję Bo ty nie musisz Ale jak potrzeba to ja potrafię. Nie krzyczę, ale tak gadam, że w pięty wchodzi - z uśmiechem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 A teraz wieści Właściwie to najpierw chcę Wam podziękować, za to, że jesteście jak mnie nie ma. Teraz wiem, że ze spokojnym serduchem mogę wyruszać na podbój betoniarki tudzież innych fajowych urządzonek ... dziękuję Nie wiem jak to działa... przez całą zimę wstawałam około 11 ... teraz nie jest problemem podnieść się z wyrka 6 godzin wcześniej . Wczoraj wstaliśmy o 5.30, dziś budzenie nastawione na 5.45, a ja..... obudziłam się przed budzikiem , ja!!!! Nie wiem jak nazwać to zjawisko, czy można się zakochać w kawałku ziemi ??? Chyba można, bo za każdym razem jak wjeżdżamy do nas mam ze szczęścia zapocone oczka ... koniec uzewnętrznień Melduję, że: - uwibrowana zasypka w domku - posadzone 60 wierzb, przyszłych słupków do siatki - wykopane dziury na kolejne 40 wierzb, materiału sadzeniowego zbrakło - wykopane dziury pod słupki (takie normalne, metalowe) wzdłuż jednego boku, jakieś 150 metrów, ze 40 dziur - wykopane dziury wzdłuż jednego boku winnico-warzywniaka. Resztę nie wiem gdzie, ile... i gałęzie po przecince (ostrym chlastaniu ) sadu trzeba najpierw uprzątnąć. A poza tym, to zabrakło nam czasu, bo na 18 musieliśmy dotrzeć do domu Teraz znów trochę wzdychania... nie wiem jak to jest... codziennie wieczorem pakując graty do odjazdu mam serdecznie dosyć wszystkiego, dosłownie wszystkiego... a w nocy nie mogę się doczekać brzasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 No i humorek od razu lepszy A mój dzisiaj stwierdził, że .......za mokro no żesz ty ale mu taaaaaaaaaaaaaaak nagadałam, że jutro, bez szemrania jedziemy a jeszcze murarze maja być i dokańczać co spier......daczyli Ja im jutro pokarze! Nie wiedzą co ich czeka. Jak by wiedzieli to by się tak nie cieszyli na spotkanie Małgoś... nie gadaj, że Ty taka groźna baba jezdeś ... jakoś się Ciebie nie boję Bo ty nie musisz Ale jak potrzeba to ja potrafię. Nie krzyczę, ale tak gadam, że w pięty wchodzi - z uśmiechem!!!! Hahahaaa... to mogły byśmy się dogadać ... a wież co mnie najbardziej wkurza... jak się męczę, żeby komuś dogadać, a ten i tak nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 O rety, odwaliliście kawał roboty Jestem pod wielkim wrażeniem Jak tak dlaej Wam pójdzie, to wprowadzicie się przed wakacjami Aż mi żal, że u nas wszystko w taki żółwim tempie Teraz rozmyślam nad ustawieniem kuchni na ścianie preciwnej do tej, którą opracowywałam zimą i nie mam kompletnie koncepcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.03.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Ta dam... już nie mam smuta, ani pokrzywionej psyhe... KUPIŁAM!!!!! 14 osób się biło fotel już Widzieliście, całość tak się prezentuje.... ława oczywiście nie od tego http://foto3.m.onet.pl/_m/f3d212ff5b19478ca9362a6c5c20bd2f,10,19,0.jpg Jak to kobiecie niedużo do szczęścia potrzeba ja jak zwykle spóźniona ale chciałam pogratulować bardzo ładne oby się dobrze użytkowało pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Ta dam... już nie mam smuta, ani pokrzywionej psyhe... KUPIŁAM!!!!! 14 osób się biło fotel już Widzieliście, całość tak się prezentuje.... ława oczywiście nie od tego http://foto3.m.onet.pl/_m/f3d212ff5b19478ca9362a6c5c20bd2f,10,19,0.jpg Jak to kobiecie niedużo do szczęścia potrzeba ja jak zwykle spóźniona ale chciałam pogratulować bardzo ładne oby się dobrze użytkowało pozdrawiam Dobrze, że to wkleiłaś, bo ja dopiero teraz to zobaczyłam Arctico, oczywiście gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 O rety, odwaliliście kawał roboty Jestem pod wielkim wrażeniem Jak tak dlaej Wam pójdzie, to wprowadzicie się przed wakacjami Aż mi żal, że u nas wszystko w taki żółwim tempie Teraz rozmyślam nad ustawieniem kuchni na ścianie preciwnej do tej, którą opracowywałam zimą i nie mam kompletnie koncepcji . Poczekaj, zaraz dojdę do Twoich komentów, będę podpowiadać ... Przed wakacjami nie damy rady ... wokół domu jezioro łabędzie ... dalej, tam gdzie nie udało się trawy zniszczyć to powiedzmy, że można przejść . W związku z powyższym ciężko będzie działać w domku... ale nie ma tego złego ... będzie zalążek ogrodu A tak serio to najbardziej chciała bym zobaczyć już kolumny przed domkiem ... synoptycy powolutku wycofują się ze spadków temperatur... może już nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Małgoś... nie gadaj, że Ty taka groźna baba jezdeś ... jakoś się Ciebie nie boję Chłop ma rację (niedowiary, że to piszę ) mokro jak cholera ... nie jestem pewna czy prace zaplanowane do końca kwietnia damy radę przez to bajoro ... Nawet Niechcicowie by wymiękli sąsiadeczko u nas też mokro... nie na działce (bo tam jest ok) ale na drodze dojazdowej jest strasznie ......................chcieliśmy wiosnę to mamy, to było oczywiste że tak będzie gratuluję wykonania tych wszystkich dzisiejszych prac , podziwiam , no ale u siebie to aż chce się robić...... tylko że wy macie tego baaaaaardzo dużo , oj chyba faktycznie znalazłaś to swoje miejsce na ziemii tylko nie zakładaj kolejnego dziennika za 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Anam, Moniu... dzięki za gratulacje Tylko wiecie coooo... nie miała baba kłopotu to polazła na allegro... gdzie ja to wstrawię ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 No i humorek od razu lepszy A mój dzisiaj stwierdził, że .......za mokro no żesz ty ale mu taaaaaaaaaaaaaaak nagadałam, że jutro, bez szemrania jedziemy a jeszcze murarze maja być i dokańczać co spier......daczyli Ja im jutro pokarze! Nie wiedzą co ich czeka. Jak by wiedzieli to by się tak nie cieszyli na spotkanie Małgoś... nie gadaj, że Ty taka groźna baba jezdeś ... jakoś się Ciebie nie boję Bo ty nie musisz Ale jak potrzeba to ja potrafię. Nie krzyczę, ale tak gadam, że w pięty wchodzi - z uśmiechem!!!! Hahahaaa... to mogły byśmy się dogadać ... a wież co mnie najbardziej wkurza... jak się męczę, żeby komuś dogadać, a ten i tak nie rozumie To najgorsze - GADAŁ CHŁOP DO OBRAZU A OBRAZ ANI RAZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Anam, Moniu... dzięki za gratulacje Tylko wiecie coooo... nie miała baba kłopotu to polazła na allegro... gdzie ja to wstrawię ???????????????????? zerknij do Beatki, to zobaczysz gdzie ja trzymam meble Już mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 oj chyba faktycznie znalazłaś to swoje miejsce na ziemii tylko nie zakładaj kolejnego dziennika za 3 lata właśnie tak se dzisiaj pomyślałam, że tutaj to przez najbliższe 30 lat mamy pracy ... najwyżej będziecie czytać, że Zośka rodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 oj chyba faktycznie znalazłaś to swoje miejsce na ziemii tylko nie zakładaj kolejnego dziennika za 3 lata właśnie tak se dzisiaj pomyślałam, że tutaj to przez najbliższe 30 lat mamy pracy ... najwyżej będziecie czytać, że Zośka rodzi ha wiesz co ja to nawet mogę czytać że zośka babcią została a wiesz.......mi to jeszcze trochę zejdzie z tą budową..... a mam nadzieję że mnie nie opuścicie :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 oj chyba faktycznie znalazłaś to swoje miejsce na ziemii tylko nie zakładaj kolejnego dziennika za 3 lata właśnie tak se dzisiaj pomyślałam, że tutaj to przez najbliższe 30 lat mamy pracy ... najwyżej będziecie czytać, że Zośka rodzi ha wiesz co ja to nawet mogę czytać że zośka babcią została a wiesz.......mi to jeszcze trochę zejdzie z tą budową..... a mam nadzieję że mnie nie opuścicie :(:( Póki 10 palców mam... właściwie to i jeden wystarczy, najwyżej bez polskich znaków będzie ... będę klikać u Ciebie... tylko relacjonuj ... kiedy zamierzacie ściągnąć na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.03.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Póki 10 palców mam... właściwie to i jeden wystarczy, najwyżej bez polskich znaków będzie ... będę klikać u Ciebie... tylko relacjonuj ... kiedy zamierzacie ściągnąć na stałe trzymam za słowo! jak nie to osobiście palce poucinam! trudne pytanie o to samo pytała Jessi ....... więc..... nie wiem kilka lat zejdzie niestety życie życie życie....... chyba że masz nadmiar kasy to przyjmę trochę na budowę a co do relacjonowania to napisałam ciut w dzienniku ..... więźba gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Byłam czytałam komentowałam i o pytaniu Jessi też czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Arctico, opisałam wszystko u mnie w komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Arctico, opisałam wszystko u mnie w komentach. idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts