Arctica 22.07.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Hihihiii... siedzą nadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.07.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Siedzą? Jak króliczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Właśnie wróciłam z podlewania warzywek, bociany chyba będą u mnie nocowały:wiggle:... bo siędzą nadal:rolleyes: Trzy siedzą, a dwa krążą bardzo bliziutko drzewa... chyba rodzice uczą jak to się robi;) A ja durna wykupiłam antykoncepcję na PÓŁ ROKU:bash: Króliczek zwinął się w kłębuszek jak małe kocię... tak wcale nie po króliczemu, z główką na bok i zadkiem w górze... i śpi... W ogóle to jak dobre dziecię ten mój Twardziel... tylko je i śpi. Milion razy dziennie podchodzę i wpatruję się, czy oby oddycha:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.07.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Na pół roku ?????????????? No to kicha! Bociany nie pomogą pomiziaj króliczka ode mnie! Tylko delikatnie !!!! a może jakąś fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Nie mam sumienia mu fleszem po oczach... jutro w dzień zrobię bez.... i boję się zapeszyć, jest taki maleńki i cały czas się boję najgorszego:( Pomiziam, ale za godzinkę, bo nie chcę budzić bo będzie chciał jeść... a jak odwlekę karmienie do 22 to do 3 sobie pośpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.07.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ależ to musi być maleństwo z tego króliczka - widać jest silny, skoro z całej rodziny przeżył Trzeba być dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 :)maleństwo Moniu:) Tyle, że futerko już ma, oczki ma... i nawet widzi już ... w necie wyczytałam, że wczoraj lub przedwczoraj zaczął... ale chodzi mocno chwiejnie... i drapie się jak prawdziwy król... królik znaczy się A skoro taki silny to się Twardziel zwie:wiggle:... mam nadzieję, że to on, nie mam serca męczyć i sprawdzać, tym bardziej, że żadna gwarancja, że poznam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.07.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Arctico bociany to podobno szczęście przynoszą ,a jeszcze najlepiej jak gniazdo zrobia na domku, to podwójne hihihi... Ode mnie też pomiziaj króliczka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Sie zrobi:D... przed karmieniem:) Na domku to chiba nie zrobią, ale planuję im słup podstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 To mam szczęście razy pinć ...tyle nocuje ...faktycznie, jest cudownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.07.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Sielsko - anielsko!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.07.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Trzymam kciuki za króliczka.My mamy sasiada bocciana, nasz kot podgryza mu nogi, a bocian spaceruje naokolo naszej posesji, w zeszlym roku siadal na nasz dach, a w tym klekotal na dachu sasiadow. Ale 3 bociany na jedej galezi, to musi byc duuza topola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2010 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hhihihiii... mała nie jest:) I ma somsiadkę-bliźniaczkę... na środku mojego ogródeczka rosną Jak się obudziłam na ranne karmienie to już ich nie było, że bocianów, nie topól;)... za to w nocy o 2 spały:) Ps. króliś wymiziany od ciotek. Dziś już kica prawie jak królik... do tej pory łaził chwiejnie, normalnie jak kot:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.07.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 zapewne był osłabiony, a Twoje dokarmianie wróciło mu siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Myślę, że króliczki od początku nie kicają... łażą tak sobie... przeczież jeszcze tydzień, dwa przepisowego gniazdowania.Tylko szkoda mi, że on taki samiusi jak paluszek:( Ma mnie:)... i synka:)... kłócimy się o karmienie;)Musimy mu wystarczyć za "rodzinkę":rolleyes:... tylko do klateczki się nie mieścimy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.07.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Przecież ty nie lubisz klateczek !!!! Taki wolny ptak, to i króliczek będzie kicał gdzie będzie chciał. A jak psiura reaguje na nowego milusińskiego swojej pani ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.07.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hejka Arcticzko przypędziłam sie przywitać i zapytać jak się miewa króliczek? A co dzisiaj słychać u Ciebie w domku? ....to co zaplanowaliście ,to zrobiliście? Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 :(Króliczek niestety... odchodzi:cry::cry: Tak mi źle... naprawdę się starałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.07.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Oj, Jak mi przykro co się stało? Przecież było juz tak fajnie??? A może trzeba do weta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.07.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Tak mi przykro ....a rano pisałaś ,że tak fajnie sobie kica;) myślałam ,że będzie dobrze;) Jednak faktycznie musiał być bardzo osłabiony:( Arctico przecież to nie Twoja wina robiłaś wszystko co w twojej mocy niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu . Mnie tez jest smutno.....pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts