Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam;)

Nadrobiłam zaległości...

Właśnie Misiek mizia kota, to dobrze, bo juz chciał wleżc na komp;) tak chłopina ma zajęcie chwilowe. Kurna juz pyta o okna i weź tu się skup.... :bash:

Kaczuszki podrosły, fajniutkie, Helmut z haremem zapewne też... A propos Helmuta, jak opowiadałam sąsiadce o kulezance, że będzie Zosia i Rudolf a jest Helmucik... to dziwnie na mnie spojrzała...:eek: a potem śmiała się... Hmmm... Ot z Helmuta się śmiać....

Krzesełka zyskały nowy image i pasują do piknej zasłonki -ja poproszę o fotkę caluskiej kuchni.

A wiesz, że ja pomyslałam, że tam kotka za zasłonką czarnego masz schowanego, że sobie śpi... A tutaj super psinka.

Podbitka fajniutka...

Ja znowu ostatnio jak słyszę -Misia a coś robie innego -to mam ochotę zrzucić z tego rusztowania chłopa swego, ale widząc tego bidaka jakoś mi mija;) Chyba zmęczona jestem. Ale jak dopisze pogoda, to obkleimy w końcu - do końca. Tylko taki szary domek się robi...

Kotek szybko polubił grysik w kuwetce, ale raz lata do piachu raz do kuwety... Też wstaję raniutko i szczerze, to nie wysypiam się... Zaraz chyba pójdę lulku...

Buziakiiiiiiiiiiiiiiii;)

Och na pewno nie jest tak źle.....:rolleyes:

To tylko chwilowe przemęczenie bo zimno i pada (albo straszy że pada);)

Ja też dzisiaj dopiero wieczorem się z domu ruszyłam i to samochodem.

taki jakiś rozmemłany dzień a ty przy tych zwierzakach to pewnie zwyczajnie zmęczona a nie tam zaraz doły jakiesik;)

Głowa do góry!!!

Zrobiliście mnóstwo pracy.... i to wszystko sami....macie piękny dom, cudowny zwierzyniec i sama wiesz jak wiele osób chciałoby być na waszym miejscu :)

A dołki są zupełnie normalne!.... ;) ale , czas na górkę! ;) :)

Pozdrawiam serdecznie, przesyłam duuużo pozystywnej energii i słońca !!!! :) :) :) :) :)

Dzięki dziewczyny za stawianie za uszy do pionu... ale ciężko:(

Zaczęło się od Staśków... Stasiek złamał nogę... łapę???... płetwę???... nie płetwa to to na końcu, a jemu w biedrze coś nie działało:rolleyes:... dobra niech będzie nogę... Stasiek złamał nogę... jadł normalnie, ale nawet się nie mógł ruszyć z miejsca... dokarmiałam przez dwa dni z nadzieją, że może jakimś cudem mu przejdzie... nie przeszło... idę do chłopa, mówię że Stasiek nie da rady... wiecie co mi powiedział??? a tyle

- ":no:"...

no i co ja miałam z bidą zrobić??? W pudełko, do bagażnika i.... no przecież nie pojadę z kaczką do weta:rolleyes:... i tak za nienormalną mnie tu mają... w nosie to mam... pojechałam do braciszka mojego... skrócić Staśka o głowę... całą drogę mi się oczy pociły:(...

Taka to ze mnie gospodyni...do doopy i kropka...ooo, a nawet trzy!!!

Arctica, nie przejmuj się, to nie Twoja wina..

ja kiedyś przejechałam swoją bernardynkę, jeszcze jak szczeniakiem była.. :bash: nie wiem jak ja to zrobiłam :( Na szczęście udalo się ja odratować i teraz śmiga jak nowa, ale jak pomyślę, że przez moją głupotę i nieuwagę mogłabym ją stracić, to :cry:

A gospodyni z Ciebie na medal, zdarza się przecież, że zwierzaki chorują i nic na to nie poradzisz..

Stasiek się już nie meczy.. a na pewno go bolało

Jesteś dla nas wzorem i inspiracją, to nie wypada, żebyś w dole siedziała ;) Wracaj :p

Przytulam mocno i uszy do góry :)