Arctica 24.10.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dzień dobry!!! Nie gniewam się Ufffffff, kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dzień doberek!!!! wpadłam się przywitać ,a tu mój domek u Ciebie zagościł Poprawka -nie mój ,tylko pierwowzór ,mój to tylko replika Beatko, jeszcze tylko troszku wybielisz i Sajdak jak oryginał . Ps. tylko okna kiepsko podrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Przeczytałam po raz xxxxxxxxxxxx to co skopiowałam i....... Kolejny dworek - potworek chyba wybuduję . Nie będę ślepo gonić za pierwowzorami bo............ nie. Za nadwyrężenie zmysłu estetyki wszystkich ewentualnie oglądających serdecznie przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.10.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dzień doberek!!!! wpadłam się przywitać ,a tu mój domek u Ciebie zagościł Poprawka -nie mój ,tylko pierwowzór ,mój to tylko replika Beatko, jeszcze tylko troszku wybielisz i Sajdak jak oryginał . Ps. tylko okna kiepsko podrobiłaś W końcu musiałam dać coś " od siebie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Wcale się nie podlizuję... Twoje ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Wiecie coooo.... fajnie mieć swój dziennik.... można sobie wklejać ispirujące fotki... Na ten przykład... "moja" kuchnia http://foto3.m.onet.pl/_m/641d9a58cf9c4d1a03a8dee2232fdeff,10,19,0.jpg Właściwie to tyle mebli będzie w kuchni... jedna ściana (może mnie nie puszczą z torbami ). Tylko to co z prawej na lewo, a z lewej na prawo i tam zlew. A i jeszcze taka zabudowa lodówki http://foto0.m.onet.pl/_m/5dc87d12a7cd9b08e3c1f97f0a59a13c,10,19,0.jpg specjalnie na tą okoliczność dziurę w ścianie zostawiłam. Tylko całość .... może w tym kolorze???????????????? http://foto1.m.onet.pl/_m/321aad2beb32f748b33c78b2e6874861,10,19,0.jpg No i nad wyspą się zastanawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Arctico, ileż to razy przerobiliśmy kuchnie z fabryki wnętrz... Zresztą ta pierwsza była pierwowzorem kuchni Beauty Teraz trochę żałuję że zamieniłam kuchnię z gabinetem, jak nic taką ścienną kuchnię bym miała, a tak muszę kombinować gdzie co zmieścić Propos dworków potrworków to moim zdaniem wszystkie obecnie budowane dworki to właśnie potworki, i już. Nie da się zbudować tradycyjnego dworu, chociaż można by kupić taki prawdziwy, ale po co??? My wolimy tą bardziej luksusową wersję dworków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 24.10.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No to fotki u mnie są, Arctico, zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No to fotki u mnie są, Arctico, zapraszam:) dzięki, już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Powiedz takiej o zdjęciach......................... to Ci schody ukradnie http://foto3.m.onet.pl/_m/05cc9731add679d8e9b4cb944a223c3b,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Arctico, ileż to razy przerobiliśmy kuchnie z fabryki wnętrz... Zresztą ta pierwsza była pierwowzorem kuchni Beauty Teraz trochę żałuję że zamieniłam kuchnię z gabinetem, jak nic taką ścienną kuchnię bym miała, a tak muszę kombinować gdzie co zmieścić Propos dworków potrworków to moim zdaniem wszystkie obecnie budowane dworki to właśnie potworki, i już. Nie da się zbudować tradycyjnego dworu, chociaż można by kupić taki prawdziwy, ale po co??? My wolimy tą bardziej luksusową wersję dworków Ja właściwie nie upieram się na Fabrykę... i wcale nie o kasę tu chodzi.... Ta ściana wpadła mi po prostu w oko, taki układ, takie stanowisko piecowe, i baaaaaaardzo podoba mi się pomysł z zabudową lodówki. U nich to nie lodówka, a zwykła szafka, ale ja wsadzę tam lodówkę. Na pewno nie będzie tych wszystkich zawijasów i kurzołapów ... A kolor..... "pomyślę o tym jutro"... albo kiedyś Ps. hihihi, moja to rzeczywiście bardziej luksusowa wersja dworu.... z gazobetonuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.10.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 właśnie o to mi chodzi Każdy ma prawo mieszkać gdzie chce i w jakim domu chce... Mnie się też strasznie podobają takie wnętrza i niewiele one mają wspólnego z dawnym dworem, ale piękne są i ponadczasowe Jestem za utworzeniem nowego stylu w architekturze, nowego renesansu starego dworu a o lodówce takiej też myślałam, niestety ogólnie odeszłam od side by siede'a bo nie mam na niego miejsca chyba że zrezygnuję z obecnej koncepcji kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 24.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Arctica Przejrzałem Wasz dziennik i jestem pełen podziwu za Wasze budowanie.Rozumiem, że cena, którą Wam zaśpiewano poniekąd Was zmusiła do tego. Ale .... przede wszystkim pamiętajcie o zdrowiu ! Kręgosłupy, przeziebienia itp.Chyba nie chcecie po budowie leczyć się przez parę lat!!! Uważajcie na siebie! Pzdr D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Arctica Przejrzałem Wasz dziennik i jestem pełen podziwu za Wasze budowanie. Rozumiem, że cena, którą Wam zaśpiewano poniekąd Was zmusiła do tego. Ale .... przede wszystkim pamiętajcie o zdrowiu ! Kręgosłupy, przeziebienia itp. Chyba nie chcecie po budowie leczyć się przez parę lat!!! Uważajcie na siebie! Pzdr D. Dzięki za dobre rady , tylko to chyba trochę nie tak... Jak byś troszku dokładniej przejrzał nasz dziennik, to byś pewnie zauważył, że mieszkamy już w drugim naszym domu, a pierwszego na cele dobrodzynne nie przekazaliśmy . Ceny do niczego nas nie zmuszały... jedni lubią łowić ryby, inni..... budować. Dom w którym teraz mieszkamy też stworzyliśmy własnoręcznie, i wyobraź sobie stoi "już" trzy lata. Tak, tak... nie rozleciał się, i nic się na to nie zapowiada Ale... nawet jakbym musiała zastanawiać się nad ceną jaką nam zaśpiewano, to i tak wolała bym się leczyć parę lat ..... niż do końca życia spłacać kredyt... Pozdrawiam i dziękuję za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 właśnie o to mi chodzi Każdy ma prawo mieszkać gdzie chce i w jakim domu chce... Mnie się też strasznie podobają takie wnętrza i niewiele one mają wspólnego z dawnym dworem, ale piękne są i ponadczasowe Jestem za utworzeniem nowego stylu w architekturze, nowego renesansu starego dworu a o lodówce takiej też myślałam, niestety ogólnie odeszłam od side by siede'a bo nie mam na niego miejsca chyba że zrezygnuję z obecnej koncepcji kuchni Nooo, i żaden gumiak... czy pepeg nam nie podskoczy Dorotko, lodówkę, taka normalną, wstawię w jedną część tej szafki, a w drugiej połówce będzie szafka. Nie lubię tych szaf lodówkowych... A koncepcję zawsze można transformować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 szkoda,że nie widac zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.10.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Tylko co im się stało , lecę do fotosika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.10.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Nienawidzę fotosika .... gdzie mam się przenieść?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ja mam na onecie http://foto.onet.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.10.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ile i za ile???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts