Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Arctika!

Ale masz pięknie i przed domem i w kuchni. Czasami sobie marzę o takim metrażu, ale jak zabieram się za sprzątanie to od razu mi przechodzi :lol:

My ciągle w trakcie ocieplania. Idzie nam to jak krew z nosa umarłemu. Patrzę na małża a on coraz marniej wygląda i tak sobie myslę, że muszę skąsik wyskrobać parę stówek i niech ktoś inny dokończy to wklejanie siatki. Mężuś wyraźnie nie nadaje się do takich prac. Niedawno moja mamunia próbowała go trochę bronić i mówi do mnie tak: to tak jakbyś mu kazała obraz namalować - jak on o tym pojęcia nie ma.

NO może trochę racji ma :rolleyes: - ale przecież namalowanie obrazu jest dużo bardziej skomplikowane niż przcięcie styropianu i rozamzianie kleju na siatce.:yes:.

Piękny podjazd!!! Ogrom pracy w to włożyliście ,bo biorąc za miarkę wielkość taczki ,to proporcjonalnie ten podjazd musi być ogromny!!kuchnia zapowiada się interesująco,zapodaj więcej zdjęć.Widzę ,że wybrałaś materiał do którego się przymierzałam:)(w sklepie na L),doskonale będzie pasował do koloru ścian.Jest cudnie arctico!!

Arctica szacun wielki :jawdrop:

Cudownie to wygląda.. rondo naprawdę wyszło zawodowo :)

I cudne łapeczki zza zasłonki widać :rolleyes: takie do miziania :rolleyes:

Chciałabym bardzo zobaczyć Twoją kuchnię.. wkleisz jakies zdjęcie? Jak nie chcesz na forum to może na pw? Może mnie jakoś zainspirujesz, bo ja już od tygodnia myślę, ustawiam i jakoś mi się nie podoba nic :(

Zapraszam:)

Zdjęcia pojawią się, ale proszę o odrobinkę cierpliwości... mam trzy dni na poukładanie się, chciała bym je wykorzystać na maxa... czyt. bez aparatu, fm i w ogóle... właśnie widać jak mi to wychodzi:rolleyes:

Kuchnia sama w praniu wyjdzie... ja ustawiałam, meblowałam, projektowałam... nawet tutaj projekty zapodawałam... i co??? kupiłam meble i wszystko wywróciło się do góry kopytami;)...

Artcico, zrób fotkę podjazdu z widokiem domu - pięknie to wygląda. Kiedy ja się na taki podjazd doczekam... Chyba jak przyjadę do Ciebie z przyczepą po kamień :lol:

Moniu zrobię... tylko szepnę Ci na uszko, że moja druga połowa wzięła się za klejenie podbitek i niebawem może zrobi się ładniej... i będzie się czym chwalić:lol:

Po kamień przyjeżdżaj... naszego już malutko, ale somsiady majom... całe fury przy chałupach... sama w odpowiednim czasie będę żebrać żeby mi sprzedali:wiggle:... razem będzie nam raźniej;)

Hej :)

Wszystko wygląda świetnie!

Czekam na resztę zdjęć kuchni!!! :)

Pozdrawiam serdecznie :)

P.S Teraz ma się ochłodzić ale po 15 września ma być ciepła ( ponad 20C ) złota jesień :rolleyes: więc szanse na dokończenie wjazdu są ;)

Dziękuję i również serdecznie Was ściskam... i pozdrawiam:)

Najpierw ciepło wykorzystamy na rynny, podbitki, portyki, tarasy i tynki... długa lista:bash:... później może zostanie jeszcze trochę ciepła na drogę:)

Cześć Arctika!

Ale masz pięknie i przed domem i w kuchni. Czasami sobie marzę o takim metrażu, ale jak zabieram się za sprzątanie to od razu mi przechodzi :lol:

My ciągle w trakcie ocieplania. Idzie nam to jak krew z nosa umarłemu. Patrzę na małża a on coraz marniej wygląda i tak sobie myslę, że muszę skąsik wyskrobać parę stówek i niech ktoś inny dokończy to wklejanie siatki. Mężuś wyraźnie nie nadaje się do takich prac. Niedawno moja mamunia próbowała go trochę bronić i mówi do mnie tak: to tak jakbyś mu kazała obraz namalować - jak on o tym pojęcia nie ma.

NO może trochę racji ma :rolleyes: - ale przecież namalowanie obrazu jest dużo bardziej skomplikowane niż przcięcie styropianu i rozamzianie kleju na siatce.:yes:.

No tak... metraż przyjemny ale niekoniecznie przy sprzątaniu:rolleyes:... samo oblecenie mopem to porządny aerobik;)

A ja tam myślę, że nie powinnaś się za bardzo rozklejać z tym "nie nadaje"... Przecież namalować obraz też KAŻDY potrafi, kwestia tego tylko czy będzie się on komukolwiek podobał, i czy ktokolwiek będzie chciał zapłacić za niego coś...

Może ewentualnie jakieś rekompensaty z Twojej strony by chłopinę wspomogły:rolleyes:;)...

Ale przepraszam, to mój punkt widzenia... my (ale razem) ocieplaliśmy i oklejaliśmy dom niewiele ponad tydzień... naprawdę nie jest to ciężka praca... a satysfakcja gwarantowana:lol:

Piękny podjazd!!! Ogrom pracy w to włożyliście ,bo biorąc za miarkę wielkość taczki ,to proporcjonalnie ten podjazd musi być ogromny!!kuchnia zapowiada się interesująco,zapodaj więcej zdjęć.Widzę ,że wybrałaś materiał do którego się przymierzałam:)(w sklepie na L),doskonale będzie pasował do koloru ścian.Jest cudnie arctico!!

Dzienks:)

Zewnętrzny promień to 20m, tak że dosyć spory:D:yes::lol2:, ale jaki jest promień klombika w środku to zabij, nie wiem:rolleyes:... ale mnie zciekawiłaś... aż jutro zmierzę:rolleyes:

Materiał z LM... można prać w pralce (testowałam;)) ... kupowałam z mężem i to on utwierdzał, że będzie pasował... bo ja to najchętniej kawałek ściany i kafli i gresu... w ogóle całą kuchnię bym najchętniej tam zatachała:rolleyes:... coby przymierzyć:rolleyes:

Podjazd wygląda bardzo dostojnie, widać jakie mnóstwo roboty wykonaliście.

Kuchnia zapowiada się przepięknie - dołączam się do wołania o więcej zdjęć :)

A te łapeczki - cudo :)

Dziękuję... to tylko tydzień na kolanach:lol::lol2:

Łapeczki mi się dziś z szafki wysypały... ale synuś nie chce wgrać sterowników do jego telefonu, a to jego aparat miałam pod ręką... i Wam nie pokażę:(

Witam !! podjazd odjazdowy.....hmmmmmmmm, raczej podjazdowy !! Piecha mniamusia !!!! Uwielbiam takie misiaczki - mniam !! Ale zdjęć kuchni nie widzę buuuuuuuu, ja też chcę zobaczyć buuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! Arctica !!!!

Cieszę się, że siem podoba:rolleyes:... i podjazd i piecha/piechy;)

Piechy widzisz a kuchni nie??? może kliknij prawiszem na to co nie widać i po właściwościach wleziesz?

Arctico jestem pod ogromnym wrażeniem no po prostu cudnie:jawdrop:

Kuchnia zapowiada się ładniusio:):)......piesia prześliczne ,kaczunie również ......toż Ty gospodynią całą gębą he he he;)

Zaglądam teraz bardzo rzadko na FM ,a przyczyna to brak netu wrrrrrrrrrr:( nie zawsze jest włączony , bo

właścicielka często wyłącza :bash:

A i pogoda paskudna deszcze padają i wiatrzyska straszne!!!!

Gdy tylko będę miała ponowny dostęp do internetu na pewno zajrzę do Ciebie:)

Pozdrawiam cieplutko pa pa pa !!!!

Ależ u Ciebie gorąco Arctica!!! Psiaki cudne i ..... bardzo dobrze, że dwa i..... bardzo dobrze, że baby. Moja Tośka tak tęskni za towarzystwem, że zaakceptowała nawet Kornelię. Kaczki są debeściarskie, jakbym miała jeszcze ze 20 arów też bym zrobiła taki folwark :).

Dziedziniec super ... zresztą Twoje klimaty to moje klimaty...

Fajnie, że jesteś wierna kobyłce u drzwi bo bez niej sobie Cię nie wyobrażam :)))

DSCF9559..jpgDSCF9550..jpg