Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale extra schody wejściowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję:)

Jesteś niemożliwa :jawdrop:

Jeżeli to miał być komplement to dziękuję:rolleyes:

Oj tak, oj tak !!!!! Szlifierka kątowa ? - to jakaś abstrakcja :jawdrop:

Małgoś... to zwykły tzw. diaks:yes:... już się zaprzyjaźniliśmy:D

Arcticzko normalnie brak mi słów!!!!!!

Jesteś niesamowita.....podziwiam:jawdrop::lol2:

:oops:...:lol:

A z mojej dzisiejszej przyjaźni z.... szlifierką (Meg;)) wyniknęło dziś to, że 8/9 naszej sypialni i gabinetu stało się całością:). Przybyła też podłoga w małej łazience, pół dużej sypialni i prawie cała kuchnia... ściemniło nam się:(... a przy sztucznym to nie to;)

Jutro zaczynam fugowanko:D... w międzyczasie oczywiście będę na bieżąco docinać mężusiowi płytki:rolleyes:

... i nawet palce mam jeszcze wszystkie:wiggle::wiggle::wiggle:

Witam niektórzy mówią jeszcze Bosch;). Jak zawł tak zwał: diaks,szlifierka czy Bosch ,Arctica jesteś mistrzynią skoro żadne cięcia murowania,fugowanie czy budowanie masz w małym paluszku:). Podziwiam i jestem pod wrażeniem wybudowanego domu:yes::wave:

Witaj !!!

Gdzie ja tam mistrzyni... lubię męskie zabawki:rolleyes:... młotek, wiertarka, szlifierka... czym się różnimy od mężczyzn, że nie możemy się bawić ich zabawkami;)...albo taka kopara??? choć namiastkę, bo ciapka z turem ale mam i ujeżdżam:D:lol2:...

Miały być zdjęcia... nie będzie. Wszędzie taki pierdolnik, że nawet nic pstryknąć nie idzie... złapałam mały dołek:(

Nie daję rady pozbierać tego wszystkiego do kupy...

Z podłogami doszliśmy do salonu, a tutaj wszystkie nasze bambele stacjonowały:bash:... i jeszcze nawet nie pomalowane przecież:bash::bash:.... echhhh...

Powiedziałam dziś ślubnemu, że jak już wszystkie podłogi ułożymy i zafuguję, i skręcimy i ustawimy meble to poproszę tydzień wolnego na poukładanie się...

Wiecie co mi odpowiedział:rolleyes:

cytuję: "nie ma sprawy, będę układał podjazd to mi tylko kamienie dowieziesz i podasz i możesz sobie układać"

:bash::mad:

Edytowane przez Arctica

Cześć dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol2::lol2::lol2:

Tu sipatka - znowu nadaję. Wróciłam do cywilizacji ze środka fsi mojej kochanej. Niestety net mój załapuje tam jak latarnia morska - jest nie ma jest nie ma. Echhhhh tak się za wami stęskniłam, że nie macie nawet pojęcia. Powiem jeszcze że w życiu tak pracowitego urlopu nie miałam. Teraz sobie poodpoczywam ...................... w robocie.;)