PRIMAVERA__ 15.08.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 witaj arctica Od pewnego czasu śledzę poczynania Twe i Twej drugiej połówki, anonimowo póki co .....aż do dzisiaj kiedy to odkryłam konkurs muratora na najciekawszy dziennik forum. I czemu do jasnej cisnej nie bierzesz w nim udziału ? ? ? Dziennik który mnie trzyma w pionie i kiedy pomyślę (dzięki wierze ludzi "wspierających" ) z czym ja się porywam i gdzie motyka a gdzie słońce......... włażę do Ciebie i myślę sobie że jednak całkiem niedaleko ..... ba ! powiedziałabym nawet że motyka ze słońcem ściśle powiązana jest także jak nie jest za późno wysyłaj swą kandydaturę , jeden głos już masz!!!! No i jak się już ujawniłam to pełen szacun za dom, za dach za piękny kawałek świata który udało się zdobyć, za kury, kaczki, drób ....i piesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.08.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 ale piękne gospodarstwo psiureńki śliczne jakie urosną? ja planuję po zamieszkaniu kury rasy Silka - takie puchate waciki No, żesz .....Arctica !!!!! Ale super !!! To dopiero niespodzianka - piękny zwierzyniec. A naaaaaaaaaaaaaaajpiękniejsze PIESY - jaka to rasa? To coś z molosów? molosy... Tak jak wydumałam w zimę, z Waszą pomocą zresztą, to Cane corso, tylko jeszcze są maciupcie, w czwartek skończyły 6 tygodni i nie widać jakie będą strrrrraszniste:rolleyes: Salma jest mocniejszej budowy, Hana jakby bardziej subtelna.... ale chyba wyższa będzie Śmieję się, ża Salma będzie wyglądać, a Hana będzie gryźć... taki mały zadziorek z niej Moniu... silki też będą... i czubatki srebrne... i kogut feniks... tylko narazie są zielononóżki jako testowe, na psa:rolleyes:... nie jest dobrze, po 12 latach życia psica dorobi się kagańca. Nawet jak coś ucierpi to nie będzie tak krwawo;) Spadam bo jakieś burzysko nadciąga... muszę maluchy obudzić, wysiusiać... aaaa... i kury napędzić... jabadabaduuuuuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.08.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Miodzio !!!! Na molosa, a dokładniej Mastiffa Neapolitano, ma ochotę moja starsza córka , ale Cony też jej sie podobają. Jak jej pokaże zdjęcia twoich to padnie z wrażenia , hi, hi. pomiziaj je ode mnie - uwielbiam psiury, a w szczególności takie słodziaki.........mniam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borsuczek 15.08.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Nowam tutaj wiec sprawdzam jak bedzie wygladal post i czy w ogole to zadziala Rozkoszne psiaki ( pieski skomplementowac zawsze warto ) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.08.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 No kochana ładny zwierzyniec kompletujesz :) Wszystkie "nowe nabytki" słodziaszcze, a pieski malutkie, słodkie ale jakie jednocześnie duuumne!!! :) SUUUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.08.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ale fajniutki zwierzyniec Kaczuszki słodziutkie, psiaki jeszcze bardziej...cudnie I proszę wymiziać psiaczki ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 16.08.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Arctica Ty mnie nie przestaniesz nigdy zadziwiać sliczny zwierzyniec, kaczusie takie puchate pieski przekochane i Helmut pozdrawiam mocno i niech się chowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.08.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 arctinko moja kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze że siedziałam bo bym z krzesła spadła po tym co zobaczyłam :jawdrop: toż ty gospodyni pełną gębą jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yes: no nie spodziewałam się takiego inwentarza zobaczyć!!! Coś cudownego !!!! :lol2::lol2: i całkowicie rozumiem że teraz ci się sympatyczniej wstaje niż do tego fugowania i fugowania ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.08.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 jesteś niesamowita!!!! gęba sama mi się śmieje czytając Twój post i widzac fotki zwierzaczkowe......no THE BEŚCIARA jak nic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 witaj arctica Od pewnego czasu śledzę poczynania Twe i Twej drugiej połówki, anonimowo póki co .....aż do dzisiaj kiedy to odkryłam konkurs muratora na najciekawszy dziennik forum. I czemu do jasnej cisnej nie bierzesz w nim udziału ? ? ? Dziennik który mnie trzyma w pionie i kiedy pomyślę (dzięki wierze ludzi "wspierających" ) z czym ja się porywam i gdzie motyka a gdzie słońce......... włażę do Ciebie i myślę sobie że jednak całkiem niedaleko ..... ba ! powiedziałabym nawet że motyka ze słońcem ściśle powiązana jest także jak nie jest za późno wysyłaj swą kandydaturę , jeden głos już masz!!!! No i jak się już ujawniłam to pełen szacun za dom, za dach za piękny kawałek świata który udało się zdobyć, za kury, kaczki, drób ....i piesy Dziękuję za wyróżnienie pierwszym postem:)... Jak jest coś niemożliwego do zrobienia wystarczy znaleźć kogoś, kto o tym nie wie... Po to człowiek dostał rozum lepszy od całej reszty, żeby nie było rzeczy, której nie zrobi. Lepiej, gorzej... ale śam!!! Cieszę się, że moja pisanina może w czymkolwiek pomóc. Motykę mam:rolleyes:... jak by co pożyczę Nawet dostałam zaproszenie do tego konkursu, ale kto by odnalazł zdjęcia... wcześniej trzeba by kompa znaleźć... chyba w zagraconym gabinecie... gdzieś pod spodem:rolleyes:... i mimo wszystko wolę zostać anonimowa, jeszcze sklepowa od niechcenia muratora przekartkuje... i tak dziwaki jezdeśmy... psy w domu te sprawy... wieś to wieś, a ja nie mam zamiaru krakać jak wrony wokół Dzięki za pochwały, zachwyty i szacuny... nie będę skromna, dom jak dom, dach jakich wiele... ale mój kawałek świata - ... piękny jest wiem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Miodzio !!!! Na molosa, a dokładniej Mastiffa Neapolitano, ma ochotę moja starsza córka , ale Cony też jej sie podobają. Jak jej pokaże zdjęcia twoich to padnie z wrażenia , hi, hi. pomiziaj je ode mnie - uwielbiam psiury, a w szczególności takie słodziaki.........mniam !!! Mastiffy też rozważałam... ale zbyt ociężałe mi się wydawały... w ogóle to zawsze chciałam doga, ale niestety zbyt często chorują, a ja z tych przeżywających za bardzo jestem... Wszystko co małe to ładne... a tak w ogóle to przecież nie ma psów brzydkich, są tylko psy niekochane:( Upsss... mysz właśnie przekłusowała do kotłowni... wrrryyyy, wstrętna psica kotecka nie lubi... będzie sama myszy łapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Nowam tutaj wiec sprawdzam jak bedzie wygladal post i czy w ogole to zadziala Rozkoszne psiaki ( pieski skomplementowac zawsze warto ) Pozdrowionka Zadziałało:yes: Witam serdecznie i dziękuję za wyróżnienie pierwszym postem:) Również pozdrawiam i zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 No kochana ładny zwierzyniec kompletujesz :) Wszystkie "nowe nabytki" słodziaszcze, a pieski malutkie, słodkie ale jakie jednocześnie duuumne!!! :) SUUUPER! Karolciu, to dopiero sztuki testowe:rolleyes: Po pierwsze na starą sunię - resocjalizacja, na młodziki do przysposobienia... Kaja chyba niereformowalna, a szczyle muszą po uchu od Helmuta oberwać to się nauczą, że nie wszystko co się rusza jest do zabawy;) A Wy jak się czujecie???? Wiesz jakiej odpowiedzi oczekuję Buziaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ale fajniutki zwierzyniec Kaczuszki słodziutkie, psiaki jeszcze bardziej...cudnie I proszę wymiziać psiaczki ode mnie Wymiziane:wiggle: Chociaż akurat ja za bardzo nie mogę, bo dorosła sunia wyjątkowo zazdrosna właśnie o mnie:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Arctica Ty mnie nie przestaniesz nigdy zadziwiać sliczny zwierzyniec, kaczusie takie puchate pieski przekochane i Helmut pozdrawiam mocno i niech się chowają :lol2:nie przestanę ... i jeszcze sobie kudłatą krowę kupię... kiedyś a kaczuchy... sama byłam zdziwiona, że są takie mięciusie w dotyku:lol:... tylko są już dwa razy większe:(, wolałam małe:rolleyes: Równiesz pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 arctinko moja kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze że siedziałam bo bym z krzesła spadła po tym co zobaczyłam toż ty gospodyni pełną gębą jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! no nie spodziewałam się takiego inwentarza zobaczyć!!! Coś cudownego !!!! i całkowicie rozumiem że teraz ci się sympatyczniej wstaje niż do tego fugowania i fugowania ..... Izuś... jak byś miała ochotę pogospodynić to zapraszam:)... kury (kurczaki właściwie) jedzą z ręki, kaczuchy turbo dostają jak plusk wody z konewki słyszą... tylko Helmut dziki jak ... dzik??? A wstaje się fajnie... po północy na siusiu, ok. 4 na siusiu, papu, kupcię... i o 6 już na zawsze, do wieczora:lol:... Kocham mieć po co wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 jesteś niesamowita!!!! gęba sama mi się śmieje czytając Twój post i widzac fotki zwierzaczkowe......no THE BEŚCIARA jak nic;) :oops: dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Z wieści... niebudowlanych:rotfl: Psiury miały dziś pierwsze pranie... i nie tyłków, chociaż za to sikanie to by się należało:rolleyes:, ale całych psiurów... tak się umorusały w silikonie, że nic innego nie pozostało jak pranie. Dobrze, że przezorny zawsze ubezpieczony i miałam szampon:) Teraz pytanie za sto punktów Co mam zrobić z myszami??? Na pułapkę zbyt mądre, już parę razy zeżarły i poszły:rolleyes:, albo ja fujara;)... różowiutkie granulki rozłożyłam poza zasięgiem oczywiście pysków moich... ale przecież na bieżąco nowe dostawy z pól się złażą... niby żniwa jeszcze, a całe armie mi się do chałupy pchają Kot odpada... ze względów psioczywistych:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Aaaa... jeszcze zapomniałam sprostować. Synal zajrzał mi przez ramię i uświadomił, że to nie Hana tylko Hannah... więc prostuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.08.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Izuś... jak byś miała ochotę pogospodynić to zapraszam:)... kury (kurczaki właściwie) jedzą z ręki, kaczuchy turbo dostają jak plusk wody z konewki słyszą... tylko Helmut dziki jak ... dzik??? A wstaje się fajnie... po północy na siusiu, ok. 4 na siusiu, papu, kupcię... i o 6 już na zawsze, do wieczora:lol:... Kocham mieć po co wstawać Powiem tak - ja nie mam takiej menażerii a wstaję kilka razy w nocy na siusiu........................... bo albo boso pobiegam albo arbuza wszamię całego albo pifkko popiję.... itd itp A propos gospodarzenia Chętnie bym z tobą pogospodarzyła tylko kiedy moja wizyta nie byłaby zbyt uciążliwa dla ciebie? może cosik koło września? Nie za daleko bo jak twoje psiurki urosną to już takie do miziania za bardzo nie będą i ryzykować pogryzionym doopskiem nie bandem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts