Gosiek33 01.03.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 coś bliższego o bracie i wybrance- dom mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.03.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 kurcze, to trudno tak, jak się kogoś nie zna! Można różne, rzeczy,............A MOŻE JAKIŚ WYTWÓR TWOICH WSPANIAŁYCH RĄCZEK ??? - obrus, serweta, jakieś poszewki z wstawkami ręcznie robionymi ( szydełko, haft ), - oczywiście jeśli coś takiego lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.03.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 chyba jednak najłatwiej będzie Ci samej dokonać wyboru, bo najlepiej znasz swojego kuzyna a tak w ogóle młodzi to chyba wolą te nieszczęsne 'koperty' ... Jeśli już koniecznie prezent, to może coś z AGD? A lbo jakiś piękny zestaw porcelany obiadowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.03.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 to ryzyko, a jak inni tez wpadna na ten pomysł? I dostaną np trzy zelazka 5 zestawów obiadowych (bo w okolicznych supermarketach była wyprzedaż ) i do tego dwa miksery? teraz modne ponoć są listy prezentów - wtedy nie powtarzają się. Ale masz racje - młodzi jednak wolą koperty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.03.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Nie miałamna myśli marketowego serwisu obiadowego, a raczej jakiś piękny, który będzie stanowił miła pamiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Przecież to był żart !!! Mam nadzieję, że Arctica zrozumiała....... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.03.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Moim ulubionym prezentem ślubnym jest zestaw śniadaniowy dla dwóch osób. Bardzo lubimy korzystać z niego w niedziele, jakoś tak uroczyście Już nawet dzieci się nauczyły, żeby do niedzielnego śniadania dawać nam te nasze ślubne, a sobie wybierają ich ulubione. Może pójdź w tym kierunku - jak mówi Monia - coś pięknego, ale może lepiej dla dwojga niż cały serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2011 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dzięki... Małgoś o jakiejś pamiątce ślubnej własnoręcznie zrobionej myślałam, ale jako o dodatku... jakiś hafcik chyba z imionami i datą... obrusy itd. to potrafią docenić tylko osoby które wiedzą ile to pracy trzeba włożyć, a dla młodych nie stanowi to rzadnej wartości... Gosiek domu nie mają, pewnie za jakimś mieszkaniem będą się rozglądać... oboje młodzi prawnicy... Moniu ładny zestaw porcelany obiadowej kosztuje sporo ponad tysiąc zł. I też nie wiem, czy młodym akurat będzie się to podobało... najczęściej pierwsze talerze w małżeństwie to nietłukący arcoroc;)... do porcelany trzeba dorosnąć... ale za to o AGD podpytam przy okazji zapraszania:p Aniu... wspaniały pomysł... jeśli nie będzie listy prezentów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.03.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 My właśnie jesteśmy świezo po ślubie. Do koperty dołączyliśmy tacę ozdobioną Decoupage i dwie filiżanki z herbatką a moje dziecię wyglosiło tekst :"wujek, a to dla Ciebie żebys miał na czym podawać cioci śniadanie do łóżka" Wiem, że też dostali zestaw książek.Myślę że w dzisiejszych czasach daje sie kopertę i jakiś drobiazg na pamiątkę, chyba że jest wyraźne zyczenie mlodych lub lista prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.03.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Niestety koperta stała się bardzo popularna:yes:. Pewnie dlatego, że z prezentami różnie bywa i to nawet tymi z listy. Do wyboru jest tak dużo modeli no i gusta też mamy różne. I jeśli naweti na liście znajduje się ekspres do kawy to zwylke nie ma tam dopisku jaki model, jakiej firmy. Z Bogiem sprawa jeśli dostaną lepszy od oczekiwanego... w innym przypadku bieganie do sklepu (niekoniecznie w tym samym mieście co mieszka młoda para) i wymienianie go na inny nie jest marzeniem chyba żadnego człowieka przy zdrowych zmysłach ..... Wychodzi na to że koperta i mały pamiątkowy drobiazg (niekoniecznie mocno bijący po kieszeni bo to robi koperta)......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.03.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 znowu cię wcięło!!! Szydełkujesz??Arctica przepadła!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.03.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Jestem, jestem:D...pewnie, że szydełkuję... ... zaraz się pochwalę co mi wyszło... Dorbie i Izuś... dzięki za podpowiedzi. Chciałam uniknąć koperty, pieniądze się rozejdą i tyle wspomnień z ślubu... ale widzę, że raczej się nie obejdzie:no: o wgrały się Małgoś... zobacz, to robiłam jak mnie nie było:D http://images39.fotosik.pl/679/f31f673dedc514d1med.jpg ciemno jakoś wyszło, na ten stolik była robiona http://images49.fotosik.pl/684/306bae448fd7c435med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 (edytowane) http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_20_2.gif Nie dość ,że ma ładne krowy to jeszcze bardzo zdolna. Jest to sprawiedliwość na tym świecie. Edytowane 4 Marca 2011 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.03.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 :jawdrop: Ożesz......ku !!! No i co ja tu pokazuje? Przy twoich dziełach to moje robótki to jakieś niemoty .......... NO POPROSTU SĄ PIĘKNE !!! ZDOLNIACHA Z CIEBIE!!!!!!! a'propos Arctica potrzebuję twojej pomocy.......nie mogę poradzić sobie z jednym splotem. Pomóż!!! Wytłumacz jak krowie ( nieobrażając twoich pieszczochów ) na granicy !! na instrukcji jest tak narysowane IXI i nie wychodzi , buuuuuuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.03.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Śliczna Bardzo lubię wzór ananasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ananasowy.. wzór... ciemnam jak tabaka w rogu - ale przepiękne te serwety:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.03.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ej, Artica, gdzie jesteś !!!!! pomocy! bo stoję z robotą !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.03.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Arctica.Jestem pod ogromnym wrażeniem.Mnie serwety szydełkowe i wogóle takie takie dzieła jakoś nie ruszały, nie przemawiały do mnie. Ostatnie twoje prace dały mi duużo do myślenia. Ale ta ostatnia serweta jest po prostu prześliczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.03.2011 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Nie dość ,że ma ładne krowy to jeszcze bardzo zdolna. Jest to sprawiedliwość na tym świecie. Hej! Cieszę się, że odwiedziłeś moje skromne progi... do tej pory to chyba u Miśki się spotykaliśmy:yes:... Sprawiedliwość jest, a jakże... trzeba tylko szczerze zapracować na to co ma sąsiad i wszyscy mają po równo:yes:;) Cieszę się, hmmm powtarzam się chyba:rolleyes:... ale cieszę się, że podobają Ci się moje niedźwiadki, a zdolności to zdecydowanie cecha nabyta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.03.2011 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 :jawdrop: Ożesz......ku !!! No i co ja tu pokazuje? Przy twoich dziełach to moje robótki to jakieś niemoty .......... NO POPROSTU SĄ PIĘKNE !!! ZDOLNIACHA Z CIEBIE!!!!!!! Śliczna Bardzo lubię wzór ananasowy ananasowy.. wzór... ciemnam jak tabaka w rogu - ale przepiękne te serwety:D Ale ta ostatnia serweta jest po prostu prześliczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki dziewczyny:) Małgoś... ja też nie urodziłam się z szydełkiem w ręku, zaczynałam od beretu dla lalki... pamiętam niebieski był Moniu... też lubię ananaski, ale tą serwetę szczególnie jakoś. Mam już taką samą tylko beżową i z dużo grubszego kordonka, sporo większa jest... ta wyszła bardzo delikatniusia, cieniutka... prawie jak nicianka... Gosiek... ananaski to te szyszki na środku i te maleńkie na brzegu... wszyscy nazywają je ananaski, a moja mama upiera się, że to szyszki:p Izuś... myki znasz... do dzieła:D... a Poczekajkę przeczytałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts