Arctica 11.09.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Haaa... widzisz... mój już mnie przerósł... a myślałam, że ze swoim ponad 170 jestem bezpieczna:rolleyes:... na jakiś czas;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 moja starsza córka już dawno mnie przerosła !!! a mam 172 ........w obcasach 176 :) ale cóż.......taka kolej rzeczy.......... jednak pamietam ten dzień.....gdy szła do I klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.09.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Witam wieczorową porą !!!! Klub to fajowski pomysl -" jestem za, a nawet przeciw !!!!! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.09.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 U mnie synek to 4 klasa dopiero, drugi 5latek, takze cala szkola przede mna i nauczycielki i zebrania i jedynki i bójki z kolegami:-)Ale i tak wspominam te moje dzieciaczki jak maluszkami byli, a teraz to nawet dogadac sie da z nimi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.09.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam;) Nadrobiłam zaległości... Właśnie Misiek mizia kota, to dobrze, bo juz chciał wleżc na komp;) tak chłopina ma zajęcie chwilowe. Kurna juz pyta o okna i weź tu się skup.... Kaczuszki podrosły, fajniutkie, Helmut z haremem zapewne też... A propos Helmuta, jak opowiadałam sąsiadce o kulezance, że będzie Zosia i Rudolf a jest Helmucik... to dziwnie na mnie spojrzała... a potem śmiała się... Hmmm... Ot z Helmuta się śmiać.... Krzesełka zyskały nowy image i pasują do piknej zasłonki -ja poproszę o fotkę caluskiej kuchni. A wiesz, że ja pomyslałam, że tam kotka za zasłonką czarnego masz schowanego, że sobie śpi... A tutaj super psinka. Podbitka fajniutka... Ja znowu ostatnio jak słyszę -Misia a coś robie innego -to mam ochotę zrzucić z tego rusztowania chłopa swego, ale widząc tego bidaka jakoś mi mija;) Chyba zmęczona jestem. Ale jak dopisze pogoda, to obkleimy w końcu - do końca. Tylko taki szary domek się robi... Kotek szybko polubił grysik w kuwetce, ale raz lata do piachu raz do kuwety... Też wstaję raniutko i szczerze, to nie wysypiam się... Zaraz chyba pójdę lulku... Buziakiiiiiiiiiiiiiiii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.09.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Cześć Arcticzko Co tam u Ciebie słychać ??? Pozdrawiam Dziś w Lublinie słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Arctica..........gdzie Ty sie podziewasz??????co tam słychać na Twoich włościach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.09.2010 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Nie będę nic pisała... nie chcę rozsiewać złych fluidów:(... Mam doła, gdzie się nie odwrócę to pod górę... Wrócę jak mi przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.09.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 http://3.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SSF9Qwgok3I/AAAAAAAAGRQ/opIoVieOuJ4/s400/liscie2.jpg przesylam na smutaska....... wracaj szybko !! Czekamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.09.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Nieee,nie może być!! Arctico ,Ty doła? Przecież Ty jak feniks..... Pozdrawiam i przestań się już mazgaić ,wracaj na forum ,to Ci przejdzei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.09.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Trzymaj sie, to zawsze jak sie z worka rozsypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.09.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Och na pewno nie jest tak źle..... To tylko chwilowe przemęczenie bo zimno i pada (albo straszy że pada) Ja też dzisiaj dopiero wieczorem się z domu ruszyłam i to samochodem. taki jakiś rozmemłany dzień a ty przy tych zwierzakach to pewnie zwyczajnie zmęczona a nie tam zaraz doły jakiesik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.09.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Głowa do góry!!! Zrobiliście mnóstwo pracy.... i to wszystko sami....macie piękny dom, cudowny zwierzyniec i sama wiesz jak wiele osób chciałoby być na waszym miejscu A dołki są zupełnie normalne!.... ale , czas na górkę! Pozdrawiam serdecznie, przesyłam duuużo pozystywnej energii i słońca !!!! :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.09.2010 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Dzięki dziewczyny za stawianie za uszy do pionu... ale ciężko:( Zaczęło się od Staśków... Stasiek złamał nogę... łapę???... płetwę???... nie płetwa to to na końcu, a jemu w biedrze coś nie działało:rolleyes:... dobra niech będzie nogę... Stasiek złamał nogę... jadł normalnie, ale nawet się nie mógł ruszyć z miejsca... dokarmiałam przez dwa dni z nadzieją, że może jakimś cudem mu przejdzie... nie przeszło... idę do chłopa, mówię że Stasiek nie da rady... wiecie co mi powiedział??? a tyle - ":no:"... no i co ja miałam z bidą zrobić??? W pudełko, do bagażnika i.... no przecież nie pojadę z kaczką do weta:rolleyes:... i tak za nienormalną mnie tu mają... w nosie to mam... pojechałam do braciszka mojego... skrócić Staśka o głowę... całą drogę mi się oczy pociły:(... Taka to ze mnie gospodyni...do doopy i kropka...ooo, a nawet trzy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 22.09.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 A ja właśnie z tych gorszych wariatek ... trzymaj się ...tak czasem musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.09.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 22.09.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Arctica, nie przejmuj się, to nie Twoja wina.. ja kiedyś przejechałam swoją bernardynkę, jeszcze jak szczeniakiem była.. nie wiem jak ja to zrobiłam Na szczęście udalo się ja odratować i teraz śmiga jak nowa, ale jak pomyślę, że przez moją głupotę i nieuwagę mogłabym ją stracić, to A gospodyni z Ciebie na medal, zdarza się przecież, że zwierzaki chorują i nic na to nie poradzisz.. Stasiek się już nie meczy.. a na pewno go bolało Jesteś dla nas wzorem i inspiracją, to nie wypada, żebyś w dole siedziała Wracaj Przytulam mocno i uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.09.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 No coś Ty. Dobra jesteś gospodyni. Nie dręcz się. Nie było wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.09.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts