Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Wpadłam zobaczyć co u Ciebie a Wy już mieszkacie :jawdrop:

po prostu jesteście niesamowici :rolleyes:

łąka piękna.. zawsze kochałam polne kwiatki i takie też zamierzam mieć u siebie (czytaj: jestem zbyt leniwa na pielęgnowanie trawnika) ;)

koniecznie mi pokaż stanowisko piecowe, bo przecież je muszę od Ciebie odgapić :)

Pozdrawiam i buziaki przesyłam ;)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............... ja też tak chcem !! A tu leje ...gorąco, z nieba i nic mi sie nie chce!! Przepraszam wszystkich wypoczywających, ale ja chcę już ochłodzenia, bo mi się urlop skończy! -( ja to głupia chyba jestem !!!! :rolleyes: mam urlop i proszę o ochłodzenie !! ;) )

Witaj :) ARCTICO!!! Podglądam Twój dziennik już jakis czas i jestem pod ogromnym wrażeniem;)

Szacuneczek dla Was ,ze sami zbudowaliście ten piękny domek:rolleyes:.....po prostu szczena opada:jawdrop:

Jesteście wielcy ......trzymam kciuki za dalsze wykanczanie domku i jego urzadzanie:wiggle:

A kwiaty polne jak dla mnie zawsze bedą pięknie wyglądać:)

Jeszcze raz GRATULUJE i na pewno w dalszym ciągu będę podglądać i kibicować:yes:.....Pozdrawiam serdecznie :D

Dziękuję za słowa uznania... nie wiem czy zasługujemy:oops:

Witam i serdecznie zapraszam:)

Piękna ta łaka, ale niestety chcąc mieć królowe, będziesz musiała zwalczyć te chwasty, przynajmniej w miejscu rabat. Powój jest najgroszy z tych w/w.

A z tym budowaniem tak pędzicie, że aż mi wstyd, bo mam kompletnego lenia i nawet kolumn na froncie nie chce mi się oblepiać w ten upał, a u Ciebie już cały domek ocieplony.

Moniu... tam gdzie będą rabaty to mam dorodne................................................ pokrzywy:oops:, a dzikie kwietne łąki zostaną:)

A z kolumnami... niepotrzebnie ktoś, Słoneczko chyba, przyniósł mi zdjęcie z tym zarośniętym gankiem... od tamtej pory drepce mi po łepetynie winobluszcz i nie chce odejść... nie wiem czy będę pogrubiać czy zabluszczać:rolleyes:. Wiem, jedno drugiego nie wyklucza, tylko chyba nie ma większego sensu, nie???

Domek ocieplony tylko znów reszta odłożona na później... mam nadzieję, że nie na wieczne później... dechy czołowe, rynny i podbitka schodkowa musi poczekać aż się uporamy ze środkiem:)

Wpadłam zobaczyć co u Ciebie a Wy już mieszkacie :jawdrop:

po prostu jesteście niesamowici

łąka piękna.. zawsze kochałam polne kwiatki i takie też zamierzam mieć u siebie (czytaj: jestem zbyt leniwa na pielęgnowanie trawnika) ;)

koniecznie mi pokaż stanowisko piecowe, bo przecież je muszę od Ciebie odgapić

Pozdrawiam i buziaki przesyłam

:D:lol2::D:lol2:

Przecież trawnik może być kwietną łąką... u mnie akurat zielicho po pas, a w nim takie cukiereczki jakie Wam przyniosłam:rolleyes:

Stanowisko piecowe w proszku... coś tam cykałam zobaczę zaraz czy pokazywać... a może wstrzymam się do końcowego efektu:rolleyes:

Nie jestem pewna czy mi się podoba:confused:

Również pozdrawiam:hug:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............... ja też tak chcem !! A tu leje ...gorąco, z nieba i nic mi sie nie chce!! Przepraszam wszystkich wypoczywających, ale ja chcę już ochłodzenia, bo mi się urlop skończy! -( ja to głupia chyba jestem !!!! :rolleyes: mam urlop i proszę o ochłodzenie !! ;) )

U nas dziś zdecydowanie.... nie, zdecydowanie to chyba nie, ale troszkę chłodniej:)... a "nic mi się nie chce" to mam na codzień;), ale jakoś trzeba zadek zebrać...

Też chcę chłodniej... albo nie!!! bo mi chłop do pracy na dwór zwieje, a tak chociaż sufity obleci, ze ścianami to już sobie poradzę;)

Buziaczki:hug:

A na budowie, ups... chyba najwyższy czas oduczyć się myśleć "budowa":rolleyes:

więc... w domciu :D

powstał ogólny zarys stanowiska piecowego, ale nie wiem czy mi się podoba:confused:... i chyba kafelki dam do samej góry...

pomalował się sufit w kuchni "na gotowo", i w naszej sypialni... i w łazience na raz i spiżarka na 1,5 raza bo zabrakło farby... tak dla wczucia się w sytuację kupiłam jedno wiadro ( i tak ledwo go dźwignęłam:rolleyes:)... jutro jadę z męską siłą;)... i przymierzam się do kolorków:eek:

Tylko psica w krainie nieświadomości... jak zwykle... śpioch jak pani;)

http://images50.fotosik.pl/315/6e43e02c806090dbmed.jpg

Cześć dziewczyny. Udało mi się na moment dostać do netu. Wróciłam z cudownej Chorwacji i teraz muszę się zabrać za wykańczanie dupereli. To straszna robota..... a do tego ten net nie pokazuje mi wszystkiego jak trzeba. Po fragmentach domyślam się że Arctico ty już właściwie to prawie mieszkasz?

Byłam, a właściwie to myśmy byliśmy:D dziś w Wawce... boszeee, jak ludzie tam mogą żyć???:rolleyes:

Pomińmy upał, ten jest wszędzie, chociaż w cieniu moich drzew nie ma:cool:

Pomińmy korki, wrrrry...

To powiedzcie mi proszę gdzie te wszystkie ludziska się tak śpieszą:eek:??? Jak mrówki w mrowisku... wszystko na przyśpieszonych obrotach...

Kupiłam oświetlenie (dwa kinkiety) przed dom, farbę do kuchni, dokupiłam białej - sufitowej, kupiłam klamki... dużo różniastych pidółków mało babskich... aaa... i 40 minut czekałam, aż ktoś mi raczy sprzedać 2, słownie DWIE!!! płytki. Zamówię sobie w necie bo duuużo tańsze, ale niezbędne mi były do dobierania kolorów na ściany:)...

Cały dzień zmarnowany bo wróciliśmy po piątej i nic nam się już nie chciało... a winko w lodówce czekało:oops:

Wiecie co??? Jak patrzę na te wielkie ludzkie mrowiska to zawsze mi się cisną na usta słowa mojej ulubionej piosenki

"uczmy się żyć..... adagio!!!"

Bardzo fajny Polski film ! Powtarzają nawet na jakimś programie, ale nie pamiętam kiedy i gdzie. Kojarzy mi, że na TV Polonia! Gra w nim Dymna i Pietraszak.

http://gfx.filmweb.pl/po/95/24/9524/7171277.2.jpg?l=1187144874000 to plakat z tego filmu, może ci sie przypomni. Warto go obejrzeć.

A u nas nadciąga burza! Zaniosło się z trzech stron i najbardziej to za lasem bucy...

Dziadek mówił, że bidnemu to zawsze wiatr w oczy... deszcz potrzebny, ok, sucho jak cholera, i może nawet upał zelżeje...

ale my mieliśmy dziś przywieść KG na sufit w korytarzu:bash:przyczepką:bash:bez plandeki:bash: