monia i marek 11.04.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Fajnie wygląda domek wśród tego starodrzewu ,którego niezmiennie Ci zazdroszczę. Arctico ,jakie planujecie podstawy kolumn?Ja się cały czas zastanawiam ,czy w ogolę jakieś podstawy u mnie pasują? wg mnie pasują i wręcz są niezbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 wg mnie pasują i wręcz są niezbędne Tylko jak się za to zabrać?Nie wiem ,czy najpierw wylożyc tarasy ,czy zrobić podstawy?Chciałabym aby były najprostsze z możliwych i teraz pojawia się pytanie z jakiego materiału to zrobić .Styropianu nie chcę.Może są gotowe takie polówki ,które się skleja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Tylko jak się za to zabrać?Nie wiem ,czy najpierw wylożyc tarasy ,czy zrobić podstawy?Chciałabym aby były najprostsze z możliwych i teraz pojawia się pytanie z jakiego materiału to zrobić .Styropianu nie chcę.Może są gotowe takie polówki ,które się skleja? odbierz p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Monia wysłałaś? Ja nie otrzymałam .Opróżniłam cala skrzynkę więc powinno dojść ,a nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Monia wysłałaś? Ja nie otrzymałam .Opróżniłam cala skrzynkę więc powinno dojść ,a nie ma:( teraz powinno już być wg mnie betonowe będą OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2010 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzięki... to dopiero kawałek domku... już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła Wam pokazać zdjęcie domu z dachem... i listeczki na starodrzewie zdążą się do tego czasu wykluć Podstaw najprawdopodobniej nie będzie. Będą wychodziły bezpośrednio z tarasów. Góra, głowica się to chyba nazywa, będzie a'la dorycka. A'la bo nie wiem co mi wyjdzie;). Moniu... ja tes kcem te betonowe.... oblukać Skabuś... witaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.04.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 CZeść Arcticzko Lecicie jak burza!!! :D Rewelacja, daszek będzie lada moment! już się doczekać nie mogę Trzymam kciukasy za piękną pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Nie mogłam wysłać p.w., bo masz przeładowaną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.04.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Skrzynkę odładowałam.... opróżniłam znaczy się. Z zalewania stropu chyba nici... nie mamy układów, tam na górze, błocko takie, że bez kaloszków nie podchodź. W poniedziałek prawie zazbroiliśmy całość, we wtorek przekształciliśmy to "prawie" na "zrobione" i zaczęliśmy szalować wkoło wieniec. Dziś pada:bash:..... Jutro skończymy szalować... i.... nic tylko się upić i czekać na suszę Więźba zamówiona, przyjedzie pod koniec przyszłego tygodnia, chyba że nadal będzie padać i zadzwonię aby się wstrzymali z dostawą Kto ma chody, tam na górze.... wystąp!!!!.... będziem negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.04.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 hej Arctica nie tylko u Ciebie przestój :(u nas to samo a miało byc tak pieknie i strop miał byc zalany i du.....:bash:nic tylko siąśc i się upić ihhihihi to co zaczynamy razem hmhm;);)może nas ktoś tam na górze wesprze i pogoda się jutro poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.04.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A ja się nawet cieszę z deszczu, bo mi tynki ładnie schną, nie za szybko i nowo wsadzone tuje, które były/są niemal pozbawione korzeni, mają większą szansę na przyjęcie Arctico, powinno się wypogodzić i nawet cieplej ma być. Najlepiej jak zamówisz beton na sobotę rano Już w piątek ma ustępować deszcz, a w sobotę bez deszczu, więc lej, póki się da, bo później znowu bedzie padało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.04.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Moniu... ale właśnie się nie da :cry:... nie wjadą... tak z tydzień powinno nie padać coby się dało:( Jessi... wiesz... jakoś mi mało lepiej;)... jak obejrzałam prognozę to prędzej w nałóg wpadnę... wpadniemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.04.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Aaaaa... zapomniałam... Moniu, jak załatwisz, że nie będzie padać przez tydzień to ja Ci pojadę i podleję te tuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Aaaaa... zapomniałam... Moniu, jak załatwisz, że nie będzie padać przez tydzień to ja Ci pojadę i podleję te tuje;) zrobię, co mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Moniu... ale właśnie się nie da :cry:... nie wjadą... tak z tydzień powinno nie padać coby się dało No tak, zagruzowana tylko część podjazdu - u nas to samo było z samochodami dostawczymi - topiły się ... Nie martw się jednak - w końcu musi przstać padać. Życzę Ci, aby stało się to jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 :DNie kraczcie ,ma nie padać .W końcu i ja dach przecież robię:DNie będzie padało ,nie będzie padało ,nie będzie padało............................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.04.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 :DNie kraczcie ,ma nie padać .W końcu i ja dach przecież robię:DNie będzie padało ,nie będzie padało ,nie będzie padało............................................. Hej! No pewnie,ze nie będzie padało! Nie ma takiej opcji, bo u nas za tydzień z kostką ruszamy i tez musi być sucho! Tak więc ..... Nie będzie padało, nie będzie padało...... i tak jeszcze ze 100 razy byle zadziałało ! :wiggle: Czujnie przesyłam słoneczne pozdrowienia P.S Słyszałam ,że w weekend ma być 16-18C i słońce! więc głowa do góry , grunt to pozytywne nastawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.04.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dołączam............nie będzie padało....nie będzie padało.......nie będzie padało....... może jak tyle nas, to zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 15.04.2010 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nie dziewczynki, nie będzie padać... Podparłam się szczegółowa prognozą pogody i tylko w piątek przewidywane są przelotne opady, ale to tylko po to, żeby troszkę schłodzić.. taki kapuśniaczek a potem już pogoda jak żyleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.04.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 U nas nawet teraz nie pada, choć wisi w powietrzu jak nic, ale być może to początek rozpogodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts