monia i marek 02.11.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Cała menażeria się szykuje u waćpani. To ja tez się wpraszam na turnusik ,ale już wtedy jak porządny zajazd będzie ,cobym mogla zajechać z hukiem swoja bryką Zapraszam oczywiście... na układanie bruku na dojeździe i rondzie przed domem również , taki z polnych kamieni będzie... Tylko nie wiem czy Waćpani diamenty i inne takie z karocy nie poodpadają... nierówno może być Teraz też fajnie... Bogumił z Barbarą czuli by się jak u siebie Gdzie eee.taaam .Ja i diamenty.Mnie to raczej zobaczyłabyś w bryczesach i ze szpicruąa w dłoni i ja bardzo lubię mocne wrażenia ,więc kocie łby mi nie straszne Beatko, niesamowita jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Cała menażeria się szykuje u waćpani. To ja tez się wpraszam na turnusik ,ale już wtedy jak porządny zajazd będzie ,cobym mogla zajechać z hukiem swoja bryką Zapraszam oczywiście... na układanie bruku na dojeździe i rondzie przed domem również , taki z polnych kamieni będzie... Tylko nie wiem czy Waćpani diamenty i inne takie z karocy nie poodpadają... nierówno może być Teraz też fajnie... Bogumił z Barbarą czuli by się jak u siebie Gdzie eee.taaam .Ja i diamenty.Mnie to raczej zobaczyłabyś w bryczesach i ze szpicruąa w dłoni i ja bardzo lubię mocne wrażenia ,więc kocie łby mi nie straszne Dobrze, że nie z .................................... pejczem Wierzchowce też będą.... tylko damskiego siodła dla Waćpani nie przewidujemy , jakby co to na oklep... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No tak... do bryczesów niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.11.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Zmiana tematu .Znalazłam dla Ciebie wyjątkowy dach ,bo łobilo mi się o uszy ,że chcesz blachodachówkę.Coś pięknego .Sama zobacz.Mężowi mojemu się bardzo podobała i walczyliśmy trochę ,ale jak chcesz blachę to tylko taką. http://www.ruukkidachy.pl/midcom-static/blobs/1/1dd938316dcbe80938311dda04033fbb1e7280f280f_view_conf1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Taaaaaa... nie mogłaś mi tego pokazać jakieś 4 miesiące temu , jak wymieniałam dach na stajni? Specjalnie daliśmy ten sam kolor co ma być na domu... Tamtego nie zmienię, a jakoć muszą współgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jak też żałowałam, że nie dałam takiej, ale najlepiej wygląda na takich prostych dachach bez dodatkowych lukarn... do tego koszt całkiem spory i robocizna więcej kosztuje, ale urok ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Nie trza było się tak śpieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Iwonko u Ciebie faktycznie sporo wykusików, u nas dach prosty kopertowy tylko z portykami z przodu i z tyłu. A robocizna nasza, więc..... bezcenna Beatko, i co ja poradzę, że taka w gorącej kąpana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.11.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a może taki:http://lh4.ggpht.com/_dvqBV9NFkvI/SI4FoMuNf0I/AAAAAAAABns/ZMozaId4wDI/lipiec_krakowskie+046.jpgalbo mój ulubiony:http://j.luxlux.pl/l1995/b904bb1100113c9d4738b315/210957.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.11.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jak chcesz zobaczyć całe pierwsze zdjęcia to kliknij na nie... nie zmieściło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Iwonko u Ciebie faktycznie sporo wykusików, u nas dach prosty kopertowy tylko z portykami z przodu i z tyłu. A robocizna nasza, więc..... bezcenna Beatko, i co ja poradzę, że taka w gorącej kąpana Super, tylko czy znasz się na dachach??? Tak żeby później nic nie ciekło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Iwonko u Ciebie faktycznie sporo wykusików, u nas dach prosty kopertowy tylko z portykami z przodu i z tyłu. A robocizna nasza, więc..... bezcenna Beatko, i co ja poradzę, że taka w gorącej kąpana Super, tylko czy znasz się na dachach??? Tak żeby później nic nie ciekło??? Czy się znam...w pierwszym nie ciekło... w drugim nie cieknie... to dlaczego teraz miało by ciec???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Z pierwszego zdjęcia zabieram.... schody. Cudne i właśnie takie będą u mnie, podmurówka też z polnego otoczaka łupanego, bo ta mi jakoś nie leży... Na strzechę żon się nie da namówić... nawet nie próbuję , przecie się spalić może... "Ogniem i mieczem" się chyba naoglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.11.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 albo mój ulubiony: http://j.luxlux.pl/l1995/b904bb1100113c9d4738b315/210957.jpg b.ładny dworek, choć portyk nietypowy, ale b.mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.11.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czy mogę się ustawić w kolejce do odwiedzin? Taki dworek, taki zwierzyniec - nie no... ja mam tylko zwykły dom, na zwykłej działce i może będę mieć psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.11.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Beatko, i co ja poradzę, że taka w gorącej kąpana To kubeł zimnej wody na siebie wylej i ściągaj tę blachę z gospodarczego. Daleko on stoi od głównego dworu?Może daszki nie będą się tak gryzły ,jak obsadzisz winobluszczem,hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 02.11.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Arctica przeczytałam dziennik od deski do deski i jestem w takim szoku, że jeszcze nie mogę zebrać szczęki z podłogi... Budujesz dom moich marzeń.. zawsze marzyłam o dworku, ale takie wyglądaja ładnie tylko na dużych działkach.. a u Ciebie to normalnie raj.. Szacun dla Was również za samodzielne budowanie.. no pod wrażeniem jestem, co tu dużo mówić Brawo i kibicuję ze wszystkich sił!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czy mogę się ustawić w kolejce do odwiedzin? Taki dworek, taki zwierzyniec - nie no... ja mam tylko zwykły dom, na zwykłej działce i może będę mieć psa Jasne!!! tylko najbliższy możliwy termin na....2011 w przyszłym roku nie będzie zwierzyńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Beatko, i co ja poradzę, że taka w gorącej kąpana To kubeł zimnej wody na siebie wylej i ściągaj tę blachę z gospodarczego. Daleko on stoi od głównego dworu?Może daszki nie będą się tak gryzły ,jak obsadzisz winobluszczem,hę? Od chałupy jakieś 50 metrów, ale plan jest taki, że ma być widać wszystkie zabudowania folwarczne... Dojazd do dwora będzie właśnie wzdłuż niego... a z drugiej strony piwniczki... dobrze, że ziemianki chociaż problemu z kolorem dachu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Arctica przeczytałam dziennik od deski do deski i jestem w takim szoku, że jeszcze nie mogę zebrać szczęki z podłogi... Budujesz dom moich marzeń.. zawsze marzyłam o dworku, ale takie wyglądaja ładnie tylko na dużych działkach.. a u Ciebie to normalnie raj.. Szacun dla Was również za samodzielne budowanie.. no pod wrażeniem jestem, co tu dużo mówić Brawo i kibicuję ze wszystkich sił!! Dzięki... za wszystko... Rzeczywiście dwory na małych działkach to porażka... U nas kiedyś stał właśnie dwór, tylko się był i rozleciał, a nam zostały jedynie fundamenty do zniwelowania, i duuuuuuuużo duuuuuuuuużych kamieni z nich. Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts