sipatka 17.02.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 To wtedy Magda pokaże jak szybko biegać potrafi ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.02.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 a co Magda na to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Arctica.........znowu mi szczęka opadła!!!!!!!!!! .....ja pier....... jestem w szoku od kilku minut!!!!!!!!!!!!!!! miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Taaa...krowy...opuść człowieku na chwilę to forum to potem pozbierać się trudno...kto za Wami nadąży...Szacuneczek Arctica. A kobyłka to kiedy się ziści? No ja też miałam chwiluńkę przerwy od forum... ale jak potwory zaczęliśmy przywozić to muuuuuuuuusiałam się pochwalić ... takie... hmmm...niemałe:p a tak cieszy... Iwuś... kobyłka??? najpierw musimy się troszkę nauczyć koni... nigdy nie mieliśmy z nimi do czynienia, nie chcę żeby im było u nas źle, a nie wiemy jak o nie dbać... ale mamy już na uwadze jedną stadninę i pewnie wiosną zaczniemy się dokształcać ... chociaż kucyki już śledzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Arcticzka ja jak zwykle zadam głupie pytanie co to jest to włochate??????? cokolwiek to nie jest podoba mi się To włochate to krowy... trochę podrabiane bo nie dają mleka... właściwie to dają tylko się im tego mleka nie zabiera, a cielaczki sobie sysają ... i cieszę się, że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Oooo Magda zobaczyła twoje krowy i mówi: Ooooooo jakie fajne wyglądają jak bizony. Pojedźmy tam, chcę je pogłaskać.:lol2: Dobre sobie ciekawe czy by je dogoniła... Jakby goniła, to by nie dogoniła:D... a jak stanie z wyciągniętą ręką z marchewką w garści i ja będę to przyjdą... może obcym tam zaraz pomiziać się nie dadzą, ale pracuję nad tym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Arctica mówiła, ze wystarczy marchewka !!!!! Ale ta marchewka do tej pory była podawana TĄ ręką - pańci ręką - i pańcia w oczach krówek = marchewka. Co do Magdy - z uwagi na kolor włosów za marchewkę uchodzić by mogła ale czy kórwki na to pójdą??? Gorzej jak będą próbowały spróbować To wtedy Magda pokaże jak szybko biegać potrafi ze strachu Te moje krowy to dziwne są... zupełnie jak psy jednych obcych tolerują od innych nawet przy mnie uciekają Synuś pierwszy raz poszedł ze mną i od razu jadły mu z ręki, a ze znajomymi weszliśmy do zagrody to baaaardzo szerokim łukiem omijały... otttt... gusta i guściki... i to krowie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Krowy, krowy... krowy... a to przecież forum budowlane jest ... Coby mnie moderatorzy nie wypisali z partii pokażę co rzeźbimy w domku ... Ze względów praktycznych, chociaż efekt nawet miło mnie zaskakuje... w wiatrołapie i całym korytarzu robimy a'la lamperię, coś na wzór boazerii angielskiej... Salon przeistoczył mi się w poletko doświadczalne domorosłych stolarzy:o http://images35.fotosik.pl/453/d1b4bfba656a5c67med.jpg pierwsze mocowanie do ścian... http://images39.fotosik.pl/632/b92dc4da77b60064med.jpg pierwszy narożnik gotowy... noooo prawie, bo pomalowane w elementach na raz, całość będzie malowana jeszcze raz do m.w. koloru drzwi http://images38.fotosik.pl/630/2f49721ac1e0bbefmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 super wyszło, bardzo zdolni jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 a co Magda na to ??? Uśmiała się i powiedziała, że one wyglądają na takie tylko do przytulania i jakoś nie wyobraża sobie żeby się ich bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 NO przyznam, że trochę inaczej sobie tę boazerię wyobrażałam. Co to jednak zdjęcia robią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 super wyszło, bardzo zdolni jesteście Dzięki... Przypomniało mi się, że pytałaś czy Nadia, Nina i Nels dużo urosną ... mam tutaj takie poglądowe zdjęcie http://images47.fotosik.pl/640/a4e5c0fe19b369b0med.jpg Moja największa, Nadia, jest teraz wielkości tej drugiej od lewej... właśnie zaczynają jej się wyginać rogi... Ta na zdjęciu z lewej strony ma tatusia, najbardziej po prawo dorosła krowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Uśmiała się i powiedziała, że one wyglądają na takie tylko do przytulania i jakoś nie wyobraża sobie żeby się ich bać. Może na zdjęciach nie widać wielkości... przyznam się bez bicia, a żadnych zwierząt się nie umiem bać, aż czasami chłop na mnie krzyczy, że gdzie ty głupia do takiego wielkiego psiska włazisz??? no nie umiem i tyle, a w tych krowach rogi budziły mój respekt... nie to, żebym się bała, ale taka pewna doza nieśmiałości:lol2:... moje to jeszcze niewielkie te różki mają, ale ich mamusie ponad metrowe spoko miały... to weźcie sobie miarkę i wyobraźcie takie metrowe coś przy łubie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 NO przyznam, że trochę inaczej sobie tę boazerię wyobrażałam. Co to jednak zdjęcia robią.... Inaczej.... to znaczy że nie wygląda to dobrze:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.02.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Arctica, od kilku dni nic innego nie robie po pracy jak ( no, czasami też w pracy ) szybko do kompa coby czytać dalej Twoje przygody z budowaniem. A żebym mogła czytać to codziennie musze zabierać laptopa z pracy do domku bo na innym net mi w ogóle nie działa a na tym to chociaż troszeczkę. Bo ja mieszkam w takiej dziurze, gdzie nie ma w ogóle zasięgu oprócz słabego Orange....no ale las, pagórki i tepe i tede... Podziw, podziw i jeszcze raz podziw i gratulacje za .......wszystko....:yes:..... do tej pory dumna jestem z własnego męża, bo on budował z pomocnikiem a wykańczał sam.....no ale Wy a w szczególności Ty, to już mnie w ogóle powaliłaś...... niesamowite, kobieta, która własnymi i męża "ręcami" wybudowała sobie dom.....i to jeszcze tak szybko, niewiarygodne .... :no: To ja cieszyłam się, że mój mąż dużo zarobił robiąc większość wykończeniówki sam .....i, że nasz 200 metrowy domek kosztował nas 420 tysięcy....a tu proszę......można większy domek wybudować za mniej... Dzisiaj dobrnęłam do końca Twojego dziennika ( jak widać w porannych godzinach, więc jestem w pracy :-) ).....ale dalej będę tu zaglądać z ciekawością....pisz, pisz i opowiadaj nam ...... Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dzięki... Przypomniało mi się, że pytałaś czy Nadia, Nina i Nels dużo urosną ... mam tutaj takie poglądowe zdjęcie http://images47.fotosik.pl/640/a4e5c0fe19b369b0med.jpg Moja największa, Nadia, jest teraz wielkości tej drugiej od lewej... właśnie zaczynają jej się wyginać rogi... Ta na zdjęciu z lewej strony ma tatusia, najbardziej po prawo dorosła krowa:) O ja piernicze, toż to OLBRZYMIE KROWY :jawdrop: a te rogi takie rozłożyste że można sznurek przeciągnąć i bieliznę normalnie suszyć Inaczej.... to znaczy że nie wygląda to dobrze:o Eeee zaraz nie wygląda dobrze. Po prostu widziałam to inaczej. Listewki obok siebie (jak w takiej zwykłej boazerii) ale do wysokości lamperii. Twoja boazeria trochę mi się kojarzy z taką w mojej pracy na korytarzach. Tylko, że - no to że jest najważniejsze - inne materiały, inne wykończenie, bo cienkie listewki a pod płytą tynki co to lepiej tej boazerii nie ruszać bo sam piach bez cementu...... i sama boazeria już tak stara jak budynek pewnie..... A że skojarzenia to przekleństwo........ to już nie moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.02.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Arctica to zdjęcie stada można sobie na ścianie powiesić Ciekawe czy Twoje już latem podobnie będą wyglądać? A co z danielami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.02.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 no, no ......krówki niczego sobie KROWY będą !!! I będziecie je powielać? aaaaaaaaa własnie , co z danielami? Ja tak za Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ale to będą olbrzymy Widzę, że prace budowlane Was nie opuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.02.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A tak słodko te krówki teraz wyglądają....potem to potwory będą Boazeria-lamperia bardzo fajnie wychodzi, też marzy mi się coś takiego w wiatrołapie, tylko jeszcze męża przekonać... Ale z Twoimi fotkami będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts