Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A w ogóle to witam serdecznie....

Rudolf ze swoimi paniami, a lam kilka... wszystkie odcienie brązowych sweterków lubimy 8) ... Pieski... trzy planowane (ciekawe ile się jeszcze przypałęta :roll: ) i kotek... już nawet imię ma - Antonio - chociaż kotka jeszcze nie ma bo boję się humorków psicy...

a Zośka... na pierwszym miejscu chciejstw - od zawsze :wink:

Widoki z okien przecudne. i jeszcze zwierzątka. Ale będzie fajnie. Jak w prawdziwym szlacheckim dworze :D

Coś czuję, że jako hrabina rezydentka kiedyś się pojawię :lol: :lol:

Serdecznie zapraszam, nawet na kilka turnusów :wink: :roll:

Ps. lam to pewno we dworach nie było :lol: :lol: :lol: :lol: , bo daniele to zawsze za niedorośnięte jelenie mogą robić :wink:

Wybudujem dwór, kupim lamy/alpaki... a później szlachtę będziem zgrywać :wink: . Moja babcia choć Donata nie Hortensja to też szlachcianka pełną g.... muszę uważać na ten testament :wink: , a raczej na zwierzyniec :lol: .

Tymczasem przedstawiam Zośkę, taka ma być 8)

http://foto1.m.onet.pl/_m/1d32b29b1bc5c2338746497f5872b91d,10,19,0.jpg

czyż nie słodka....

Cała menażeria się szykuje u waćpani.:o To ja tez się wpraszam na turnusik ,ale już wtedy jak porządny zajazd będzie ,cobym mogla zajechać z hukiem swoja bryką :lol:

Zapraszam oczywiście... na układanie bruku na dojeździe i rondzie przed domem również :wink: , taki z polnych kamieni będzie...

Tylko nie wiem czy Waćpani diamenty i inne takie z karocy nie poodpadają... nierówno może być :wink: :lol: :lol: :lol:

Teraz też fajnie... Bogumił z Barbarą czuli by się jak u siebie :roll: :lol:

Arctica wpadam z rewizytą :) :) i muszę przyznac ze masa ciekawych rzeczy sie u ciebie dzieje. Pomysl na dworek z prawdziwego zdarzenia i to jeszcze w takim krajobrazie jest genialany poprostu. Ja lubię wszystko co choc trochę jest dworkowate. Nie moge sie doczekac na efekt koncowy :p

Hej... to Ty jednak nie na wywczasach??????? Aaaaaa... wróciłaś właśnie :wink: .

W tym moim dworze to chyba tylko krajobraz będzie z prawdziwego zdarzenia... no i Zośka :wink: .

Okna plastikowe, na dachu blachodachówka... a i w środku chociaż będzie stare nie starzone to raczej mało dworskie... Nie lubię aż tak surowych wnętrz...

Pozdrawiam i zapraszam

dzien dobry kochana ,wchodze do twojego dziennika a tu prosze dom rosnie jak na drożdżach,szalejecie hihihi :D :D :D

Witaj!!!! Dom właśnie przestał rosnąć i to aż do wiosny... sen zimowy czy co????????

nie martw sie nawet jak zaczniecie konczyć wiosną to i tak go wybudujecie :wink: :lol: :lol: ,wy przynajmniej już macie sciany domku ,a u mnie na razie nic ,i ja muszę czekać aż do wiosny a to jeszcze 4 miesiące :roll: kiedy to minie :-? 8)

dzien dobry kochana ,wchodze do twojego dziennika a tu prosze dom rosnie jak na drożdżach,szalejecie hihihi :D :D :D

Witaj!!!! Dom właśnie przestał rosnąć i to aż do wiosny... sen zimowy czy co????????

nie martw sie nawet jak zaczniecie konczyć wiosną to i tak go wybudujecie :wink: :lol: :lol: ,wy przynajmniej już macie sciany domku ,a u mnie na razie nic ,i ja muszę czekać aż do wiosny a to jeszcze 4 miesiące :roll: kiedy to minie :-? 8)

To była nasza decyzja, że już koniec... mało wytrawne z nas budowlańce... w łapki zimno :roll: , w pyszczek zimno :roll: , brrrry :x , a na wiosnę to zawsze jakoś chce się żyć :roll: .

Nie kłopotaj się, aby do świąt... a później to sama nie będziesz wiedziała kiedy to minęło :roll: . U nas co prawda ściany już są, ale przecież wprowadzamy się razem :D .

Cała menażeria się szykuje u waćpani.:o To ja tez się wpraszam na turnusik ,ale już wtedy jak porządny zajazd będzie ,cobym mogla zajechać z hukiem swoja bryką :lol:

Zapraszam oczywiście... na układanie bruku na dojeździe i rondzie przed domem również :wink: , taki z polnych kamieni będzie...

Tylko nie wiem czy Waćpani diamenty i inne takie z karocy nie poodpadają... nierówno może być :wink: :lol: :lol: :lol:

Teraz też fajnie... Bogumił z Barbarą czuli by się jak u siebie :roll: :lol:

Gdzie eee.taaam .Ja i diamenty.Mnie to raczej zobaczyłabyś w bryczesach i ze szpicrutą w dłoni i ja bardzo lubię mocne wrażenia ,więc kocie łby mi nie straszne :lol: :lol: