meg60 30.05.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Mogą być bryczesy i kary rumak.........byle retro !!!!! Ja zresztą krynoliny bym nie wdziała, bom baba co lubi portki......... A sepia daje wiele uroku przy uroczych zdjęciach. Hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Hihihiii... tak staro wyszło, że nawet nie widać, że to budowa dopiero... poczekaj aż łokna bendom;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.05.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 To dopiero bedzie piknie.....hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.05.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Cześć córko Guinness-a z talentem dekarskim Przyprowadziłam ci Wilgę ... mam dziwne wrażenie, że to jest to twoje figaro ...figaroooo sprawdź no swoim uszkiem Nigdy nie słyszałam jej na własne ucho ... aż przyleciała ... Pierwsza myśl ... figaro ! Myślę, że to ona chociaz moja troszkę ładniej śpiewa. Pełen szacun za dach - jesteś wielka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.05.2010 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Wiesz.... ogólne brzmienie bardzo podobne, ale dokładnie sekwencji "mojego" figaro to nie szłyszę u tej wilgi. Tamten mój wyśpiewuje różniste trele, a figaro jest maleńką ich cząstką, ale tak mocno wpada w ucho, że nawet moja większa połówka już mówi: "o twoje figaro znów daje:)". Bo miał przerwę, a ostatnio zdarza się go słyszeć... i śpiewa w dzień, południe, popołudnie... może to pozwoli go zidentyfikować. Za to chyba w moich krzakach grasuje drozd, możliwe? posłuchałam reszty i ten też znajomy się wydaje:D Dzięki za szacun... ile to ja już tych zawodów obskoczyłam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.05.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Spadam na budowę. Pogoda niezbyt pikna, więc zostawiam Wam kolorki z mojego parapetu:D... http://images41.fotosik.pl/295/b992108bfddd71f0med.jpg Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 31.05.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ale pięknie kwitnący kaktus:jawdrop: Udanego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.05.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ojej, śliczniutki kaktusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.05.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 cudny kaktusik!!!!!!! jeszcze tyle kwiatów na jednym kaktusie nie widziałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.06.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Hej Arctik o kurcze jak u Ciebie juz fajnie i dach juz masz skonczony ,ale Ci zazdroszczę u nas jak sama widziałas opóznienia i to duże brrrrrrrrrr jak jak bym juz chciała miec dach skonczony wtedy ta pogoda by mi nie przeszkadzała bo wszystko by się w srodku robiło a tu trzeba czekać na poprawę pogody ,aż mi się juz płakać chce brrrrrrrr:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 witam,widzę,że czego się nie dotkniesz to w złoto się zamienia;), dom sami budujecie i jeszcze takie cudne kaktusy potrafisz wyhodować. A dworek prima:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ale pięknie kwitnący kaktus:jawdrop: Ojej, śliczniutki kaktusik cudny kaktusik!!!!!!! jeszcze tyle kwiatów na jednym kaktusie nie widziałam!!!! witam,widzę,że czego się nie dotkniesz to w złoto się zamienia;), dom sami budujecie i jeszcze takie cudne kaktusy potrafisz wyhodować. Dzięki... kaktusy to chyba mi kwitną, bo zapominam o nich ... a one właśnie kwitną jak mają za sucho... ale opuncja, ta co ją w zeszłym roku z wakacyjnych wydm przytaszczyłam wypuszcza nowe odrościki... a już myślałam, że nic z niej nie będzie... tak w ogóle to lubię kaptusy:yes:... grudnik też kwitnie, teraz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Hej Arctik o kurcze jak u Ciebie juz fajnie i dach juz masz skonczony ,ale Ci zazdroszczę u nas jak sama widziałas opóznienia i to duże brrrrrrrrrr jak jak bym juz chciała miec dach skonczony wtedy ta pogoda by mi nie przeszkadzała bo wszystko by się w srodku robiło a tu trzeba czekać na poprawę pogody ,aż mi się juz płakać chce brrrrrrrr:( Nie martwiaj się... zrobią i dach... nam też pogoda paprała i to mocno, ale udało się... to i Wam się uda:yes:... Właśnie wczoraj jak kolejne burzysko przylazło to wspominaliśmy z drugą połową czasy kiedy to trzeba było do stajni zwiewać Nie płakaj... bo i pogoda płacze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Z wieści budowlanych... Ścianki działowe ciągną nam się jak flaki z olejem... ale tak to jest jak robi się milion rzeczy jednocześnie:yes: Zdążyłam w międzyczasie wymienić tynkarzy... tak, tak... jeszcze nie zaczęli, a już podpadli... to jędza ze mnie... No i ... zainstalowaliśmy... okna:cool:, pewnie już to nikogo nie zdziwi, ale oczywiście tymi rąsiami:D... Niestety palety z gazobetonem kiepsko się wpisują http://images47.fotosik.pl/300/3e68f5113206055cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Te drzewa przy podjeździe do domku macie wspaniałe Domek wielkimi krokami zbliża się do przyjęcia domowników Gratuluję zakończenia kolejnego etapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dziękuję Monisiu... hihihiii... obecny etap to stan surowy prawie zamknięty:rotfl: Dałam ciała i drzwi będą jakie będą... właściwie to jedyne w Polsce dostępne "od ręki" BIAŁE. Cała szczęśliwa dzwonię sobie zamówić drzwi, a usłyszałam, że 4-5 tygodni mam na nie czekać... to nie poczekam:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.06.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Takie, jak chciałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No właśnie na takie jak chciałam musiała bym czekać 4-5 tygodni:( Będą takie jakie są... i już się boję, ale spać na budowie przez miesiąc nie zamierzam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Gratuluje okienek! Arctico ,a kominów u Was nie budiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2010 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 A po co??? Łokna roztworze Som... dwa... tylko się dobrze kamuflują widać... a ja myślała, że świcą się jak ...... no wiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts