Dorfi 10.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Mnie akurat szydełkiem zarażać nie trzeba:rolleyes:, szydełkowymi firankami też... tylko cały czas miałam smuta, że mi takie do kuchni nie pasują... dopiero Meg mnie uświadomiła, że przecież w łazience też można by dać... A propo łazienki... jak by Ci czasem coś stosownego i łazienkowego w oko wpadło:rolleyes:... to się polecam:lol: A ja się niedawno zastanawiałam co powiesić w oknie w łazience Założymy sobie Muratorowe Kółko Miłośników Szydełkowych Firanek (MKMSF - jak to ładnie brzmi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 I mój nadworny pracoholik nie będzie musiał wymyślać cichszych prac... takich coby somsiady nie pomyślały:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 A ja się niedawno zastanawiałam co powiesić w oknie w łazience Założymy sobie Muratorowe Kółko Miłośników Szydełkowych Firanek (MKMSF - jak to ładnie brzmi ) A widziałaś może gdzieś firanki, zazdroski nie filety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Mam tą przyjemność, że codziennie jemy rodzinne obiadki więc niedzielne nie są dla nas spesjalne:)... a ja osobiście cieszę się, że są one w kuchni i wcale nie dlatego, że nie muszę latać z talerzami, a dlatego że nam telewizor w nich nie przeszkadza:rolleyes: Uszak... albo się wkońcu zestarzeję i sobie bujany kupię Arctica.........ja juz bujany mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 A jak się synuś w gimnazjum odnajduje? Zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Arctica.........ja juz bujany mam Ups:oops: Ale Ciebie to to "zestarzeję" się nie tyczy... widziałam zdjęcia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 A widziałaś może gdzieś firanki, zazdroski nie filety??? Tak, widziałam. A tak odnośnie wzorów firanek, to na tym blogu jest ich sporo, tylko trzeba poszukać: http://szydelkomania.blogspot.com/ Niefiletowe firanki Lacrima robiła. Nie wiem czy ją ze świata robótkowego kojarzysz? Poszperaj u niej na blogu. Schematy też kiedyś podawała http://zamotanalacrima.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 A jak się synuś w gimnazjum odnajduje? Zadowolony? Narazie to nie zadowolony, a ZACHWYCONY!!! oby tak dalej:rolleyes:, tylko to ranne wstawanie:bash:... dojazd zajmuje mu niestety ponad godzinę, więc i wraca późno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ups:oops: Ale Ciebie to to "zestarzeję" się nie tyczy... widziałam zdjęcia:rolleyes: kochana.........czy Ty wiesz to co jest fotoszop ??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.09.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Madziulka też zadowolona. Dzisiaj nawet pierwszą piątkę z fizyki przyniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 kochana.........czy Ty wiesz to co jest fotoszop ??:) pewnie jakieś łobrazki z szopy:rolleyes:... budujesz, pracujesz, uczysz się, sprzątasz, prasujesz... i całą tą domową resztę odwalasz... nie wierzę, że masz jeszcze czas na wciskanie kitów:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Tak, widziałam. A tak odnośnie wzorów firanek, to na tym blogu jest ich sporo, tylko trzeba poszukać: http://szydelkomania.blogspot.com/ Niefiletowe firanki Lacrima robiła. Nie wiem czy ją ze świata robótkowego kojarzysz? Poszperaj u niej na blogu. Schematy też kiedyś podawała http://zamotanalacrima.blogspot.com/ na szybko przeleciałam Lacrimę, ups... źle zabrzmiało:oops:... przecudną serwetę ma na przedostatniej stronie, można by taką zazdroskę zrobić... niestety na drutach. Umiem, ale nie lubię... chyba, że mamie podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Madziulka też zadowolona. Dzisiaj nawet pierwszą piątkę z fizyki przyniosła U Konrada podobno jeszcze nie było ocen... ale już się boję chemi, podobno nieźle zakręconą babę mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Mój młody też już dwie piątki przyniósł - obie z religii (bo tylko siostra im stopnie stawia - pani im stawia zamiast ocen słoneczka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 kochana.........czy Ty wiesz to co jest fotoszop ??:) Ale ściemniasz kala Widziałam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.09.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 U Konrada podobno jeszcze nie było ocen... ale już się boję chemi, podobno nieźle zakręconą babę mają Spoko zdolne dziecko masz - da sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ale ściemniasz kala Widziałam Cię :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Mój młody też już dwie piątki przyniósł - obie z religii (bo tylko siostra im stopnie stawia - pani im stawia zamiast ocen słoneczka). Denerwujące te oceny opisowe były:rolleyes:... mój jeszcze z angielskiego miał normalne... o jejku... kiedy to było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Spoko zdolne dziecko masz - da sobie radę no nie wiem, nie wiem:no:... Dobra, idę spać, bo o 5 szczeniory pobudkę robią. Jeszcze o 3, ale to mężowy spacerek na siusiu i kupkę, a rano to ja, bo jeść się upominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.09.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Strasznie szybko ten czas leci. Pamiętam jak pierwszy raz Madziulkę do klasy prowadziłam. Chyba bardziej od niej bylam przejęta. A teraz? Prawie taka duża jak ja.... Gdzie moja malutka córeczka? Taka pannica z niej duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts