Beauty 07.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Arctico ! Pogoda ma być coraz lepsza ,a zatem Twój stropik się na pewno zaleje:D sam:D Za synusia trzymam kciukasy ,ale synuś taaaakiej mamusi nie będzie miał problemow z pewnoscią.Napisze śpiewająco!.Moją córunię czeka to za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.04.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Beauty a na którym kanale ty oglądałaś prognozę pogody? Bo ja widziałam jakąś mało ciekawą na weekend i wolałabym inną to może mi powiesz gdzie jest ta lepsza? Uprzejmie się upraszam bo ja w sobotę razem z małżem mam czas i od rana mamy zasuwać z robotą i ładna pogoda mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja tez poproszę - montują mi szambo !!! pogoda się przyda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.04.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Beauty a na którym kanale ty oglądałaś prognozę pogody? Bo ja widziałam jakąś mało ciekawą na weekend i wolałabym inną to może mi powiesz gdzie jest ta lepsza? Uprzejmie się upraszam bo ja w sobotę razem z małżem mam czas i od rana mamy zasuwać z robotą i ładna pogoda mile widziana Przykro mi , sprawdzałam tylko tę na jutro ,bo mi akurat jest na jutro potrzebna.Plantujemy ziemię Jutro u as ma być 17 stopniów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.04.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Qrna, deneswuję się bardziej niż na WŁASNEJ maturze!!!!! Konrad bardziej się przejmował tym, że sam w klasie będzie w garniturze. Wryyyy... próbowałam te ikony poszukać, ale przy zaawansowanej edycji znów czekałam dobre parę minut!!!! Nie będę teraz zawracać sobie gitary, tym bardziej, że i tak mam paluchy sztywne ze strachu. Szybka odpowiedź działa, to najważniejsze. Podobno coś tam jeszcze kombinują z tym forumem, może się polepszy. Samo rozgryzienie co i jak to pestka, tylko trochę czasu trzeba ale u mnie strony otwierają się baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo powoli, i to każde wstecz czy następna, wryyyyy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.04.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Moniu... kolumny stoją jeszcze w tubach, jakoś nie mam czasu obedrzeć ich ze skóry, hihihiiii Zdjęcia robię, jak się forumowi polepszy, a i ja złapię ciut czasu (bo dziś też zaraz po egzaminie wymykam) to będzie fotorelacja, obiecuuuuuuuuję. Beatko.... bo się zaczerwienię.... szkoda, że nie umiem.... że zaczerwienić się w sensie... Lecę jeszcze na all siatkę kupić... jak strop będzie sechł to przecież będziemy się nudzić, hahahaaaa... Izuś... mordki odczaruję.... kiedyś.... dzięki za wskazówki... Małgoniu... dzięki za słoneczko... bo u nas się jakoś obija dzisiaj, ciekawe jak na budowie, może świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Arctico! Nie denerwuj się ,to mi tylko przychodzi do głowy ,ale wiem ,że to głupie.I tak się będziesz denerwować .:hug:Trzymam kciuki ,aż mi paluchy zczerwieniały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.04.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witaj !!!!! To dla ciebie i Twojego synka !!!!!! http://www.kartki.giet.pl/kartki/23/102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.04.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Słoneczko u mnie dziś piękne świeci więc wysyłam do wszystkich potrzebujących Już pewnie po egzaminie, mam nadzieję że dzieciaki dały radę i roztrzaskały wszystko jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :welcome:napisz Arctica jak znajdziesz chwilke jak poszło dzieciaczkom no i oczywiście czekam także na obiecane zdjęcia z placu boju !!!:lol2:buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.04.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Sprawdzian był dość łatwy, więc myślę, że już jesteście odsatresowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.04.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Foty, foty, foty proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.04.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Moja Magdalena stwierdziła, że test był bardzo prosty. Zrobiła go w pół godziny a następne siedziała i sprawdzała bo pani nie pozwoliła im wcześniej wyjść. Ja się odstresuję jak się dowiem ile punktów zebrała:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.04.2010 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 z opóźnieniem ale znalazłam i subskrypcję włączam miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 09.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no i gdzie są fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.04.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Arctico kochanienka zdjecia poprosimy >>>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.04.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Arctica zapewne strop zalewa lub ... oblewa. Pogoda na lanie betonu idealna - nie za ciepło, więc nie będzie pękało Nie zdziwiłabym się, gdyby też oskubała filary z kartonu, wsadziła kolejne drzewka i zaczęła jakieś kolejne prace. Arctico, ale my tak tylko na domysłach jedziemy, a tu chcemy potwierdzenia na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.04.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Dzisiaj rano, noooo prawie, obgadaliśmy z drugą połówką plan działania. Żeby nie przepadł w czeluściach umysłu zaraz po śniadanku przeniosłam go na papier... zatwierdzony i podpisany przez inwestora vel wykonawcę postanowiłam przedstawić go tutaj . Dla motywacji, a być może też dla późniejszej satysfakcji... jakby się zdarzyło, że damy radę Więc (wiem, wiem, nie zaczyna się zdania od więc), no więc DO KOŃCA KWIETNIA - zagruzować podjazd do domu wraz z rondem, ok. 130m. - ogrodzenie, całe 1,5 km, z przodu zostanie tylko niedocelowe też z siatki leśnej (docelowe zostanie do wykonania na wiosnę.... następną) - RBT z przyłączem do domu - zaorać, doprowadzić do urzytkowalności ok 1 ha pod ogród ozdobny, oraz winnicę i warzywniak - posadzić "trochę" drzew... ile się da - rozłożyć kanalizację - wylać chudziak - ulać podciągi i kolumny - rozłożyć strop POCZĄTEK MAJA - zalać strop - wymurować ścianki działowe DO POŁOWY MAJA - więźba DO KOŃCA MAJA -blacha CZERWIEC DO POŁOWY - wstawić okna - rozprowadzić elektrykę OD POŁOWY - zaprosić ekipę tynkarzy (w kopńcu wiem na kiedy!!!!!), podono ma im to zająć max. miesiąc, więc do 15 lipca - my w tym czasie ocieplamy zewnątrz i robimy tynki zewnętrzne - rozprowadzamy wodę LIPIEC - podłogówka i wylewki TUTAJ DODAJEMY DWA TYGODNIE NA EWENTUALNE POŚLIZGI SIERPIEŃ - podłogi - pod koniec malowanie ścian - kuchnia - przeprowadzka!!! Jak widać, jak już zamieszkamy zostanie nam do ocieplenia poddasze... Słowo się rzekło, zostaje tylko realizacja Trzymajcie kciuki Wróciłam do starszego wątku z planem na ten sezon. Wydaje mi się, że jesteście co najmniej jakieś 2 tyg. do przodu Brawo! Oby tak dalej, to na spokojnie latem sobie wszystko uporządkujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 DZIAŁA!!!!!!!! Co za ulga.... już myślałam, że przyjdzie mi się poddać leczeniu odwykowemu... jestem przeszczęśliwa!!!!!! Aaaaa.... forum oczyuwiście działa Muszę jeszcze tylko wrócić do Izusiowego poradnika jak buziale odzyskać... bo nie mam... Nikt mnie dziś od kompa nie odciągnie!!!! Tylko okulary zostawiłam u braciszka i ślepkami muszę mrugać ... niecierpię soczewek, idę poszukać kropli, wryyyy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 no to pisz, wklejaj i dziel się swoimi poczynaniami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts