Trompe loeil 28.06.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 No nie wiem czy się cieszysz, ale nadal będę obecna przy Twojej budowie... aha kobyłkę zostawiłam, choć widzę, że już ją znalazłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.06.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 wow...........jak ja ci zazdroszczę.......wszystkiego.......... !!!!!!!!!!!!!! domku, postępów, widoków............ech ! Pozdrowionka od smutaska A czego tu kochanieńka zazdrościć? Tych pęcherzy na łapach... czy tego że ledwo się wyprostować mogę tak mnie kręgosłup boli? No chyba że bocianka:)... to rozumiem:rolleyes:... jak by co to zapraszam, tylko nie smutaj się już bo i mi będzie smutno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.06.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Nu sporo juz robotki Arctica, tak to jest, że ja miałam dzisiaj uzupełnić tez dziennik, ale sobie myslę, że ktoś pomysli iż to samo wklejam, a potem złapałam lenia, a potem siedział na kompie Misiek i siadłam se teraz Też mam takie wrażenie, że stoimy jakby w miejscu, jakos tak jakby człek robił, robił, a mało tego widać. Jeździliśmy odebrac w sobotę drzwi, może jutro je wstawimy, mieliśmy jeszcze czekać z 2-3 tygodnie a w sumie tydzień, może półtora Arctica tyneczki ładnie się prezentują i wylewwczki. W łazience widzę, że dwa okna są - będzie spora i widniutka. A tych cukini to ja CI tyż zazdroszczę -o! Fajniutkie takie małe już. Dzisiaj byłam w sklepie to były aż 4 - takie małe i zwiędłe. A tak biegłam do nich -już widziałam jak jem te potrawy. Potem został niesmak. Mam nadzieję, że jutro nie będzie lało Powodzenia i pozdrowionka Kurna posta nasmarowałam na pół strony i wcięło:mad:... echhhh... Pisałam Ci, że fajnie że domek zamykasz, to już nie budowa, nie???? Cukini proszę nie zazdrościć bo mi jaka cholera vel zaraza zeżre i się smakiem obejdę A fajny przepis na szaszłyki z cukinią, taką w grube plastry i kurczaczkiem widziałam. Trzeba grila ściągnąć i popróbować Ja tu się obijam, a moje chłopaki walczą ze stajnią. Psiczkę już mam, czas zacząć resocjalizację... i na kuraki padło:rolleyes:. Cuś mi się wydaje, że ciężko będzie, zwierzyniec mi rozgoni:(. Kiedyś, fakt młodsza wtedy była, ale jak się dorwała do teściowych kur to teściowa nie zdążyła nawet krzyknąć i o 8 sztuk jej się inwentarz skurczuł... już się boję. A dlaczego ma lać??? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.06.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No nie wiem czy się cieszysz' date=' ale nadal będę obecna przy Twojej budowie... aha kobyłkę zostawiłam, choć widzę, że już ją znalazłaś.[/quote'] Iw... tfuuu... Trompe I'oleil (to żeś se nazwę wymyśliła:rolleyes:) to dla mnie ogromna przyjemność, że chcesz tu zaglądać, zapraszam serdecznie... Dobrze, że się kobyłką wydałaś bo bym Cię nie poznała:oops: Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.06.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Uffff..... koniec betonófffff, hurrrra:wave: Muszę przyznać, że mi te ostatnie dwa dni nieźle w kość dały:rolleyes:, ale siem udało:D Prawie dwie tatry piachu, 1 3/4 palety cementu... i wylewki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.06.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Uffff..... koniec betonófffff, hurrrra:wave: Muszę przyznać, że mi te ostatnie dwa dni nieźle w kość dały:rolleyes:, ale siem udało:D Prawie dwie tatry piachu, 1 3/4 palety cementu... i wylewki som To nie zazdraszczam tych cukini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmm z tym psem i kurami będzie cyrk:eek: Nic tylko oddzielić kurki od suni i będzie ok. Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to GRATULACJE z zakończenia wyleweczek:wave: A ja mam takie odciski, że nie mogłam dzisiaj nawet dobrze miotły trzymać Wczoraj kosiarką doprawiłam sobie. A kręgosłup i ja dzisiaj czułam w nocy, ułozyć się nie mogłam. Drzwi wczoraj wstawilismy, w międzyczasie ja doskakiwałam bo kosiłam. Cośmy się ich naustawiali:mad: Ja podnosiłam, misiek przykręcał i wczoraj zostały zamknięte na górny zamek tylko. Dzisiaj jakoś wyregulowalismy że zamykają się na rygle, ale ot tak drzwi bez zamka nie zamkniesz. Ale jutro ma podjechać majster od nich i ... doregulować. Futryna wypoziomowana. Cyrk mówię CI. Ale kiedyś musi być ten 1 raz;) Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Gratuluję wylewek, Arctico http://www.fototube.pl/pix/img5/org/d41d8a4cb8ec00b26274367fd0ed9919.jpg Te róże to tak pod kolor przyszłej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Gratuluję wylewek Super, że już jesteście wszyscy razem, zawsze to przyjemniej... Też miałam wysiać cukinie, ale ... zapominałam, a teraz to już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.06.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Cześć Arctisia Sorki ze kilka dni nie zaglądałam... Wskoczyłam teraz na neta, zeby oderwac myśli od całej reszty... No jak Ty kochana mozesz mówić,że niby postępów nie widać ?!?! Gdzie jak gdzie ale u Was praca biegnie do przodu rewelacyjnie:) Tynki miodzio, super schnął!! Gratuluje wylewczek ....... i zaczyna zię wykończeniówka! Pozdrawiam serdecznie ... niestety szpitalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 04.07.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 No nie powiem, cudną pogodę mieliście na schnięcie tynków. Z wylewkami zdążyliście? Żeby wyschły - rozumiesz. A ja mam też już plony ze swojego ogródka: rzodkiewka, sałata, szczypior i koperek...reszta rośnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.07.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam po urlopie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 05.07.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Tynki schną, wyleweczki też....co następne w kolejce? Wiecie co, wysiałam jednak te cukinie - zaraz po napisaniu tu poprzedniego posta I już wzeszły:jawdrop: Może jak będzie ciepła jesień to coś wyrośnie? Rzodkiewki już u nas wyjedzone, po urlopie wysieję kolejną porcję, na razie sałaty różne wschodzą - druga tura Pierwsza w większości zgniła podczas "powodzi" - za długo stała w wodzie. W tym tygodniu nic nie zdziałam w ogrodzie, bo sobie stopę rozcięłam i mam założone szwy :bash:a takie miałam plany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marna 11.07.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Arctica, słowa uznania to za mało, Tobie powinno się pomnik postawić Gratuluję samozaparcia w realizacji, cudnej działki i 3mam kciuki za szczęśliwe zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.07.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Arctico, co tam na budowie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 No właśnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.07.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Ups... to mi się zaniedbało dziennik:oops: ale mam usprawiedliwienie... o nim już za chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 To nie zazdraszczam tych cukini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmm z tym psem i kurami będzie cyrk Nic tylko oddzielić kurki od suni i będzie ok. Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to GRATULACJE z zakończenia wyleweczek A ja mam takie odciski, że nie mogłam dzisiaj nawet dobrze miotły trzymać Wczoraj kosiarką doprawiłam sobie. A kręgosłup i ja dzisiaj czułam w nocy, ułozyć się nie mogłam. Drzwi wczoraj wstawilismy, w międzyczasie ja doskakiwałam bo kosiłam. Cośmy się ich naustawiali Ja podnosiłam, misiek przykręcał i wczoraj zostały zamknięte na górny zamek tylko. Dzisiaj jakoś wyregulowalismy że zamykają się na rygle, ale ot tak drzwi bez zamka nie zamkniesz. Ale jutro ma podjechać majster od nich i ... doregulować. Futryna wypoziomowana. Cyrk mówię CI. Ale kiedyś musi być ten 1 raz Pozdrowionka. Misia... niektóre cukinie mają już ponad pół metra!!! Nie wiedziałam, że one takie rosną, a co najważniejsze taką dużą ugrilowałam bo myślałam, że przerośnięte to w smaku mogą być nie teges, ale nie naprawdę mniamuśne som:wiggle:... lepsze niż mięcho;)... a zawsze myślałam, ż mięsożerna jezdem:rolleyes: Psicy oddzielać nie myślę, mają wszyscy w symbiozie żyć... takie są plany:D...mamy być jedną wielką rodziną. Pewnie pomyślisz sobie w tym miejscu... myśl co se chcesz, tak już mam i nie będę ukrywać, że białe jest... inne;) Całe szczęście moja druga połowa równie powalona... już znalazł fajniusie owce czterorogie, św. Jakuba chyba, wpisane na listę chciejstw... i dał się namówić na prosiaka do domu:wiggle:... fajny jest, nieeee????... że chłop mój, bo prosiak to oczywiste:D Gratuluję drzwi, chociaż to późno troszkę... u nas i drzwi i okna to szybciorem poszły, w szczenięcych latach mąż się zawodowo w to bawił więc problema nie było... tylko mi zawsze się wydaje, że to okno mi wypadnie... i krzyczę... aż mi wstyd czasami, że taka panikara jestem. Sorry, że skasowałam Twoje buźki, ale mi wywalało, że za dużo... swoich też musiałam skasować parę... wrrrrrr Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Cześć Arctisia Sorki ze kilka dni nie zaglądałam... Wskoczyłam teraz na neta, zeby oderwac myśli od całej reszty... No jak Ty kochana mozesz mówić,że niby postępów nie widać ?!?! Gdzie jak gdzie ale u Was praca biegnie do przodu rewelacyjnie:) Tynki miodzio, super schnął!! Gratuluje wylewczek ....... i zaczyna zię wykończeniówka! Pozdrawiam serdecznie ... niestety szpitalnie... Karolinko... przecież usprawiedliwiona jesteś... ja też daaaaaawno nie byłam na FM, echhhhh.... Tynki wyschły, wylewki wyschły... a do wykończeniówki to podchodzę jak pies do jeża;)... nie mogę się do kupy zebrać Również pozdrawiam, mam nadzieję, że już nieszpitalnie, zaraz polezę to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 No nie powiem' date=' cudną pogodę mieliście na schnięcie tynków. Z wylewkami zdążyliście? Żeby wyschły - rozumiesz. A ja mam też już plony ze swojego ogródka: rzodkiewka, sałata, szczypior i koperek...reszta rośnie:)[/quote'] Iwuś... mam nadzieję, że się nie gniewasz za zdemaskowanie;)... Pogoda trwa... zima była prawdziwna to i lato próbuje dorównać Jak pisałam, że koniec betonófff to właśnie było o wylewkach, skończyliśmy i już nawet wyschły... kurzy się niemiłosiernie przy zamiataniu, a to najlepszy dowód:yes: Rzodkiewkę już pożarliśmy, miałam dosiać... trlalaaaa Sałaty nie siałam, koperek mszyce zżarły, wrrrr... ogórków codziennie pełne dwie dłonie som, pierwsze zielone groszki pomidorków koktajlowych wiszą, no i moja duma, cukinie... nie wiedziałam, że one takie rosną... miałam marynować tylko gdzie????? Echhhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts