sipatka 21.04.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Jak sobie tak popatrzę na mojego gepardzika to jakoś dziwnie zadyszki dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.04.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Jak sobie tak popatrzę na mojego gepardzika to jakoś dziwnie zadyszki dostaję Aaaahhhhaaahahahaaaaaa.... ale mnie uśmiałaś. Trawkę zabronowaliśmy ciapeczkiem w te i wewte... trochę się przykryła, ale ogólnie tak się jakoś ładniej zrobiło... przy małych powierzchniach nie trzeba przykrywać... wystarczy za stracha troszkę popracować... ale powiem Ci, że jestem mocno zdziwiona bo u nas nie ma wróbli:jawdrop:... bażanty co łażą to chyba mięcho wolą, pliszki siwe też... innych naziemnych, trawo -nasiono żernych nie stwierdziłam;) To gratuluję postępów, zaraz idę do Ciebie poczytać, chyba że mnie kto od kompa popędzi... to pójdę spać... strasznie sennie jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.04.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Aaaaa.... zapomniałam... przed deszczami lepiej... tylko faktycznymi, a nie zapowiadanymi:mad:... miało popadać i ledwie strop podlało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.04.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Arctico, gratuluję stropu!Kiedy będzie układanie więźby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.04.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Gratuluję stropu Fotki będą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ulało się............................. Strop u arctici..... :wave::wave::wave::wave: Z rana straszyło, straszyło... Ba nawet z dobrą godzinę padało i to porządnie:eek:... Ale się udało:d arctica............gratulacje od kali !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.04.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 No, nasza ziemianko widzę, że cały czas do przodu - w/g planu działania??? GRATULUJĘ!!!! hasło FM - " zasiali górale..." - i wszystko jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.04.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dzięki dziewczyny za gratulki... Moniu... stołki pewnie ustawimy już w piątek... nie wiem kiedy kierbud pozwoli na układanie murłat:rolleyes:... Jutro mamy w planach uruchomienie wody w domu. Rurka zakopana i trzeba by jeszcze wcinkę zrobić, nawet dziś różniaste zabaweczki mąż kupił. A jeszcze parę słupków mamy zabetonować... tak wszystkie sroczki za ogon trzymamy;), ciekawe kiedy wszystkie zwieją No i CZEKAMY NA WIĘŹBĘ!!! Jak naprawdę dojedzie, w co szczerze wątpię, to będę naprawdę zaskoczona... beton był przed czasem, drewno podobno będzie... fiufiu.... dużo się zmieniło od ostatniej budowy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.04.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Gratuluję stropu Fotki będą ?? Są w aparacie, ale tylko efekt końcowy... jak przyjechała pompa to deszczysko padało i nie kciało mi się z aparatem latać... a jak przestało to nie miałam czasu na robienie zdjęć. Akumulatory, te co od nie pamiętam kiedy mam kupić nowe niestety padnięte, nie dam rady teraz zgrać... poprawię się w niedzielę... może już kawałek drewna będzie widać Papapa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 GRATULUJĘ STROPU KOCHANA !!!! Oczywiście w Twoim przypadku, to żadne zaskoczenie, że wszystko idzie zgodnie z palnem i szybko do przodu, ale baaardzo się cieszę,że kolej na więźbę! Czekam na foteczki! Trzymam tradycyjnie kciuki za POGODĘ DLA WSZYTKICH INWESTORÓW Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 No to teraz mozecie się przed deszczem pod własny strop schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.04.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 GRATULACJE !! No kochana to już nie musisz sie martwic o pogodę narazie bo w twoim przypadku deszczyk jest potrzebny hiihi:rolleyes: co by betonik się związał dobrze ihihhi, :lol2:pozdrawiam :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.04.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Aaaaa.... zapomniałam... przed deszczami lepiej... tylko faktycznymi, a nie zapowiadanymi:mad:... miało popadać i ledwie strop podlało Pewnie że lepiej posiać przed deszczami faktycznymi ale nasi meteorolodzy to jakoś rzadko trafiają prognozę z faktyczną pogodą. nawet zapowiadane zimno i przymrozki im nie wyszły (choć tego akurat nie żałuję). I tak sobie myślę że będę musiała sama za deszczową chmurkę robić i ze szlauchem latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.04.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Pewnie że lepiej posiać przed deszczami faktycznymi ale nasi meteorolodzy to jakoś rzadko trafiają prognozę z faktyczną pogodą. nawet zapowiadane zimno i przymrozki im nie wyszły (choć tego akurat nie żałuję) A u nas już 2 razy padał grad - DZISIAJ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dołączam się do gratulacji!!! idealna pogoda na zalewanie u nas żar z nieba się lał, więc i wodę ciąle trzeba było lać.. to był najgorszy moment budowy..ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.04.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Pewnie że lepiej posiać przed deszczami faktycznymi ale nasi meteorolodzy to jakoś rzadko trafiają prognozę z faktyczną pogodą. nawet zapowiadane zimno i przymrozki im nie wyszły (choć tego akurat nie żałuję). I tak sobie myślę że będę musiała sama za deszczową chmurkę robić i ze szlauchem latać A u nas już 2 razy padał grad - DZISIAJ !!! Ja od niedzieli słyszałam, że w czwartek śnieg z deszczem i 6 stopni... nawet dziś z mamą rozmawiałam, że daaaaaawno im ta prognoza tak dobrze nie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.04.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Właśnie miałam dociekać, która to manipulowała w pogodzie:mad::mad: Może i Waszym majstrom nie przeszkadza śnieg z deszczem, ale mój się zbiesił Dobrze, że nauczona własnym, wieloletnim doświadczeniem byłam niemal pewna, że więźba jednak nie dotrze... nie dotarła, tradycyjnie samochód się wziął i rozwalił... byle tylko się niebawem odpsuł, bo będę zła:yes:. Oby na weekend im się prognozy sprawdziły... ma być śliczniusio:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Arctica............trzymam kciuki za pogode!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 i tego się trzymajmy- będzie w wekend śliczniusio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 W weekend musi być śliczniusio - moje dziecię urządza urodziny i wolę, żeby banda na dworze przebywała, a nie mi chałupę rozwalała No i wszystkim budującym, zalewającym stropy i walczącym w ogródkach też słoneczko się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts