Dorfi 24.08.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Jakie słodkie te kaczuchy. No i fajnie wyglądają w tym brodziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.08.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 taaaaaaaaaaa............ i znowu mi kopara opadła!!!!!!!!!!:) myślałam, że już mnie kochana niczym nie zaskoczysz.......... a tu co widze??? kaczory sie kąpią w brodziku :) ........nastepnym razem nawet jak będa nurkowały tam w maskach z rurkami..........to mnie nic nie zdziwi już!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.08.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Hmmm ... u mnie też "inwentarza" przybyło ... ale pierzaki ? Toć to się robi siedlisko z prawdziwego zdarzenia ! Przynajmnie ci jajków nie braknie A świneczki będą ? ... Bo mnie to się mała kózka marzy ... ...lebo kucyk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.08.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ach jak wy macie fajowsko dziewczyny z tymi możliwościami zwierzakowymi. My od jakiegoś czasu z córką namawiamy małża mego żeby się na psa zgodził. A on nie chce. A tak by było fajnie. Przecież Tomuś na zmiany pracuje to i rano i wieczorkiem z psiem by wyszedł ot tak z rozpędu. A on - NIE I NIE I NIE. Samolub jeden. Powiedział że się może zgodzić pod jednym warunkiem - że on z psem nie będzie wychodził. No chyba że będzie lało to wtedy owszem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.08.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Jak już pies bedzie, to jestem pewna, że będzie wychodził To tylko kwestia czasu Pis jest inteligentny i tak męża omota swoją miłością, że nawet nie bedzie wiedział kiedy, a będzie z psem na spacerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.08.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 taaaaaaaaaaa............ i znowu mi kopara opadła!!!!!!!!!! myślałam, że już mnie kochana niczym nie zaskoczysz.......... a tu co widze??? kaczory sie kąpią w brodziku ........nastepnym razem nawet jak będa nurkowały tam w maskach z rurkami..........to mnie nic nie zdziwi już!!! :lol: sądzę, że one bardziej natural poławiacz pereł... ale kto wie... jak by tak rafę jaką wychodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.08.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Hmmm ... u mnie też "inwentarza" przybyło ... ale pierzaki ? Toć to się robi siedlisko z prawdziwego zdarzenia ! Przynajmnie ci jajków nie braknie A świneczki będą ? ... Bo mnie to się mała kózka marzy ... ...lebo kucyk ... Kuróf, kaczkóf i perliczkófff to kupiliśmy w celu resocjalizacji psicy. Właściwie to miały być kury... spodobał mi się Helmut, a żon stwierdził, że on z targu nie wyjdzie jak mu kwaków nie kupię... i co??? miałam go zostawić??? Zośka (koza mini) to pierwsze zaplanowane zwierzę, a nie ma jej jeszcze tylko dlatego, że taką właśnie dokładnie wymarzoną i akuratną Zośkę można kupić jedynie daaaaleko od nas... ale monitoruję non stop:rolleyes: Kucyk... właściwie połówek już znalazł... i blisko nas i śliczniusi... tylko niestety ON, a ja kcem kobyłkę Świneczki... a i owszem, tylko jeszcze nie zbałamuciłam chłopa na świnię w domu... chcę peruwiankę... a one raczej domowe:rolleyes:... no i dumam nad wietnamką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.08.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ach jak wy macie fajowsko dziewczyny z tymi możliwościami zwierzakowymi. My od jakiegoś czasu z córką namawiamy małża mego żeby się na psa zgodził. A on nie chce. A tak by było fajnie. Przecież Tomuś na zmiany pracuje to i rano i wieczorkiem z psiem by wyszedł ot tak z rozpędu. A on - NIE I NIE I NIE. Samolub jeden. Powiedział że się może zgodzić pod jednym warunkiem - że on z psem nie będzie wychodził. No chyba że będzie lało to wtedy owszem. . Jak już pies bedzie, to jestem pewna, że będzie wychodził To tylko kwestia czasu Pis jest inteligentny i tak męża omota swoją miłością, że nawet nie bedzie wiedział kiedy, a będzie z psem na spacerze Nie ma psa, który by nie zawojował chłopskiego serca... a już szczeniak:rolleyes:... Przecież nie musisz od razu mówić, że mąż będzie z nim wychodził Haaa... przypomiało mi się jak się szwagier mój jeżył na kota w domu... do momentu jak się pierwszy raz razem przespali:oops: ... i nawet kolejną znajdę z podwórka przyciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.08.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Mój kotek to ŁON - Kubuś Dzisiaj kupiłam grysik dla kotów. A on -nie za bardzo kaman... woli piasek -kopie takie dołki, że śmieję się, że wpadnie tam. Właśnie jak piach zamarźnie będą cyrki. Hm może polubi grysik. Już 2 razy u córki narobił. Ufffff -dobrze, że to posadzka jeścio. Szorowałam jak porąbana. W nocy coś mu się pomemłało. Teraz szaleje na papierach - remenent był, full kartek do spalenia. Mam nadzieje, że przespi chociaz do tej 7-mej, albo 6-tej. Tej nocy 3 razy wstawałam:eek:. SUPER te kaczuszki w tym brodziku:rolleyes: Dzisiaj na fotce widziałam dworek z takim rondem z kamienia i odrazu o WAS pomyslałam;) Uciekam - zostawiam pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.08.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Mam nadzieję dziewczyny że się w końcu odważymy i psiaka kupimy. Na razie jeszcze czekam bo nawet moi rodzice się dołączyli do tekstu - po co wam pies ?!?A ja bym kciała bardzo west terierka tylko od razu myjnia przed drzwiami bo one to raczej takie szczotki do zamiatania podwórka są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.08.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 sipatko-no właśnie: po co Wam pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Arctica ...te wietnamki to są u nas w minizoo. w parku miejskim. Strasznie grube ... i brzuchole po ziemi ciagają ... Na pewno chcesz taki czołg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.08.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Mój kotek to ŁON - Kubuś Dzisiaj kupiłam grysik dla kotów. A on -nie za bardzo kaman... woli piasek -kopie takie dołki, że śmieję się, że wpadnie tam. Właśnie jak piach zamarźnie będą cyrki. Hm może polubi grysik. Już 2 razy u córki narobił. Ufffff -dobrze, że to posadzka jeścio. Szorowałam jak porąbana. W nocy coś mu się pomemłało. Teraz szaleje na papierach - remenent był, full kartek do spalenia. Mam nadzieje, że przespi chociaz do tej 7-mej, albo 6-tej. Tej nocy 3 razy wstawałam:eek:. SUPER te kaczuszki w tym brodziku:rolleyes: Dzisiaj na fotce widziałam dworek z takim rondem z kamienia i odrazu o WAS pomyslałam;) Uciekam - zostawiam pozdrowionka. To nie zazdroszczę... kocie g...no strasznie śmierdzi:rolleyes: Miło że o nas pamiętasz:)... chociaż po Twoim poście o kserowaniu papirów do US każda kobitka biegnąca na szpilkach też mi się z Tobą kojarzyła:) Również pozdrawiam serdecznie Ps. może do kuwetki nie żwirek koci tylko zwykły piasek na początek... jak się przyzwyczai to podmienisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.08.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Mam nadzieję dziewczyny że się w końcu odważymy i psiaka kupimy. Na razie jeszcze czekam bo nawet moi rodzice się dołączyli do tekstu - po co wam pies ?!? A ja bym kciała bardzo west terierka tylko od razu myjnia przed drzwiami bo one to raczej takie szczotki do zamiatania podwórka są sipatko-no właśnie: po co Wam pies? Izuś... żeby jeszcze teście:rolleyes:... ze swoimi dogadać się nie umiesz??? Mi też baaaardzo westy podobają... tylko takie brudzące:rolleyes:... akurat na moją błotnistą wieś... a jeszcze mi się podobają takie czarne mopy, też terierowate chyba ale nie pamiętam rasy... ale nasze psiury mają być obronne:wiggle: Haaa... przypomniało mi się... mieliśmy na działce lisa, mąż z dużą psicą pobiegł na niego... Hannah ze szczekiem za nimi, a Salma zabezpieczała tyły... z wielkim piskiem uciekła pod łóżko:rolleyes:... toć pies obronny... Scoby Doo normalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.08.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Arctica ...te wietnamki to są u nas w minizoo. w parku miejskim. Strasznie grube ... i brzuchole po ziemi ciagają ... Na pewno chcesz taki czołg ? Nooo podobajom mi się czołgi:wiggle:... tylko te obwisłe brzuchy, żeby były takie obwisłe to muszom się nafutrować i to zdaje się nie mało... nie jestem pewna, czy kolejny ryj do wykarmienia to to czego nam brakuje najbardziej:rolleyes: Ps. jak na czołgi to krótka lufa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.08.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Trochę o budowie... ZA-FU-GO-WA-NE !!!!! całe 220m2!!! Naprawdę miałam już dość, ale dziś dokończyliśmy:wiggle: Z bruku zrobiliśmy rondo, reszta poczeka albo na ciepłą jesień, albo do wiosny:rolleyes: Wygląda to jakoś tak (sorry za jakość - telefonem robiłam) http://images45.fotosik.pl/334/a3228fe934d34303med.jpg Ciągle pada... dobrze, że pada... moje kaczuchy mają frajdę http://images39.fotosik.pl/329/41b17b5eeb973f65.jpg Mogę też pokazać zapowiedź mojej kuchni... proszę nie patrzeć na niedomyte po fugowaniu płytki:rolleyes: krzesła zmieniają image... http://images50.fotosik.pl/333/1f8ce2c88a556667med.jpg http://images49.fotosik.pl/333/47deabfc1d867c54med.jpg i kawałek zasłon... http://images49.fotosik.pl/333/7945cdf192ce2a98med.jpg już wiem, że to jedna z moich lepszych decyzji, podoba mi się... i uchylę rąbka tajemnicy... zerknijcie:lol: http://images39.fotosik.pl/329/4dcaacd8033ffe30med.jpg Ha... boki kuchni jeszcze do fugowania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.08.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Psiaczka masz? Arctica, ten podjazd to z kamieni polnych? Czy lupanych? Sami robiliscie? Czym fugowaliscie? Zwir i cement? Super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 29.08.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Arctica szacun wielki Cudownie to wygląda.. rondo naprawdę wyszło zawodowo I cudne łapeczki zza zasłonki widać takie do miziania Chciałabym bardzo zobaczyć Twoją kuchnię.. wkleisz jakies zdjęcie? Jak nie chcesz na forum to może na pw? Może mnie jakoś zainspirujesz, bo ja już od tygodnia myślę, ustawiam i jakoś mi się nie podoba nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.08.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Juz doczytalam i wszystko wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.08.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Artcico, zrób fotkę podjazdu z widokiem domu - pięknie to wygląda. Kiedy ja się na taki podjazd doczekam... Chyba jak przyjadę do Ciebie z przyczepą po kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts