87anam87 20.07.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 no no sąsiadeczko domek robi się kolorowy ..... dawno mnie u Ciebie nie było ........(bylam w poslce ) a tu takie zmiany muszę nadrobić twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.07.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dziękuję dziewczynki za zachwyty:rolleyes:... nie będę skromna, coraz bardziej mi się podoba, że kuchnię mam na myśli:wiggle:... cały dzień pracy mojego nadwornego, kochanego glazurnika i zostało tylko to coś nad płytą do obkafelkowania:D Beatko... we wnękach to najbardziej chciały mi się zasłonki... ale im bardziej mi się one podobają tym bardziej zdaję sobie sprawę jakie są niepraktyczne. Dajmy na to robię sałatkę, nawet nie musi być śledziowa;)... i coś muszę wyjąć zza... albo panieruję kotlety... ja robię to niestety paluchami, próbowałam widelcami ale mi nie idzie... Najprawdopodobniej będą drewniane fronty i półeczki za nimi:) Ta nieszczęsna wnęka nad zlewem... miała tam stać zabudowana lodówka... ale kupiłam meble i lodówka dostała eksmisję do spiżarki, a wnęka została... coś trzeba było wykombinować... będzie szafka z ociekaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.07.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Łazienka ... wyszła mi "socysta"... żeby tak karkówka... albo pieczeń wołowa:rolleyes:... Pierwotnie miała być malachitowa, tak mocno, aksamitno zielona... ale kolor ten stanowczo żarł się z oliwkowo-brązowym gresem, który zamówiłam do całego domu... Beżu z brązem nie chciałam, ma być w salonie... tutaj wyboru nie mam, chłop zarządził, że albo to albo biało... wybór żaden:mad: Kupiłam miętową herbatę i zieleń opuncji na murek za umywalki i przy wuceciku.... tutaj można je oblukać http://www.dekoral.pl/kolory_pl_kolory,w_cieniu_zieleni.xml ale, bynajmniej na moim monitorze są zuuuuuuupełnie inne niż w mojej łazience... Wyszło po prostu SOCYŚCIE!!! Jutro jak wyschnie to pstryknę fotki, chociaż kolory na zdjęciach zawsze mi wychodzą inne niż w rzeczywistości:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.07.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Czekam na soczyste fotki!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.07.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ja też ,ja też czekam z niecierpliwością na foty...... Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.07.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ale ta łazienka naprawdę wygląda koszmarnie:oops:... już kombinuję na jako ją przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.07.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Nie ściemniaj babo, tylko dawaj fotki - ocenimy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.07.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Małgoś... jutro... muszę murki dokończyć i wyschnąć muszom:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.07.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 No chyba, że tak to do jutra !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.07.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Obiecałam to pokazuję... w rzeczywistości jest bardziej "socysta", chyba mam kiepsko ustawiony monitor:)... proszę nie zwracać uwagi na krzywe umywalki, są jeszcze nie przytwierdzone do ściany... czekają na podłogę http://images49.fotosik.pl/317/a085956a46b666dcmed.jpg ciemniejszy jest też murek zasłaniający kibelek, o tu go troszku widać http://images49.fotosik.pl/317/0d9c27fa60e5a86emed.jpg ... tylko doniczki się dopasowały;) http://images39.fotosik.pl/313/d73002c5241d967fmed.jpg Na tym murku przy umywalkach planuję postawić lustra w dużych, białych ramach... może troszkę złagodzą kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.07.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 nie, no............super ! Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.07.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witaj Jak dla mnie to bardzo ładny kolorek......według mnie to fajnie współgraja razem te kolorki.....mnie się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.07.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Wg mnie kolor jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.07.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Mi też się podobają kolorki !!!! Super wyglądają umywalki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Bo na zdjęciach to tak z pinć razy mniej socyste Kuchnia mi się zakafelkowała... miałam fugować, ale po głębszym zapoznaniu się z instrukcją stwierdziłam, że jestem niewystarczająco przygotowana. Epoksydowe inniejsze niż takie zwyczajne wodorozcieńczalne i mieszadło nowe muszę kupić, bo ostatnie farbą upaprałam... i rękawice, bo ponoć razem ze skórą złazi:jawdrop: I jeszcze się pochwalę, mam nadzieję, że nie zapeszę... od wczoraj mam ... króliczka... dziś maleństwo ma 12 DNI. Całe jego rodzeństwo i mamusia nie dali rady upałom:(... chyba:rolleyes: Karmimy się zakraplaczem, nie było butelek dla lalek, a niemowlęce smoczki są wielkości mojego królika:eek: Powiedzcie, że się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Z takim wielkim sercem, Arctico, MUSI SIĘ UDAĆ !!!!! Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.07.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ależ tu się śliczniusio robi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 pewnie, ze z króliczkiem się uda!!! łazienka robi się bjuti:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.07.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Na pewno się uda z króliczkiem ....trzymam kciuki:) !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Wiadomość z ostatniej chwili... ILE BOĆKÓW SIĘ ZMIEŚCI NA MOJEJ TOPOLI??? No ile???? A tyle:cool: http://images40.fotosik.pl/313/6f393c6f288bcb7emed.jpg Próbował jeszcze jeden, ale musiał zrezygnować... poleciał do sąsiada nad staw... Tylko bez komentarzy proszę!!! No dooooobra... komentarzujcie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts