monia i marek 04.06.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Komin jest chyba jeden po lewej stronie na połaci dachu, ale być może się mylę. A może są jeszcze od strony ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.06.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Domek z oknami!!!! SUPER! Pięknie się prezentuje, GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.06.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Arctisiu i Misiu, skąd Wy macie w sobie tyle siły? Murator powinien Wam poświęcić wydanie specjalne i uhonorować solidnymi tantiemami!!! Polskie baby budują sobie domy Czy Guinness o tym wie? Słoneczko tyś to udana ahahaaaaaaaa.... Ja to myslę, że w naszym Muratorze to wiele jest takich babek. Polskie baby spełniają swoje marzenia:D. A one są motorem i stąd tyle siły. Wydanie specjalne:jawdrop: Nie wiem dlaczego ale przypomniał mi się film z Kroniki i tam pokazywano W-wę 1945, a kobiety układając cegły i nie tylko śpiewały - " budujemy nowy dom, jeszcze jeden nowy dom [...] w Warszawie...". Misiu... mam i bi i tri cepsy, babochłop raczej nie jestem, ale sztanga to moja ulubiona zabawka na siłowni. Od podstawówki żaden chłopak w klasie mi nie podskoczył na rękę... silna baba jezdem... tylko krzydeł ni mom, a jak czegoś nie dam rady to mi zaraz nerwa wyłazi i z kiesierą nie podchodź. Aż mi czasami wstyd później... A środeczek już tuż tuż... Również pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Arctica, poryczałam się i posmarkałam....:rotfl:Ryczę jak bóbr ze śmiechu, no głupawa mnie złapała.... Wyobraziłam sobie tych chłopaków i Ciebie:D. Widzisz mój to mi gada tak specjalnie: - Miska jak ciebie poznałem to takie chuchro byłaś, a teraz to i silna i ja się ciebie boję, tam widziałem, że bicepsy masz... weź zegnij rękę... (zginam chichrając - oboje lezymy w łóżku) - o..o... a nie mówiłem i to jakie.... - ot komplementy, zamiast... masz śliczne zgrabne nogi itp. Komedie są... Oczywiście jeszcze wiem jak wygląda bi -ceps;) Arctica ładne te okienka w domku, zapewne ścianki już patrzeć jak skończycie... Super, że już jesteście wewnątrz, zaraz tynki:lol2:. Grunt, że wszystko zgodnie z planem... Ja planu nie mam, ale planujemy wiele... Bardzo podobaja mi się te białe okienka -takie dworkowe... Domek nabrał charakteru juz teraz całkiem... Arctica gratuluję postępów, życzę WAM duzo siły i w końcu Słonka... Paaaaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.06.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam, przyleciałam, bo mi taaaaaaki przeciąg zrobiłaś w dzienniku, że mnie tu aż przywiało !!!!! No i co ja widzę ? OKNA !!!!! Piękne są ! Gratuluję ! Domek nabiera charakteru. Powodzenia; a następnym razem, nie rób przeciągu, bo ja słabego zdrowia jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 A ja zachwycę się globalnie ...piękne ujęcie...dworek...drzeewa..okna... ba, i to jeszcze swoimi łapkami...ba,...ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 05.06.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Arctica gratuluję osiągnięcia stanu "prawie zamkniętego" Z oknami dom nabiera zupełnie innego wyglądu. A propos drzwi to w trakcie budowy też nauczyłam się że nie ma nic od ręki w polskich sklepach. Od ręki czytaj na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 06.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Z oknami, wśród pięknych drzew - pięknie Gratuluję stanu prawie zamkniętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 cywilizacjo witaj!!!! Właśnie nastąpiła wiekopomna chwila!!! Mam internet!!! Po tym jak przez ponad miesiąc walczyłam z erami, plusami i takimi innymi mam:P!!! Jak ślepej kurce ziarenko tak mi zainstalowali maszt nadawczy na pobliskiej szkole... Przed chwilunią sprawdzałam prędkość 7 giga!!!! Yupppiiii!!! muratorku WRACAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.06.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 WITAJ WŚRÓD INTERNAUTÓW !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Komin jest chyba jeden po lewej stronie na połaci dachu, ale być może się mylę. A może są jeszcze od strony ogrodu? Nie mylisz się. Takie białe "cuś" to komin, drugi taki sam jest od ogrodu. Niewyględne i narazie niebardzo pasujące... może będzie lepiej jak białe kolumny dojdą, białe podbitki, takie schodkowe... zobaczymy... tak sobie wydumałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 WITAJ WŚRÓD INTERNAUTÓW !!!!!! muszę jeszcze synusia laptoczka oswoić... a i chłopu telewizor na mundial zwieźć... bo znów kolejka:lol2: ale cieszę się jak niewiemco:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Domek z oknami!!!! SUPER! Pięknie się prezentuje, GRATULACJE!!! Dziękuję!!! Powolutku zaczyna wyglądać, chociaż obawy wielkie... Pozdrawiam serdecznie i zdrówka obojgu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.06.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 To znaczy, że całą gębą w nowym domku, już pomieszkujecie !!!! fajosko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Arctica, poryczałam się i posmarkałam....:rotfl:Ryczę jak bóbr ze śmiechu, no głupawa mnie złapała.... Wyobraziłam sobie tych chłopaków i Ciebie:D. Widzisz mój to mi gada tak specjalnie: - Miska jak ciebie poznałem to takie chuchro byłaś, a teraz to i silna i ja się ciebie boję, tam widziałem, że bicepsy masz... weź zegnij rękę... (zginam chichrając - oboje lezymy w łóżku) - o..o... a nie mówiłem i to jakie.... - ot komplementy, zamiast... masz śliczne zgrabne nogi itp. Komedie są... Oczywiście jeszcze wiem jak wygląda bi -ceps Arctica ładne te okienka w domku, zapewne ścianki już patrzeć jak skończycie... Super, że już jesteście wewnątrz, zaraz tynki:lol2:. Grunt, że wszystko zgodnie z planem... Ja planu nie mam, ale planujemy wiele... Bardzo podobaja mi się te białe okienka -takie dworkowe... Domek nabrał charakteru juz teraz całkiem... Arctica gratuluję postępów, życzę WAM duzo siły i w końcu Słonka... Paaaaaaaaaaaaa... Dziękuję kofana... jakoś idzie, raz do przodu raz... do przodu:lol2: bo cofać się niebardzo lubię To się nie ma z czego śmiać, przez całą podstawówkę miałam niedowagę, a w naszych czasach to wiesz... dziecko niedożywione itd... ale łapę taką miałam, dziadek mówił: "żylastą"... cóż by to nie znaczyło to tak mi już zostało... "mały, chudy... ale byk"... to znów cytat babci;) Słonka pod dostatkiem:D... ino w chałupce chłodno i przyjemnie... a że czasami popada... niech pada, nam nie napada... Wam przecież też nie!!!, bo bym na samoluba wyszła;) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 To znaczy, że całą gębą w nowym domku, już pomieszkujecie !!!! fajosko ! Noooo!!! Wracamy na jedną noc w tygodniu do domu, teraz to już nie wiem gdzie dom... bo i tu coraz częściej mi się mówi dom:D Od wiosny tak było, tylko nocowaliśmy u mojego braciszka, ale od okien, jak jeszcze nie było drzwi zewnętrznych to musieliśmy nocować, coby nóg nie dostały, że okna... więc wzieźliśmy wyrko... i już mi się nie chce stąd ruszać. A teraz... jak jeszcze net mam... i jak za dwa tygodnie synuś dołączy do nas... to zabieram też sunię i nikt mnie stąd nawet ciapkiem nie wyciągnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam, przyleciałam, bo mi taaaaaaki przeciąg zrobiłaś w dzienniku, że mnie tu aż przywiało !!!!! No i co ja widzę ? OKNA !!!!! Piękne są ! Gratuluję ! Domek nabiera charakteru. Powodzenia; a następnym razem, nie rób przeciągu, bo ja słabego zdrowia jezdem Tak odpowiadam po kolei i dolazłam i do Ciebie:D. Poczekaj... jak się zraz rozgoszczę u Ciebie to jeszcze będziesz miała dość... już ja pozamykam okna;) Cieszę się, że Ci się okienka podobają... ja się powolutku z nimi oswajam... zobaczymy jak całość będzie wyglądała:) To już wiem skąd mam katar... od przecięgu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 A ja zachwycę się globalnie ...piękne ujęcie...dworek...drzeewa..okna... ba, i to jeszcze swoimi łapkami...ba,...ech... Dziękuję! Swoimi i mężusiowymi... tak na cztery popylamy... a im więcej zrobimy tym więcej widzimy do zrobienia... ale przecież " jak nie ma po co wstać to nie ma po co żyć" Ja śpioch, w zimę zwlekałam się z wyrka o 11-12:oops:... teraz jeszcze mi się nie zdarzyło 7 przespać, a najczęściej dzwony kościelne o 6 słyszę, wiercę się w wyrku i wstaję. Może nieraz wieczorem nie mam siły kończynkami ruszać, ale zawsze zasypiam szczęśliwa... ale mi się na sentymenty zebrało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.06.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Tak odpowiadam po kolei i dolazłam i do Ciebie:D. Poczekaj... jak się zraz rozgoszczę u Ciebie to jeszcze będziesz miała dość... już ja pozamykam okna;) Cieszę się, że Ci się okienka podobają... ja się powolutku z nimi oswajam... zobaczymy jak całość będzie wyglądała:) To już wiem skąd mam katar... od przecięgu;) Kochana, a jaki ja ma katar !!!!!! Już teraz sobie przypomniałam dlaczego go mam A nie mówiłam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Arctica gratuluję osiągnięcia stanu "prawie zamkniętego" Z oknami dom nabiera zupełnie innego wyglądu. A propos drzwi to w trakcie budowy też nauczyłam się że nie ma nic od ręki w polskich sklepach. Od ręki czytaj na zamówienie Ha... już zamkniętego! Dziękuję za gratulki:) Stan zamknęłam... może niekoniecznie jestem zadowolona z efektu, ale daje mi to kolejne możliwości do wymyślania co z tym fantem zrobić. Chłop od zawsze stawiał veto na dwuskrzydłowe, a jak jeszcze usłyszał, że 5 tygodni ma na nie czekać... są jakie są, jedyne w Polsce białe, metalowe, DOSTĘPNE "OD RĘKI" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Kochana, a jaki ja ma katar !!!!!! Już teraz sobie przypomniałam dlaczego go mam A nie mówiłam !!!!! Ha!!! przeciągi są zabójcze!!! Nawet te w dziennikach:rotfl: Przepraszam, następnym razem zamknę drzwi;) A w ogóle to nie wiem co z tą pogodą,chyba cuś nie tak... mój synuś też zachorowany:( a lato przecie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts