Arctica 01.11.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 spójrz do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.11.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 A w ogóle to witam serdecznie.... Rudolf ze swoimi paniami, a lam kilka... wszystkie odcienie brązowych sweterków lubimy ... Pieski... trzy planowane (ciekawe ile się jeszcze przypałęta ) i kotek... już nawet imię ma - Antonio - chociaż kotka jeszcze nie ma bo boję się humorków psicy... a Zośka... na pierwszym miejscu chciejstw - od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 ja tez zostane tylko przy kotku i piesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Widoki z okien przecudne. i jeszcze zwierzątka. Ale będzie fajnie. Jak w prawdziwym szlacheckim dworze Coś czuję, że jako hrabina rezydentka kiedyś się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.11.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Widoki z okien przecudne. i jeszcze zwierzątka. Ale będzie fajnie. Jak w prawdziwym szlacheckim dworze Coś czuję, że jako hrabina rezydentka kiedyś się pojawię Serdecznie zapraszam, nawet na kilka turnusów Ps. lam to pewno we dworach nie było , bo daniele to zawsze za niedorośnięte jelenie mogą robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nie było, bo ponoć plują. A jak by to wyglądało, gdyby taka lama opluła dziedzica?? Albo jeszcze gorzej, jakby przypadkiem opluła jakąś ciotkę? Zerwaniem stosunków towarzyskich i skandalem na całą okolicę mogłoby się skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.11.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jakby taka ciotka mocno upierdliwa była ... ot nie przyszło szlachcicom do głowy . A plują jak się zdenerwują... a alpaki prawie wcale... po pierwszym razie zaczniemy się zastanawiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 A wyobrażasz sobie minę oplutej ciotecznej babki Hortensji? ("Pamiętnik Wacławy" Orzeszkowej). Wykreślenie z testamentu jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.11.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wybudujem dwór, kupim lamy/alpaki... a później szlachtę będziem zgrywać . Moja babcia choć Donata nie Hortensja to też szlachcianka pełną g.... muszę uważać na ten testament , a raczej na zwierzyniec . Tymczasem przedstawiam Zośkę, taka ma być http://foto1.m.onet.pl/_m/1d32b29b1bc5c2338746497f5872b91d,10,19,0.jpg czyż nie słodka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Śliczniusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 cudeńko poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cała menażeria się szykuje u waćpani. To ja tez się wpraszam na turnusik ,ale już wtedy jak porządny zajazd będzie ,cobym mogla zajechać z hukiem swoja bryką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 02.11.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Arctica wpadam z rewizytą i muszę przyznac ze masa ciekawych rzeczy sie u ciebie dzieje. Pomysl na dworek z prawdziwego zdarzenia i to jeszcze w takim krajobrazie jest genialany poprostu. Ja lubię wszystko co choc trochę jest dworkowate. Nie moge sie doczekac na efekt koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzien dobry kochana ,wchodze do twojego dziennika a tu prosze dom rosnie jak na drożdżach,szalejecie hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Cała menażeria się szykuje u waćpani. To ja tez się wpraszam na turnusik ,ale już wtedy jak porządny zajazd będzie ,cobym mogla zajechać z hukiem swoja bryką Zapraszam oczywiście... na układanie bruku na dojeździe i rondzie przed domem również , taki z polnych kamieni będzie... Tylko nie wiem czy Waćpani diamenty i inne takie z karocy nie poodpadają... nierówno może być Teraz też fajnie... Bogumił z Barbarą czuli by się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Arctica wpadam z rewizytą i muszę przyznac ze masa ciekawych rzeczy sie u ciebie dzieje. Pomysl na dworek z prawdziwego zdarzenia i to jeszcze w takim krajobrazie jest genialany poprostu. Ja lubię wszystko co choc trochę jest dworkowate. Nie moge sie doczekac na efekt koncowy Hej... to Ty jednak nie na wywczasach??????? Aaaaaa... wróciłaś właśnie . W tym moim dworze to chyba tylko krajobraz będzie z prawdziwego zdarzenia... no i Zośka . Okna plastikowe, na dachu blachodachówka... a i w środku chociaż będzie stare nie starzone to raczej mało dworskie... Nie lubię aż tak surowych wnętrz... Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzien dobry kochana ,wchodze do twojego dziennika a tu prosze dom rosnie jak na drożdżach,szalejecie hihihi Witaj!!!! Dom właśnie przestał rosnąć i to aż do wiosny... sen zimowy czy co???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzien dobry kochana ,wchodze do twojego dziennika a tu prosze dom rosnie jak na drożdżach,szalejecie hihihi Witaj!!!! Dom właśnie przestał rosnąć i to aż do wiosny... sen zimowy czy co???????? nie martw sie nawet jak zaczniecie konczyć wiosną to i tak go wybudujecie ,wy przynajmniej już macie sciany domku ,a u mnie na razie nic ,i ja muszę czekać aż do wiosny a to jeszcze 4 miesiące kiedy to minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzien dobry kochana ,wchodze do twojego dziennika a tu prosze dom rosnie jak na drożdżach,szalejecie hihihi Witaj!!!! Dom właśnie przestał rosnąć i to aż do wiosny... sen zimowy czy co???????? nie martw sie nawet jak zaczniecie konczyć wiosną to i tak go wybudujecie ,wy przynajmniej już macie sciany domku ,a u mnie na razie nic ,i ja muszę czekać aż do wiosny a to jeszcze 4 miesiące kiedy to minie To była nasza decyzja, że już koniec... mało wytrawne z nas budowlańce... w łapki zimno , w pyszczek zimno , brrrry , a na wiosnę to zawsze jakoś chce się żyć . Nie kłopotaj się, aby do świąt... a później to sama nie będziesz wiedziała kiedy to minęło . U nas co prawda ściany już są, ale przecież wprowadzamy się razem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Cała menażeria się szykuje u waćpani. To ja tez się wpraszam na turnusik ,ale już wtedy jak porządny zajazd będzie ,cobym mogla zajechać z hukiem swoja bryką Zapraszam oczywiście... na układanie bruku na dojeździe i rondzie przed domem również , taki z polnych kamieni będzie... Tylko nie wiem czy Waćpani diamenty i inne takie z karocy nie poodpadają... nierówno może być Teraz też fajnie... Bogumił z Barbarą czuli by się jak u siebie Gdzie eee.taaam .Ja i diamenty.Mnie to raczej zobaczyłabyś w bryczesach i ze szpicrutą w dłoni i ja bardzo lubię mocne wrażenia ,więc kocie łby mi nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts