aka z Ina 15.04.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Beauty-napewno nie będzie padać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.04.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Gdzie te ciepło i słońce? Skuś baba na dziada żeby nie padało!!!! U mnie wylewki schną, ale ciut pracy mamy teraz innej - mielismy ciąć duże gałęzie u drzew ( żeby potem te wielkie drzewa ściąć)... ciut mnie przeraża ta wspinaczka Miska... Ale przez deszcz -niestety u nas pada! Nici ... a w domu łapie mnie leń totalny. Już dzisiaj mówię do Miśka: - wiesz a może da jakoś radę, bo nie pada, tylko tak szaro, ściąć te gałęzie... A on patrzy na mnie jak zaczarawany i mówi - toż kobieto właśnie pada i wczoraj padało...to tak zmokły te drzewa, że nie wejdę, nie ma mowy. No i tak... A tu gałezie zaczynają puszczać listki... U mnie też Arctica jak popadało w sobotę i potem w niedzielę, to chłopaki z maszyną do wylewek utknęli w malutkim dołku z drugiej strony domu, co się nakombinowaliśmy aby ją stamtąd wypchnąć - ich 5 chłopa, Misiek i ja a maszyna 1,5 tony... i nic, bez ciągnika się nie obyło... Dobrze, że z piachem przed deszczami przyjechał. Z więźbą mielismy tak, że zostawiona musiała być z 50 metrów do domu, potem musieliśmy przewozić. Trzymam kciuki za ładną pogodę, ja prognozy dzisiaj nie oglądam... bo przecież: NIE BĘDZIE PADAŁO . Pozdrawiammmmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.04.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Beauty-napewno nie będzie padać!!! Mantra pomogla.U nas mamy piękniusie słoneczko.,czego i Wam życzę:Dale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.04.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam się serdecznie z samego ranka - u nas już słoneczko świeci, mam nadzieję że i u Was też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.04.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 U mnie dzisiaj było rano pełno chmur na niebie ale jakoś je rozwiało i mam nadzieję że tak już zostanie do poniedziałku.... Pozdrawiam w ten słoneczny piątek z Łodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Mantra pomogla.U nas mamy piękniusie słoneczko.,czego i Wam życzę:Dale się cieszę cieszę się ogromnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.04.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam, do 15,00 było pięęęęęęknie, ale potem..........niech to !!!!!! - wietrzysko takie, że z chałupy nie wychodziłam, a i tam zmarzłam, bo okna jeszcze nie uszczelnione Miałam na sobie : bluzkę z długim rękawem, dwa polary i ......kamizelkę ocieplaną - zimą ubierałam się cieniej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 U nas cały czas piździ...Arctico, co tam na budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.04.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Dzięki wszystkim... za kciuki, za mantrowanie, zaklinanie... za to, że jesteście Na razie nie padało i nie pada, ale... jak nie urok to... żałoba narodowa:(. Samochody ciężarowe od piątku od 18 mają zakaz poruszania się... byliśmy umówieni na sobotę... cóż... siła wyższa... jutro też ma nie padać, wytrzyma, ale psyyyttttt.... bo zapeszę Zaraz, zaraz.... co robiliśmy?.......... W czwartek kończyliśmy zbrojenie, zaczęliśmy szalować wieniec.... w piątek dokończyliśmy wsio na tip-top do zalewania... a w sobotę...... dzień ogródeczka:D wiecie jak długo grabi się 1ha na dwa grabki???? - 3 godzinki:D... a wiecie ile się ugrabiło????? -dwie rolnicze przyczepy:cool:... głównie uschnięta i wytrząśnięta trawa, ale sporo też drobnych kamieni... Poza tym wsadziliśmy drzewka, wszystkie już dotarły z tych, które zamawiałam... i tutaj Wam powiem, duuuuuuuży ogródeczek mam:D... 150 drzewek różniastych po prostu nie widać. Wielkie co prawda nie są, ale zawsze;)... oooo... tutaj som........ widać???? Qrde... taka mądra byłam... i zdjęcia mi się nie pokazują... i ilość buziek już przekroczyłam, łeeeeee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.04.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Jakieś limity na wielkość zdjęć pozakładali??? Spróbuję przez onet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.04.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 nie ma zdjęć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.04.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 zrobię, co mogę dawaj adres.... słowo się rzekło:rolleyes:... zaleję i jadę podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.04.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 nie ma zdjęć !! pracuję nad tym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.04.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Co z tymi fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.04.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Chyba się uda... nie podoba mi się ten limit wielkości:mad: Tutaj dowód na to, że ....nie widać, na pierwszym planie omoriki... pod lasem daglezje, ale ich to już całkiem nie widać... trochę w prawo, no dobra troooooooooochę, wsadziliśmy 50 modrzewi:D... będzie las... Jak już się udało z tymi zdjęciami to pokażę Wam jeszcze jak mi się w chałupie ściemniło... tak, że w końcu widać gdzie są okna:D Tutaj z drugiej strony Tak, tak... ten ktoś między kolumnami to ja... o tu bliżej... z pierdolniczkiem:oops: KTO WIE JAK WKLEIĆ ZDJĘCIA ŻEBY NIE ROBIŁY SIĘ KWADRATOWE ???? Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 SUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPER!!!!!!!!:D:D:D:D,a co to za pikna pani tam stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.04.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 :oops:przecie pisałam, że ja:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.04.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 :oops:przecie pisałam, że ja:oops: no przecież WIEM ZE TO TY IHHIIHHIHI bo przecież mam cie na NK i wiem jak wyglądasz ihhihihiih!!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.04.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Uwaga... próba mikrofonu... http://foto0.m.onet.pl/_m/17158dcf13983934446b4affeacaefa8,10,19,0.jpg :wave::wave: udało się!!!!! umiem normalne zdjęcia wklejać!!!!! Tak lepiej ta moja chałupa wygląda, nieeee????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.04.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 no przecież WIEM ZE TO TY IHHIIHHIHI bo przecież mam cie na NK i wiem jak wyglądasz ihhihihiih!!!!!!:) Eeee... tam to jeszcze długie włosy mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts