87anam87 08.05.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Arctica! to już przestaje być śmieszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.05.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Arctica! to już przestaje być śmieszne! Ja tez juz sie autentycznie MARTWIĘ!!!! Co sie dzieje ???? Czy ktoś ma jakikolwiek kontakt z Arcticą ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.05.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 ktokolwiek widział, ktokolwiek wie....cokolwiek o Arctice, niech da znać !!!!!!! Martwimy się !!!! Nie na żarty !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.05.2010 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 no przecież WIEM ZE TO TY IHHIIHHIHI bo przecież mam cie na NK i wiem jak wyglądasz ihhihihiih!!!!!!:) jeśli jessi ma ja na NK to może ma ja ktoś jeszcze? może tam się odzywa? hm...... nie wiem...... jeśli Arctica się nie odzywa tylko dlatego że jej się nie chce to hm...... ma przechlapane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.05.2010 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Ja Ją mam na NK, ale myślę, że jeśli tu cicho, to i tam nie odpisze Mam nadzieję, że nic się nie stało, a powodem nieobecności od 2 tyg. jest zapracowanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 09.05.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 No to ja też ładnie proszę: Arctica odezwij się do nas bo zaczynamy sie martwić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2010 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Spróbuję rankiem i po kawałku... może się uda.Wczoraj wysmarowałam posta na porządne A-4 (nie mylić z L-4;)), bo ja głupia już myślałam, że może się net odpsuł... i co??? i dupa:mad:...wszystko zeżarło i ...ach... co ja bede gadać... Jestem, żyję, dziękuję wszystkim za pamięć i niepokój... Tydzień temu jak zjechałam na nockę do domciu to necik stał. Myślałam, że "normalne" przeładowanie radiowej sieci i dałam spokój po paru próbach napisania postu. Ale jak w sobotę wieczorem, jak narkoman na głodzie znów dopadłam do kompa i dalej doopa... no co ja mogę, poźlić się, pomamrotać przez telefon i tyle:P... umówili się na wizytę serwisową, bo podobno sygnał im ginie w eterze... ciekawe, że poza godzinami nie ginie:mad: Dobra... miałam nie smarować... zobaczę czy post pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2010 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Poszedł, poszedł... huuurrrrrraaa!!!! idę za ciosem... może spróbuję i zdjęcia zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2010 04:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Wieści budowlane Więźba dojechała... z tygodniowym, a właściwie to 9 dniowym, i szlag jasny trafił moje nadgonienie grafiku:mad:. W ogóle na ten temat mogła bym rozprawę na parę stron trzasnąć, ale po ocenzurowaniu pewnie by parę słów zostało... więc tylko przesttrzegam wszystkich przed tartakiem Drew-Max. Więc więźba dojechała w czwartek... a ja właśnie od tego pamiętnego dnia choruję na grypę. Chyba na grypę, bo poszłam spać zdrowa, a obudziłam się zachorowana, a to podobno ona tak szybko atakuje... nawet temperaturę miałam... jednego wieczora... bo kto by miał czas na dłużej;), chociaż ogólne dolegliwości trzymają mnie już ponad tydzień, ale kto by się tam przejmował kaszlem... no dobra... moja mama się przejmuje... moim kaszlem... obiecuję, że jak nie przejdzie jeszcze tydzień to pójdę do lekaża, ale miało być o budowie... Hihihiii nie zapeszyć, zdjęcia mi się wgrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2010 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 W cieśli się bawiliśmy... 5 dni:cool: Fajna zabawa:D... tak to leciało... pierwsze koty, tfu pierwsze stołki:D http://foto2.m.onet.pl/_m/825e2276c6189194403e02b070e69eea,10,19,3.jpg po pierwszym dniu wyglądało to tak http://foto1.m.onet.pl/_m/edcc206c2ef7371b71d4ee0f49ad2cb9,10,19,3.jpg nie za wiele... ale podobno początki zawsze są trudne... a i ja byłam zachorowana;) Po pięciu dniach pracy 1,5 ludzia ... tadammmm http://foto2.m.onet.pl/_m/ff49c29231418ce9c8dce6729cd740aa,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2010 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Po tej "zabawie" w cieśli Bozia zaplanowała nam dzień odpoczynku... tylko zapomniała nas o tym poinformować... zamarznięci, przemoknięci... poddaliśmy się w południe... 6 stopni "ciepła" i cały dzień lało:mad:... taaaak to ja się nie bawię!!!! Praca cieśli zdecydowanie bardziej mi się podoba niż dekarzy, bo łatowanie to chyba już do tych ostatnich należy, nię???? Łaciliśmy, łataliśmy, łatowaliśmy... jak zwał tak zwał... 2 dni:cool:. Oto efekty http://foto3.m.onet.pl/_m/6dcff1acbc7f4c576a453c359d207457,10,19,0.jpg Bocianek - inwestor vel wykonawca na dachu http://foto3.m.onet.pl/_m/8cf06ff7cbae9db0b40576a44aef6c2f,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/5bf2973443da7e01d6cf842262ba8dc1,10,19,0.jpg Na zdjęciach widać, że w tzw. międzyczasie zrobił nam się podjazd. Właściwie zrobił to za duże słowo... kiełkuje dopiero;) Dziś mają dojechać (tfu, tfu... coby nie zapeszyć) kominy, trza postawić, w tym tygodniu ma dojechać blacha (tfu.........itd), zaczniemy dekarkę... A na dokładkę, jak byśmy mieli za dużo czasu to mamy odrobinę łelaksu... trzy tygodnie pod rząd komunie. Pa, pa, spadam, bo mi się rodzinka obudziła i marudzi o śniadanie... i spakować się trzeba na budowę... pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.05.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dobrze, że się odezwałaś Pięknie domek wygląda!! Już widać jaki będzie dach Gratuluję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia i ... do nas z nowymi fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.05.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Już nie chciałam tu swojego niepokuju manifetsowac ... ale też sie martwiłam ... Dobrze, że wszystko ok A kosa widujesz ? ... albo słyszysz chociaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.05.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Hej Dobrze,że się odezwałaś i wszystko OK :) Domek już prezntuje się bajecznie! Jak wy sami to robicie ???? SZOK! Całe otoczenie jest takie sielske, ta zieleń...... BAJKA!!! Pozdrawiam, zdrówka życzę i czekam na następne foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.05.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 :)No ,dobrze ,że się pokazałaś,bo już detektywa miałam wynajmować Odwaliliście już kawał roboty!! Domek dumnie pręży się pośród drzew!Gratuluje i trzymam kciuki z pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.05.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 a ja wiedziałam, że Arctisia zaskoczy nas dachem ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.05.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 :jawdrop:no szczena mi opadła TAKI DACH I SAMI!!!!!!!! aż mi dech zaparło. cudnie domek wygląda. Tak dostojnie i jednocześnie sielsko. Teraz to wcale się nie dziwie, że na tak długo przepadłaś, ale następnym razem nie rób nam tego! Dobrze? Zamartwiałyśmy się bardzo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.05.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witaj Arctico!!! Nu całą stronę czytałam - hop hop, gdzie jestes itp. i tak zaczęłam podejrzewać, że nic tylko niżej znajdę wpis z gotową więźbą i fotkami;) Ale przyznam, że pędzicie jak strusie:D:jawdrop: Łaty gotowe - zaraz kominy będą. GRATULUJĘ WAM Zdrówka życzę Kochana, nie przezięb tylko grypy. Trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.05.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Zdolniachy! Gratuluję pięknego, samodzielnie wykonanego dachu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Arctisiu, a pokażesz bicepsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts