meg60 30.07.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 (edytowane) Jesteś niemożliwa Oj tak, oj tak !!!!! Szlifierka kątowa ? - to jakaś abstrakcja Edytowane 30 Lipca 2010 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.07.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Arcticzko normalnie brak mi słów!!!!!! Jesteś niesamowita.....podziwiam:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ale extra schody wejściowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję Jesteś niemożliwa Jeżeli to miał być komplement to dziękuję Oj tak, oj tak !!!!! Szlifierka kątowa ? - to jakaś abstrakcja Małgoś... to zwykły tzw. diaks:yes:... już się zaprzyjaźniliśmy:D Arcticzko normalnie brak mi słów!!!!!! Jesteś niesamowita.....podziwiam:jawdrop: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.07.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 nazwa - szlifierka kątowa, obiła mi sie o uszy i nawet jestem w stanie ją sobie wyobrazić, ale DIAKS ? Nic mi nie mówi! Zostańmy więc przy szlifierce, OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Jasne;):lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 A z mojej dzisiejszej przyjaźni z.... szlifierką (Meg;)) wyniknęło dziś to, że 8/9 naszej sypialni i gabinetu stało się całością. Przybyła też podłoga w małej łazience, pół dużej sypialni i prawie cała kuchnia... ściemniło nam się... a przy sztucznym to nie to;) Jutro zaczynam fugowanko:D... w międzyczasie oczywiście będę na bieżąco docinać mężusiowi płytki:rolleyes: ... i nawet palce mam jeszcze wszystkie:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.07.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 ale macie fajnie.........dasz jakieś fotki ? Ciekawam bardzo efektu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.07.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Arctico ta też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Dooooobra jutro Wam coś zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.07.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Tak, to zdecydowanie był komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 31.07.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam niektórzy mówią jeszcze Bosch;). Jak zawł tak zwał: diaks,szlifierka czy Bosch ,Arctica jesteś mistrzynią skoro żadne cięcia murowania,fugowanie czy budowanie masz w małym paluszku:). Podziwiam i jestem pod wrażeniem wybudowanego domu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frompoland 31.07.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 najpopularniejsze wyrażenie na szlifierkę to kątówka Arctica a pieniądze z mężem to zarabiacie w pracy czy też sami... na własną rękę robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.08.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam niektórzy mówią jeszcze Bosch;). Jak zawł tak zwał: diaks,szlifierka czy Bosch ,Arctica jesteś mistrzynią skoro żadne cięcia murowania,fugowanie czy budowanie masz w małym paluszku:). Podziwiam i jestem pod wrażeniem wybudowanego domu:yes: Witaj !!! Gdzie ja tam mistrzyni... lubię męskie zabawki:rolleyes:... młotek, wiertarka, szlifierka... czym się różnimy od mężczyzn, że nie możemy się bawić ich zabawkami;)...albo taka kopara??? choć namiastkę, bo ciapka z turem ale mam i ujeżdżam:D:lol2:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.08.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 najpopularniejsze wyrażenie na szlifierkę to kątówka Arctica a pieniądze z mężem to zarabiacie w pracy czy też sami... na własną rękę robicie Niestety NBP nie chciało nam licencji na drukowanie ich biletów dać... maszynka by się znalazła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.08.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) Miały być zdjęcia... nie będzie. Wszędzie taki pierdolnik, że nawet nic pstryknąć nie idzie... złapałam mały dołek:( Nie daję rady pozbierać tego wszystkiego do kupy... Z podłogami doszliśmy do salonu, a tutaj wszystkie nasze bambele stacjonowały:bash:... i jeszcze nawet nie pomalowane przecież:bash:.... echhhh... Powiedziałam dziś ślubnemu, że jak już wszystkie podłogi ułożymy i zafuguję, i skręcimy i ustawimy meble to poproszę tydzień wolnego na poukładanie się... Wiecie co mi odpowiedział cytuję: "nie ma sprawy, będę układał podjazd to mi tylko kamienie dowieziesz i podasz i możesz sobie układać" Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.08.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 ale ....................!!!! to się poukładasz, tylko najpierw rooooooooooooooooooobotaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Cześć dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol2: Tu sipatka - znowu nadaję. Wróciłam do cywilizacji ze środka fsi mojej kochanej. Niestety net mój załapuje tam jak latarnia morska - jest nie ma jest nie ma. Echhhhh tak się za wami stęskniłam, że nie macie nawet pojęcia. Powiem jeszcze że w życiu tak pracowitego urlopu nie miałam. Teraz sobie poodpoczywam ...................... w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.08.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Ojej!!! Izuś... sto lat Cię nie widziałam:rolleyes:Smaruj no szybko w dzienniczku co Cię tak zmęczyło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 01.08.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Arctico czasami tak bywa ,że dopada nas chandra ,dołek itp. Głowa do góry poukładasz się i wszystko będzie dobrze......zobaczysz:rolleyes: Najważniejsze nie załamywać się....ale myślę ,że Ci to nie grozi Pozdrawiam i trzymaj się cieplutko pa pa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.08.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Arcticzko kochana, jest tego tyle że aż siły zebrać muszę na pisanie. ale tak sobie myślę, że może byś do nas wpadła do Sipatkowa któregoś pięknego dnia..... przy okazji podsunęłabyś parę pomysłów na ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts