aniahubi 02.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czy mogę się ustawić w kolejce do odwiedzin? Taki dworek, taki zwierzyniec - nie no... ja mam tylko zwykły dom, na zwykłej działce i może będę mieć psa Jasne!!! tylko najbliższy możliwy termin na....2011 w przyszłym roku nie będzie zwierzyńca To się przypomnę w 2011 A tak poważnie to się nie mogę doczekać efektu finalnego waszych prac, inspiracje które pokazujesz zapowiadają piękne lokum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja też jestem ciekawa finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Popatrzyłam sobie na zdjęcie.Rzeczywiście dach już jest ceglasty na stajni . Cały mój misterny plan runął w gruzach,stajnia jest za bardzo w zasiegu pola widzenia.Gryzło by się za bardzo Arctica ,Ty uważnie rozbieraj te fundamenty .A może tam jakieś talary bedom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Beatko... przecież ja w gorącej........ Już w pierwszym tygodniu po kupnie działki przyjechała koparka i... fruuuu. No może nie tak fru... dwa dni walczyła... niektóre głazy jak samochód były Została duża kupa ziemio - śmiecio - kamieni pod lipą . Może faktycznie pędzelek w rękę i .... gdzieś w najbliższej okolicy jak rozbierali dwór to dwie sztabki złota znaleźli (sąsiedzi tak mówią). Tylko co z takim złotem zrobić???? Chyba nie będę szukać... ale chętnych oczywiście zapraszam... Moniu i Aniu... Apropo inspiracji... właśnie dmuchnęłam kuchnię z sąsiedniego dziennika (ale przyznałam się właścicielce ) http://foto3.m.onet.pl/_m/49134121a62aa65586df2c8a3a47733b,10,19,0.jpg piękna nieeeee...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.11.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Moniu i Aniu... Apropo inspiracji... właśnie dmuchnęłam kuchnię z sąsiedniego dziennika (ale przyznałam się właścicielce ) piękna nieeeee...... Obłędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kupuję z niej wszystko oprócz inoxa, zawsze mnie to razi w takich kuchniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no ,może faktycznie z pędzelkiem.. Ludzie to jednak maja farta.Cholerka ,a ja przy okazji zrywania polepy w moim stareńkim domu ,znalazłam tylko plik starych listów ,które nigdy nie zostały wysłane ,syna do matki.W jednym z nich wiesz nad czym się rozwodził ? na całej kartce byl dokładny opis wrzodu na .....d..ie,którego nie mógł wyleczyć .No ,miał chłop nie lada problem. ale kto wie,może któryś z moich majstrów miał więcej szczęścia ,tego się na pewno nie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A już myślałam o jakiejś wyciskającej łzy historyjce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj Arctica:) Dawno na FM nie zaglądalam a jak patrze na postępy waszych prac to wydaje mi sie ,ze całe wieki!!! SUUUPER WAM POSZŁO! Ale z takim pozytywnym nastawieniam i charakterkiem nie mogło być inaczej ! Pozdrowionka i szybkiej wiosny Wam i sobie zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj Karolinko! Dobrze idzie, a raczej szło... bo stopa złapało... do wiosny. Oj mogła by ona przyjść już jutro . U Was za to pełną parą i do przodu. Macie prawdziwych budowlańców, nie to co my... podróby . Z tym pozytywnym nastawieniem też różnie... już kiedyś pisałam, że co widzę światełko w tunelu to ............... pociąg. Więc pewnie różowo wtedy nie było Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kochana nie bądz taka skromna budowlańcy z Was pierwsza klasa A co do moich "prawdziwych budowlańców" to często najchętniej wysłała bym ich na księżyc No ale nie ma co narzekać, niech działają i spadają Mam nadzieję,że z kolejnymi ekipami będzie troszke lepiej, w końcu NADZIEJA to ważna sprawa podczas budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No widzisz, a my nie mamy kogo na księżyc wysyłać A tak swoją drogą, ciekawe co byś im powiedziała jakby przestali budować bo..... "za zimno" A z tą nadzieją... jedyną ekipę jaką przewiduję u nas to tynkarze... nic tylko mieć nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.11.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No widzisz, a my nie mamy kogo na księżyc wysyłać A tak swoją drogą, ciekawe co byś im powiedziała jakby przestali budować bo..... "za zimno" A z tą nadzieją... jedyną ekipę jaką przewiduję u nas to tynkarze... nic tylko mieć nadzieję Znajomemu elektrycy zeszli z budowy, bo im .... za zimno było i stwierdzili, że wolą w domu siedzieć w taką pogodę Ale wy budujecie, ponieważ chcecie, nie u kogoś za pieniądze, więc możecie sobie robić przerwy kiedy tylko wam się podoba, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nooo... prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nie ma to jak samozatrudnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Tylko ciężko pracownika opieprzyć jak ma się zły dzień... i z roboty wywalić się nie da... Same minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Miałam to napisać, ale się ugryzłam w jęz... w palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.11.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No widzisz, a my nie mamy kogo na księżyc wysyłać A tak swoją drogą, ciekawe co byś im powiedziała jakby przestali budować bo..... "za zimno" A z tą nadzieją... jedyną ekipę jaką przewiduję u nas to tynkarze... nic tylko mieć nadzieję wolałabym tynkować niż więźbę stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A ja nie lubię... po prostu. Jak mus to mus, ale wolę nie. Najgorzej wspominam właśnie tą robotę... no może poza sufitami... bo śmiechu było więcej niż... tynku A więźba to sama przyjemność, rośnie w oczach , a już najfajniejsze jest przybijanie łat. W końcu jest po czym chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.11.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A ja nie lubię... po prostu. Jak mus to mus, ale wolę nie. Najgorzej wspominam właśnie tą robotę... no może poza sufitami... bo śmiechu było więcej niż... tynku A więźba to sama przyjemność, rośnie w oczach , a już najfajniejsze jest przybijanie łat. W końcu jest po czym chodzić w takim razie podziwiam ja ze swoim lękiem wysokosci i przestrzeni wylądowałabym prosto z dachu wśród moich kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts