Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie wróciłam z podlewania warzywek, bociany chyba będą u mnie nocowały:wiggle:... bo siędzą nadal:rolleyes: Trzy siedzą, a dwa krążą bardzo bliziutko drzewa... chyba rodzice uczą jak to się robi;)

A ja durna wykupiłam antykoncepcję na PÓŁ ROKU:bash:;)

Króliczek zwinął się w kłębuszek jak małe kocię... tak wcale nie po króliczemu, z główką na bok i zadkiem w górze... i śpi...

W ogóle to jak dobre dziecię ten mój Twardziel... tylko je i śpi. Milion razy dziennie podchodzę i wpatruję się, czy oby oddycha:)...

:)maleństwo Moniu:)

Tyle, że futerko już ma, oczki ma... i nawet widzi już ... w necie wyczytałam, że wczoraj lub przedwczoraj zaczął:)... ale chodzi mocno chwiejnie... i drapie się jak prawdziwy król... królik znaczy się:)

A skoro taki silny to się Twardziel zwie:wiggle:... mam nadzieję, że to on, nie mam serca męczyć i sprawdzać, tym bardziej, że żadna gwarancja, że poznam:rolleyes:

Hhihihiii... mała nie jest:)

I ma somsiadkę-bliźniaczkę... na środku mojego ogródeczka rosną:rolleyes:

Jak się obudziłam na ranne karmienie to już ich nie było, że bocianów, nie topól;)... za to w nocy o 2 spały:)

Ps. króliś wymiziany od ciotek. Dziś już kica prawie jak królik... do tej pory łaził chwiejnie, normalnie jak kot:)

Myślę, że króliczki od początku nie kicają... łażą tak sobie... przeczież jeszcze tydzień, dwa przepisowego gniazdowania.

Tylko szkoda mi, że on taki samiusi jak paluszek:(

Ma mnie:)... i synka:)... kłócimy się o karmienie;)

Musimy mu wystarczyć za "rodzinkę":rolleyes:... tylko do klateczki się nie mieścimy:D

Tak mi przykro :cry:....a rano pisałaś ,że tak fajnie sobie kica;) myślałam ,że będzie dobrze;)

Jednak faktycznie musiał być bardzo osłabiony:(

Arctico przecież to nie Twoja wina robiłaś wszystko co w twojej mocy niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu .

Mnie tez jest smutno.....pozdrawiam cieplutko:)