margay 03.08.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam serdecznie Korzystając z ostatnich godzin (albo dni....) wolności, postanowiłam do Ciebie wpaść i jak zwykle o mało zębów nie wybiłam jak mi kopara o biurko klapnęła ....:jawdrop: Boshhhhhhhhhhheeeeee...........jakie ty cuda, cudeńka u siebie wyrabiasz......jestem zachwycona i troszkę Ci zazdroszczę (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu), Twojego jasnego planu działania, tego, że dokładnie wiesz czego chcesz i oczywiście TEMPA w jakim do tego dążysz.......ja nie mam jeszcze pomysłu na wykończenie........ Kuchnia genialna, nawet nie wpadłam na pomysł że tak można.......nie mogę się doczekać efektu końcowego.........schody wejściowe bardzo oryginalne i bajecznie pasują do Twojego dworu, umywalki w łazience piękne.........w ogóle po samych doniczkach z kaktusikami w łazience widać, że wkładasz w ten dom nie tylko OGROM pracy ale i całe SERCE!! Arktico bardzo się cieszę, że wam tak sprawnie i pięknie wszystko wychodzi http://emoty.blox.pl/resource/100.gif, jesteście dowodem na to że "chcieć to móc" Ukłon w kierunku zdolności męża i wszystkich prac które wykonujecie sami! Mam nadzieję, że będę miała czas na podziwianie kolejnych postępów w waszym domku. Zresztą..... chociaż bym miała oglądać Twój domek z zapałkami w powiekach po nieprzespanych nocach, to i tak będę zaglądać bo mnie bardzoooooo zaintrygowałaś Pozdrowienia i uściski:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.08.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Dawno mnie nie było a tu widzę prawie przeprowadzka. U mnie kuchnia na razie też będzie z zasłonkami zamiast szafek (dopóki na meble kuchenne nie uzbieramy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.08.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Cześć Kochana! Co tam słychać??? Poproszę jakieś świeżutkie foteczki Wiesz jak jest w miarę jedzenia apetycik rośnie i ja ( pewnie nie tylko ) już czekam na kolejne fotki!!! Pozdrawiam serdecznie pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 05.08.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam wieczorowo:) Arctico co tak cichutko:rolleyes:.....czy już się" poukładałaś"? dołek minął??? Co nowego u was ,może jakieś nowe fotki wstawisz?? Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.08.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Cześć Arctinka! Ja sobie kilka stron wstecz obejrzałam i :jawdrop: a moja robota przy twojej to :rotfl: Pozdrawiam i siem odezwij bo tęskniem okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.08.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Halo, halo!!! Prosze sie tu do nas odezwać ..... Jak tam domek ??? Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.08.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Heeeeeeeeeeeeeeej....!!! Jest tu ktoś ? Arctica odezwij się, bo my tu czekamy na świeże fotki z placu boju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.08.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Arctica zapewne parapetówę odprawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.08.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Nie, o i nas nie zaprosiła ??? Oj nie ładnie, nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.08.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 No ładnie! !!! ............ Sama się bawi a nas tu ciekawość zjada ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.08.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 HAALLOOO!!!! stuk ,puk jest tam kto? Arctico odezwij się my tu tęsknimy pozdrawiam cieplutko pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.08.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Zaraz idę do łóżka, ale musiałam zajrzeć co też tutaj zmajstrowaliście, kiedy mnie nie było;) Nu i jak zwykle człek szoku dostaje:). Ja mam od wczoraj necik, tylko czasu brak... Super tam u WAS:wave: Kiedyś w gazecie własnie widziałam taką kuchnię z zasłonkami - bardzo mi sie podobała. Podłogi zapewne już kończą, stąd Arctica zaginęła, bądź układa tam kobitka. Uciekam spać -buziaki. Bardzo fajniutki domek i wiem ile pracy włozyliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.08.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Witajcie dziweczynki:) Sto lat mnie tu nie było... i wcale, noooo prawie:rolleyes: wcale nie przez budowę... ale o tym za chwilkę Margay... mniut na me skołatane serducho lejesz.... dziękuję Dorfi... pieniąchy rzecz nabyta, znalazły by się... ale ja kcem zasłonki i basta... chyba że wyjątkowo niefunkconalne się okażą Korola... siem robi ... Dorka...dołek???? jaki dołek;)... a poukładać się najpierw musiało 220m2 gresu:jawdrop:, więc do mojego poukładania to jeeeeeeeeeeszcze;) Izuś... nie bądź taka skromna:rolleyes: Miśka... narrrrreszcie jesteś ... i proszę mi tu nie imputować... parapety mają dojechać po 15... ale września... jaka parapetówa???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.08.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Czekających na wieści budowlane i foty budowlane niestety zawiodę.Podłogi się poukładały, jeszcze nie całkiem się zafugowały... bo.... mam ciekawsze zajęcia:wiggle: Nie miała baba kłopotu kupiła se.... No właśnie Teodora:D:rotfl: z dwudziesto sztukowym haremem:lol2: http://images41.fotosik.pl/321/e06b88cbd82d03b1med.jpg i Helmuta z Helgą... tu Helmut http://images38.fotosik.pl/322/7d6d64e355f4f615med.jpg i moja druga połówka nie chciała wyjść z targu bez http://images43.fotosik.pl/325/13575321ffdfd582med.jpg bardziej twarzowo... hmmmm... dziobowo chyba:rolleyes: http://images39.fotosik.pl/321/35de92f6d2109a28med.jpg szt. cztery... narazie nołnejmy som one... albo oni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.08.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Musiałam podzielić posta... za dużo buźków i zdjęciów:rolleyes: a najważniejszych nowych mieszkańców zostawiłam na deser... Tadam... od wtorku mieszkają z nami wg. mojej mamy, która je dzisiaj zobaczyła "dwa diabły".... hahaaa... przecież to aniołki:) http://images47.fotosik.pl/326/d35be220c1b645e5med.jpg Hana http://images43.fotosik.pl/325/25dfed60cecfac6amed.jpg i Salma http://images35.fotosik.pl/180/c903a76f4ecf7a5cmed.jpg ... no nie aniołek???? http://images45.fotosik.pl/326/f541e50868f8ae16med.jpg tutaj z ciotką http://images40.fotosik.pl/321/c2bedeaa93a77004med.jpg Mogła bym o nich zapisać wszystkie strony w necie... napiszę tylko skąd imiona, a może się domyślacie??? Tak, tak dla każdego z moich panów po idolce;) Miał być jeszcze czarny koci kastrat Antonio, dla mnie... ale psica wykazuje wysoką nietolerancję na miałczące czworonogi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.08.2010 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 jakie śliczne pieski a Salma jak dumna :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.08.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 :jawdrop:No ,zaskoczyłaś mnie niesamowicie!!:rolleyes:spodziewałam się fotek kuchni ,a taka menażeria.jak Ty kochana to wszystko ogarniasz?Teraz to juz tylko poczekam na konia ,lamę i świnki wietnamskie,bo już wiem ,że nie żartowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.08.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 ale piękne gospodarstwo psiureńki śliczne jakie urosną? ja planuję po zamieszkaniu kury rasy Silka - takie puchate waciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.08.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 No, żesz .....Arctica !!!!! Ale super !!! To dopiero niespodzianka - piękny zwierzyniec. A naaaaaaaaaaaaaaajpiękniejsze PIESY - jaka to rasa? To coś z molosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.08.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 :jawdrop:No ,zaskoczyłaś mnie niesamowicie!!:rolleyes:spodziewałam się fotek kuchni ,a taka menażeria.jak Ty kochana to wszystko ogarniasz?Teraz to juz tylko poczekam na konia ,lamę i świnki wietnamskie,bo już wiem ,że nie żartowałaś Beatko... w końcu mam po co wstać... kury wypuścić, nakarmić, kaczuchy potarmosić... nie wiedziałam, że one takie mięciusie:lol:... znudziło mi się już wstawanie tylko po to żeby zafugować kolejne metry kwadratowe podłogi:rolleyes:... aaaa... i jeszcze psiurki nakarmić i wypuścić na siusiu... I chociaż połowa rzeczy jeszcze w kartonach i worach... i chociaż meble poskręcane to puste stoją... bo robię co kocham i jestem najszczęśliwszym człekiem na tej półkuli... kiedyś się poukłada;) Konie myślę w przyszłym roku dopiero, i tak mocno chłopa molestować musiałam o kurnik:rolleyes:, a świnkę wietnamkę to już prawie z bazarku taszczyłam... opamiętałam się na szczęście... chcę peruwiankę nie wietnamkę ot wymagająca baba ze mnie;)... aaaa... i alpaki zamiast lam, takie bardziej miziaste tylko niestety nietanie... Widziałaś może ogłoszenie "oddam alpakę" ???? jak "oddam" to i lama może być W kuchni niewiele się zmieniło, jest gres jeszcze niezafugowany... porcelana nie rozłożona bo nie wiem jeszcze gdzie mam szklarza szukać, a szybki mi potrzebne Ps. naprawdę myślałaś że żartuję???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts