meg60 28.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 No cóż ja mam ci kochana powiedzieć ? Poprostu MIODZIO I WIELKI SZACUN !!!!!! A TO DLA CIEBIE I TWOJEGO MĘŻA http://dyplomy-upominki.pl/images/uchwyt%20na%20medale_duzy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.09.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Kuchnia cudowna Też chciałam podobne stanowisko piecowe .. ale u mnie se ne da Dzięki za pochwałki:rolleyes: cemu se ne da???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.09.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Podoba mi się Twoja kuchnia i wogóle wszystko i trochę mi smutno bo u mnie to wszystko by się nie zmieściło. Izuś... nie smutaj:no:... Ty chcesz pięknego, malusiego czworołapa... a moje potwory będą duże, do tego ciotka Kaja... jak się wszystkie ułożą w oczekiwaniu na jedzenie to od razu przestają mi chodzić po głowie myśli, że może jednak za duża ta moja kuchnia:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.09.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ale piękna kuchnia :jawdrop:I jak domowo! Jak dla mnie rewelacja Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.09.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 No cóż ja mam ci kochana powiedzieć ? Poprostu MIODZIO I WIELKI SZACUN !!!!!! Dziękuję... i za medal też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.09.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Potworki moje w trosce o to, aby pani nie zabrakło mocniejszych wrażeń przyniosły mi na taras...................... nogę na szczęście nie ludzką.... dokładniej nie zidentyfikowałam, jakiś młody dzik??? prosiak??? mała sarna??? tylko skąd one to u nicha wytrzasnęły??? dumam, że może koledzy w nocy przynieśli:rolleyes:... A mnie od wczoraj jakieś licho trzyma. Poznałam dokładnie, bo z bliska budowę naszej muszli klozetowej, myślałam że umrę... dziś już troszkę lepiej ale nie mam siły łapy do góry podnieść, zimno mnie trzęsie... i nawet na kawę nie mam ochoty:o... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.09.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Zdrówka !!!Trzymaj się cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.09.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Kuchnia mega przytulna!!!!! Ślicznie :) Zdrówka życzę!!! Ja też drugi dzień w łóżku leżę, bo coś mnie gardełko dopadło Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.09.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Fajniuchna Ci ta kuchnia wyszła Arctico .Ale bela drewna przy okapie będzie?Bo tego mi tylko brakuje...Teraz idę se napalić w kominku ,bo mi jakoś tak zimno..a nie bardo to jest odpowiedni dla mnie czas na chorowanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.09.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ooo, tak, drewniana belka dopełni całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.09.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ciepełka i zdrówka zyczę !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 30.09.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Dzięki za pochwałki:rolleyes: cemu se ne da???? bo nam za duzo okien w kuchni o całe jedno.. i mi przeszkadza w koncepcji Ale już się pogodziłam z tym Będę jednak podglądać co Ty tam sobie jeszcze wymyślisz To może odgapię Tylko nie skąp tak tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.09.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Arctinko co powiesz na 9 października? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.09.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Kuchnia absolutnie CUDNA. No i krzesła są idealne. Można wiedzieć gdzie kupiliście? Też takie chcę I sama nie wiem co jeszcze dopisać, bo wszystkie słowa wydają się banalne. (a serwetę to ja już gdzieś widziałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 01.10.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Kuchnia jest...już trzy razy kasowałam wpis... meble są powalające, daja niepowtarzalny klimat, a podłoga jest idealna - uwierz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Kuchnia mega przytulna!!!!! Ślicznie :) Zdrówka życzę!!! Ja też drugi dzień w łóżku leżę, bo coś mnie gardełko dopadło Buziaki :*** Dzięki... Wy to się kochanieńkie cieplutko macie trzymać!!! Mnie tam cholera nie weźmie, ale Wam zabraniam chorować!!! Zrozumiano!!! Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Fajniuchna Ci ta kuchnia wyszła Arctico .Ale bela drewna przy okapie będzie?Bo tego mi tylko brakuje...Teraz idę se napalić w kominku ,bo mi jakoś tak zimno..a nie bardo to jest odpowiedni dla mnie czas na chorowanie.Pozdrawiam Pewnie... że będzie:lol:... tylko kombinuję żeby za nowa nie wyszła... chciała bym taką wyciągniętą z morza...... albo chociaż tak wyglądającą:rolleyes: U nas kominek nonstop się świeci... Arcticzki to zmaźluchy som:p ta nazwa to tak dla zmyłki;)...a poza tym gdzie by czworoniogi się wylegiwały:rolleyes: Również pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 bo nam za duzo okien w kuchni o całe jedno.. i mi przeszkadza w koncepcji Ale już się pogodziłam z tym Będę jednak podglądać co Ty tam sobie jeszcze wymyślisz To może odgapię Tylko nie skąp tak tych zdjęć Może da się cuś pokimbinować... zaglądałam do Ciebie, jakie masz wymiary tego roga, bo tam chciałaś??? A może też murowane stanowisko, ale na prostej ścianie??? przecież nie musi być narożne:rolleyes: Zdjęć nie skąpię, akumulatory mam padnięte, co naładuję to parę zdjęciów tylko robią... znów ładować trzeba... a ja czasu dogonić za cholerę nie mogę... echhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Arctinko co powiesz na 9 października? Izuś, kochanie... każdy weekend tylko nie ten... mąż nie odpuści meczu na nowym stadionie Legii, a na niedzielę planujemy przywieźć wełnę na poddasze. Chcieliśmy w tą, jutro znaczy się, ale nam jeszcze samochodu z warszatu nie oddali:(... w Casto mają w dobrej cenie, mam nadzieję, że promocja się nie skończy... szkoda tylko, że mamy 100 km i na raz pewnie nie damy rady zabrać, więc pewnie cały dzień będziemy mieli zapaprany:P... każdy następny serdecznie zapraszamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Kuchnia absolutnie CUDNA. No i krzesła są idealne. Można wiedzieć gdzie kupiliście? Też takie chcę I sama nie wiem co jeszcze dopisać, bo wszystkie słowa wydają się banalne. (a serwetę to ja już gdzieś widziałam ) Dziękuję Krzesła były w komplecie ze stołem i resztą mebli, to całość upolowana na allegro:) A z serwetą to... wydawało Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts