Gannia 14.07.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Wpadłam zobaczyć co u Ciebie a Wy już mieszkacie po prostu jesteście niesamowici łąka piękna.. zawsze kochałam polne kwiatki i takie też zamierzam mieć u siebie (czytaj: jestem zbyt leniwa na pielęgnowanie trawnika) koniecznie mi pokaż stanowisko piecowe, bo przecież je muszę od Ciebie odgapić Pozdrawiam i buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.07.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............... ja też tak chcem !! A tu leje ...gorąco, z nieba i nic mi sie nie chce!! Przepraszam wszystkich wypoczywających, ale ja chcę już ochłodzenia, bo mi się urlop skończy! -( ja to głupia chyba jestem !!!! mam urlop i proszę o ochłodzenie !! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witaj ARCTICO!!! Podglądam Twój dziennik już jakis czas i jestem pod ogromnym wrażeniem;) Szacuneczek dla Was ,ze sami zbudowaliście ten piękny domek:rolleyes:.....po prostu szczena opada:jawdrop: Jesteście wielcy ......trzymam kciuki za dalsze wykanczanie domku i jego urzadzanie:wiggle: A kwiaty polne jak dla mnie zawsze bedą pięknie wyglądać Jeszcze raz GRATULUJE i na pewno w dalszym ciągu będę podglądać i kibicować.....Pozdrawiam serdecznie Dziękuję za słowa uznania... nie wiem czy zasługujemy:oops: Witam i serdecznie zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Piękna ta łaka, ale niestety chcąc mieć królowe, będziesz musiała zwalczyć te chwasty, przynajmniej w miejscu rabat. Powój jest najgroszy z tych w/w. A z tym budowaniem tak pędzicie, że aż mi wstyd, bo mam kompletnego lenia i nawet kolumn na froncie nie chce mi się oblepiać w ten upał, a u Ciebie już cały domek ocieplony. Moniu... tam gdzie będą rabaty to mam dorodne................................................ pokrzywy:oops:, a dzikie kwietne łąki zostaną A z kolumnami... niepotrzebnie ktoś, Słoneczko chyba, przyniósł mi zdjęcie z tym zarośniętym gankiem... od tamtej pory drepce mi po łepetynie winobluszcz i nie chce odejść... nie wiem czy będę pogrubiać czy zabluszczać. Wiem, jedno drugiego nie wyklucza, tylko chyba nie ma większego sensu, nie??? Domek ocieplony tylko znów reszta odłożona na później... mam nadzieję, że nie na wieczne później... dechy czołowe, rynny i podbitka schodkowa musi poczekać aż się uporamy ze środkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 14.07.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Zasługujecie jak najbardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 jak ja dawno na takiej łące nie byłam... dzieciństwo mi sie przypomina.... pędzicie z budową to fakt! Akuś... odkąd jestem TU to cały czas jestem małą dziewczynką u babci na wakacjach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Zasługujecie jak najbardziej.... Dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Wpadłam zobaczyć co u Ciebie a Wy już mieszkacie po prostu jesteście niesamowici łąka piękna.. zawsze kochałam polne kwiatki i takie też zamierzam mieć u siebie (czytaj: jestem zbyt leniwa na pielęgnowanie trawnika) koniecznie mi pokaż stanowisko piecowe, bo przecież je muszę od Ciebie odgapić Pozdrawiam i buziaki przesyłam :lol2::lol2: Przecież trawnik może być kwietną łąką... u mnie akurat zielicho po pas, a w nim takie cukiereczki jakie Wam przyniosłam:rolleyes: Stanowisko piecowe w proszku... coś tam cykałam zobaczę zaraz czy pokazywać... a może wstrzymam się do końcowego efektu:rolleyes: Nie jestem pewna czy mi się podoba:confused: Również pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............... ja też tak chcem !! A tu leje ...gorąco, z nieba i nic mi sie nie chce!! Przepraszam wszystkich wypoczywających, ale ja chcę już ochłodzenia, bo mi się urlop skończy! -( ja to głupia chyba jestem !!!! mam urlop i proszę o ochłodzenie !! ) U nas dziś zdecydowanie.... nie, zdecydowanie to chyba nie, ale troszkę chłodniej:)... a "nic mi się nie chce" to mam na codzień, ale jakoś trzeba zadek zebrać... Też chcę chłodniej... albo nie!!! bo mi chłop do pracy na dwór zwieje, a tak chociaż sufity obleci, ze ścianami to już sobie poradzę Buziaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 A na budowie, ups... chyba najwyższy czas oduczyć się myśleć "budowa":rolleyes: więc... w domciu powstał ogólny zarys stanowiska piecowego, ale nie wiem czy mi się podoba:confused:... i chyba kafelki dam do samej góry... pomalował się sufit w kuchni "na gotowo", i w naszej sypialni... i w łazience na raz i spiżarka na 1,5 raza bo zabrakło farby... tak dla wczucia się w sytuację kupiłam jedno wiadro ( i tak ledwo go dźwignęłam:rolleyes:)... jutro jadę z męską siłą... i przymierzam się do kolorków:eek: Tylko psica w krainie nieświadomości... jak zwykle... śpioch jak pani;) http://images50.fotosik.pl/315/6e43e02c806090dbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.07.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Cześć dziewczyny. Udało mi się na moment dostać do netu. Wróciłam z cudownej Chorwacji i teraz muszę się zabrać za wykańczanie dupereli. To straszna robota..... a do tego ten net nie pokazuje mi wszystkiego jak trzeba. Po fragmentach domyślam się że Arctico ty już właściwie to prawie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.07.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Właściwie to nie prawie:D:lol2::lol2: Fajnie, że już jesteś... wiem fajnie było, ale tutaj też jesteś niezbędna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.07.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Byłam, a właściwie to myśmy byliśmy:D dziś w Wawce... boszeee, jak ludzie tam mogą żyć??? Pomińmy upał, ten jest wszędzie, chociaż w cieniu moich drzew nie ma:cool: Pomińmy korki, wrrrry... To powiedzcie mi proszę gdzie te wszystkie ludziska się tak śpieszą??? Jak mrówki w mrowisku... wszystko na przyśpieszonych obrotach... Kupiłam oświetlenie (dwa kinkiety) przed dom, farbę do kuchni, dokupiłam białej - sufitowej, kupiłam klamki... dużo różniastych pidółków mało babskich... aaa... i 40 minut czekałam, aż ktoś mi raczy sprzedać 2, słownie DWIE!!! płytki. Zamówię sobie w necie bo duuużo tańsze, ale niezbędne mi były do dobierania kolorów na ściany:)... Cały dzień zmarnowany bo wróciliśmy po piątej i nic nam się już nie chciało... a winko w lodówce czekało:oops: Wiecie co??? Jak patrzę na te wielkie ludzkie mrowiska to zawsze mi się cisną na usta słowa mojej ulubionej piosenki "uczmy się żyć..... adagio!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.07.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Pomyślałam sobie, że Ty Arctico i Twoja rodzinka, to coś w stylu filmu " Siedlisko" !!!! oglądałaś? czytam i widzę sceny z filmu, tylko postaci inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.07.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Nieee... a coś więcej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.07.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Nieee... a coś więcej??? nie oglądałas tego filmu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.07.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Bardzo fajny Polski film ! Powtarzają nawet na jakimś programie, ale nie pamiętam kiedy i gdzie. Kojarzy mi, że na TV Polonia! Gra w nim Dymna i Pietraszak. http://gfx.filmweb.pl/po/95/24/9524/7171277.2.jpg?l=1187144874000 to plakat z tego filmu, może ci sie przypomni. Warto go obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2010 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Niestety, nie oglądałam:( Od dawna mi się nie złożyło żebym miała 2 godzinki wolnego czasu w jednym kawałku:rolleyes:... muszę zaplanować któryś wieczór przed netem i obejrzeć... skoro warto. To film czy serial... bo 3xDVD widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2010 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Znalazłam... to serial. Nie wiem ile było, znalazłam pierwszych 9 odcinków... oglądanie niestety muszę przełożyć do zimy:( ale z recenzji to faktycznie jakby autopsja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2010 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 A u nas nadciąga burza! Zaniosło się z trzech stron i najbardziej to za lasem bucy... Dziadek mówił, że bidnemu to zawsze wiatr w oczy... deszcz potrzebny, ok, sucho jak cholera, i może nawet upał zelżeje... ale my mieliśmy dziś przywieść KG na sufit w korytarzu:bash:przyczepką:bash:bez plandeki:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts