monia i marek 03.02.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Briard mi się niesamowicie podoba i jeszcze Golden, ale nie wiem, czy się zdecydujemy na duże psiaki. Na razie chcę się przeprowadzić, a później będziemy myśleć co i jak. Póki co liczę, przeliczam, kalkuluję i nijak mi kasy nie starczy na wszystko, co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2011 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A pokarz mi jednego któremu starczyło:lol2:... życie - sztuka kompromisu... Bo to tak się wydaje, że jak są główne rzeczy to wszystko. Wczoraj (chyba) pisałaś o kleju do trawertynu... przyklejacz i fuga to min. 50% ceny głównego elementu. I tak ze wszystkim... parkiet kupisz - też lakiery, srery, układacze... i płacz tylko człowieku i płać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No właśnie - kleje, fugi itp podobne strasznie drogie dodatki nie były w ogóle wliczone do mojego planu wydatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Głowa do góry!!! przy następnej budowie już będziesz wiedziała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Następnej budowy nie planuję - tutaj robię wszystko powoli tak, jak chcę i tak zostanie. Za stara jestem na kolejne budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 03.02.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Arctica chciałam zapytać jak masz rozwiazaną sprawę wentylacji w Twoim domu, próbuje szukac zdjęć ile masz kominów, ale ciężko mi to idzie bo stron bardzo dużo. Buduję parterówke i zastanawiam się nad rodzajem wentylacji, am obawy czy grawitacyjna da radę. Dlatego napisz prosze jak jest u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witaj bdan!!! To moja kolejna parterówka, grawitacja daje radę. W obecnym domku są dwa kominy, do tego wentylacja od okapu w kuchni i z małej łazienki (za daleko było do komina). W salonie bdb wentylacją jest kominek, wystarczy nie zamykać szybra. Poza tym jesteśmy 24h w domu i wiosna, lato i jesień (jak ciepła) drzwi i okna są non stop otwarte, więc wentylacja aż łeb urywa:lol2: Pozdrawiam serdecznie i zapraszam częściej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Próbujemy od rana, nooo... prawie rana bo się wyspać musiałam:oops:, zrobić zagrodę dla zapowiedzianych na sobotę nowych lokatorów... nawet słonko przez moment świeciło:rolleyes:. Aż się ucieszyłam na myśl, że może dziś ten świastak wylezie, spóźniony jaki, cień zobaczy, wiosna przyjdzie... To dało mi wiosnę oglądać... śnieżyca taka, że świata nie widać:mad: a miałam być spokojna, raz, dwa, trzy... doopa nic nie daje, zezła mam i tyle:P Patrzę za okno, ciut przestaje... pakuję gnatki i do joboty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A ja mam taki, nowy, nabytek........tu miała trzy miesiące http://foto3.m.onet.pl/_m/ec14196168c4c3cbad5dd12b25c5f8cf,10,19,0.jpg a tu pół roku http://foto3.m.onet.pl/_m/22dfdae110a7b0900dbe575c107fe08b,10,19,0.jpg ma na imię Jisna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 sorry, że zaśmiecam, ale chciałam się pochwalić. Jakby co, to wykasuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Serdecznie dziękuję Wszystkim za życzenia i za pamięć o mnie i o moim dzienniku. Również życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku... chyba trochę późno Wszelki duch ! Ty się już nie kładź ... bo wielkanoc prześpisz ! ...Dobrze, że jesteś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 sorry, że zaśmiecam, ale chciałam się pochwalić. Jakby co, to wykasuję ! Ani mi się waż!!!! A Jisnę widziałam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wszelki duch ! Ty się już nie kładź ... bo wielkanoc prześpisz ! ...Dobrze, że jesteś ... Dzięki... miło mi Spać na razie nie myślę... wyspałam się na zapas... Hmmmm... niedźwiedzie czy inne zasypialskie to chyba chudsze się budzą ...to czemu mnie więcej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Sprawdź czy nie żarłaś cos przez sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Lodówka niby pusta ... ja wieeeeemmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Czyżby na nowy domek ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Moniu... to sadło zwyczajne... gdzie mi tam by takie rzeczy po głowie chodziły... ja za wygodna jestem, psu to powiem na miejsce i się odczepi, z własnym szczeniakiem tak nie da rady... nie, nie... a poza tym za stara jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Eeee, tam, Ty nie za stara - przecież do 40-ki to jeszcze OK Powiedziałabym, ze ostatni dzwonek Czas pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No dobra, nie za stara... ale za leniwa to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No, z tym gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts