monia i marek 22.05.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Dach z pewnością już gotowy Miejmy nadzieję, że pobliska rzeka nie wylała na Artcticowe tereny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Może "figaro" usiadło nan jajkach ? W nocy to słowik szary albo kopciuszek . Ten pierwszy śpiewa pięknie ... drugi to jakby potrząsać puszkę z gwoździami ... taka metalowa grzechotka ... To ptaki-faceci wysiadują jaja? Bo śpiewają to chyba oni, nie??? Musi być słowik, bo cudnie śpiewa, tylko nie wiedziałam, że ptaki potrafią tak głośno drzeć te dzioby:D, i to prawie jeszcze w nocy zaczyna:yes:. A kopciuszki znam, ale one takie monotematyczne, a tu całe uwertury... cuuuudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Człowiek się na chwilę ruszy i u ciebie takie zmiany. Wygląda świetnie. Pozdrawiam Cie mocno. Tęskniłem za wami. pa Dzięki za pochwały, przyjemne tym bardziej, że efekt "tymi rąsiami " wypracowany:D Teraz bardzo rzadko zaglądam na FM, i właśnie niedawno się zastanawiałam co u Ciebie słychać. Pracuję nad mobilnym netem, więc może niebawem będzie mi dane nadrobić zaległości w Waszych dzienniczkach. Również serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Arcticuś,serdecznie gratuluję i podziwiam takich postępów!!!!!!!!!!! Danuś serdeczne dzięki, powolutku przemy do przodu, chociaż przyznam, że dach był twardym orzechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 No i znowu arcticę wcięło !!!!!!! Halooooooooo, jest tam ktoś ????? Jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Dach z pewnością już gotowy Miejmy nadzieję, że pobliska rzeka nie wylała na Artcticowe tereny ... Niestety Moniu... jeszcze nie gotowy:(... Pisałam kiedyś, że "rzeka" to ciut przyduże określenie dla tego cosia co u nas ciurka... no dobra, teraz to jest rzeczka, bo przybyło w niej z metr wody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.05.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 a fotki jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ja pierdziele !!!!!!! :eek: Arctica.........sami ten dach zmajstrowaliście?????????? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Co na budowie.... Dach, a dokładniej prace dekarskie były jak do tej pory najtrudniejszym elementem dla mnie. Nie chodzi o sam sposób, co i jak to wiem (wiemy), ale ja tylko baba jestem o czym moja druga połówka zdaje się czasami zapominać. Było ciężko... Bywały chwile zwątpienia... Baaaa... nawet oczy mi się zapociły kilka razy z bezsilności... (ps. ma ktoś krzydła na zbyciu?) Obecnie brakuje słownie "pięciu" malutkich trójkącików i gąsiorów na dwóch kalenicach... wczoraj zabrakło nam ze trzy godzinki... doba za krótka;) A poza tym, cuś strasznie bucało za lasem.... a skoro smoki już wyginęły to cóż to może być?????? ano właśnie, burza... to nawet burzysko potworne było i nas wzięło i pogoniło:D Ostatnie niepewne spojrzenia... zdążę - nie zdążę http://images41.fotosik.pl/293/28b51722a0ad24b4med.jpg W tym miejscu należy się sprostowanie... pokrycie dachowe zrobione zostało nie tylko "tymi rąsiami", przez dwa... nie trzy dni pomagał nam mój kochany teść... a efekty są takie http://images41.fotosik.pl/293/0a2811e253ab4f74med.jpg http://images41.fotosik.pl/293/0472ef3587121ad5med.jpg I tutaj z potworkowymi elementami mojego dworku (wiecie o co mi chodzi?), od ogrodu... http://images36.fotosik.pl/184/cc22e39da562b340med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 a fotki jakieś? Już som:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ja pierdziele !!!!!!! :eek: Arctica.........sami ten dach zmajstrowaliście?????????? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ..........wymiękłam !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ..........wymiękłam !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 no to rozmowna jestem, nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.05.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Zdolna z Was rodzinka aż się chce kibicować... ...i jeszcze tempo podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.05.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Osz ty .........ale daliście czadu !!!! Arctica wielki szacun !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.05.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Wpadłam się przywitać i pogratulować takich postępów i w takim czasie. Wiem cos i ja o tym, jak to nieraz Misiek zapomina, że ja tylko kobietka jezdem i bicepsów nawet ni mom... Aj te chłopy... Ale domek - dworek, wygląda teraz z daszkiem SUPER Juz niedługo deszcze, burze nie będą takie straszne, bo wskoczycie lada dzień do wewnątrz z pracami:D życzę dobrej pogody i pozdrawiam WAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.05.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 No nieźle się uwinęliście Tyle, co zostało, to już pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 23.05.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Arctica jesteś niesamowita, wielki szacun dla Ciebie i Twojego ślubnego Normalnie nie wiem co powiedzieć Dach wspaniały, najcudniejszy, bo zrobiony samemu Szczęka mi opadła i podnieść się nie może.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.05.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ARCTIKA Ja się tak nie bawię. Stale cię nie ma i nie ma. Czy żeby sobie z Tobą pogadać to trzeba do Ciebie jechać? I co z tego że ułożyłaś dach hę? No przecież już mi bardziej szczęka opaść nie może po ostatnim opadnięciu na widok więźby:jawdrop:. Ty to się lepiej przyznaj ile swoich klonów sobie porobiłaś ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts