meg60 19.03.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Ja też bywam, ale rzadko....komputer zrobił kaput...Teraz jest OK i będę częściej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ouuu jak mnie tu dawno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Się melduję, że wpadam... ogrodowo miało być a dziś w nocy -4C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ja też bywam, ale rzadko....komputer zrobił kaput...Teraz jest OK i będę częściej . Właśnie przez Ciebie nie byłam z tydzień chyba... co przylazłam to Cię nie ma... i nie ma:rolleyes:... więc się za książki złapałam... Dobrze, że ten komp naprawili:) Co teraz dziurgasz??? Ja zrobiłam prawie cały jeden obraz filetem i... sprułam:P... nie rób nigdy obrazów z ciemnego kordonka:no:... nic nie widać... Zaczęłam te firany co Ci pokazywałam... miały jednak być dwa panele, kupiłam cieniusi kordoneczek ecru i... no właśnie:confused:... miały zawisnąć między oknami w kuchni, o tu (pomocnik i tak do przestawienia;)) http://images46.fotosik.pl/694/6bfffd83f7e51432med.jpg ale to jeszcze jak firany były w planach... teraz jak już je powiesiłam, że te firany oczywiście... to już nie jestem pewna, czy te palele firanowo filetowe będą pasowały:confused:... i straciłam motywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ouuu jak mnie tu dawno nie było No ładnie, ładnie:yes:... spoko, mnie też przez tydzień nie było;)... czytałam:rolleyes:...i firany szyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Się melduję, że wpadam... ogrodowo miało być a dziś w nocy -4C Lista podpisana;)... no miało, miało... ale nam się wiosna skończyła:rotfl:i zima przyszła;)... jakoś nie pokoleii... serce rwie się na dwór do pracy, a zzzimno jak chorera:sick:... ale wiosna, wiosna:yes:... dziś rano, przed szóstą wypuszczałam psy na siusiu... wybiegły na taras i..... zapomniały po co wyszły, siadły na zadkach i ... słuchały:rolleyes:... tak coś niesamowicie śpiewało w lesie... słuchowisko normalnie... szkoda, że tak zimno było bo bym się zasłuchała na dłużej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Właśnie przez Ciebie nie byłam z tydzień chyba... co przylazłam to Cię nie ma... i nie ma:rolleyes:... więc się za książki złapałam... Dobrze, że ten komp naprawili:) Co teraz dziurgasz??? Ja zrobiłam prawie cały jeden obraz filetem i... sprułam:P... nie rób nigdy obrazów z ciemnego kordonka:no:... nic nie widać... Zaczęłam te firany co Ci pokazywałam... miały jednak być dwa panele, kupiłam cieniusi kordoneczek ecru i... no właśnie:confused:... miały zawisnąć między oknami w kuchni, o tu (pomocnik i tak do przestawienia;) ale to jeszcze jak firany były w planach... teraz jak już je powiesiłam, że te firany oczywiście... to już nie jestem pewna, czy te palele firanowo filetowe będą pasowały:confused:... i straciłam motywację firaneczki miodzio........ale ten panel już nie pasuje. za dużo by tego było. Musisz znaleźć inne miejsce, co nie przeszkadza aby filecik uskutecznić !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.03.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Hejka!!! Arctico cudnie u Ciebie firaneczki ślicznie sie prezentuja ,aż zazdroszczę takiego uzdolnienia u Ciebie Czekam teraz na twoje zakupione żyrandole .....jak tylko dotrą i powiesisz ,to poproszę fotki:) Pozdrawiam cieplutko i dmucham mocno co by słonko jeszcze mocniej swiecilo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 No, no ... ja tez zaglądam...chociaż net działa jak....nie wiem co......a firaneczki..... ...może podrzuce ci moje do obszycia? Bo, wiesz ja swoje szyje , szyję i uszyć nie mogę....ale też i maszyny nie mam jeszcze..... muszę się do bratowej uśmiechnąć, może mi pomoże... Dzisiaj latało nad naszym domkiem stado żurawi i takie piękne odgłosy wydawały, że słuchać się chciało...normalnie wiosna...i wcale nie patrze na termometr, gdzie znowu widzę -1....brrrr... wiosna wracaj jak najszybciej..... Pozdrówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.03.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Cześć Arcticzko Slicznie u Ciebie! Ty wszystko pięknie dopieszczasz a ja wszystko zaczynam od początku.... lekko to przerażające ale co tam, jak sie powiedziało a.... trzeba lecieć dalej Ja zaglądam do ciebie często ale mojej małej terrorystce zwykle nie starcza cierpliwości bym mogła cos krobnąć Pozdroawionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 22.03.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 witaj queen of animals , Wezwałas mnie do tablicy więc jestem ...Dlaczego mnie nazwałaś w kom. p .Moniki łasuchem ,cooo? Niee, nie jestem taki jak myślisz Jaa , ja poprostu jestem samiec alfa to kobiety się do mnie łaszą zobacz . http://i51.tinypic.com/xnzsl2.jpg... ps . A tak serio to podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 22.03.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 normalnie ,,łasząca się pantera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.03.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Właśnie przez Ciebie nie byłam z tydzień chyba... co przylazłam to Cię nie ma... i nie ma:rolleyes:... więc się za książki złapałam... Dobrze, że ten komp naprawili:) Co teraz dziurgasz??? Ja zrobiłam prawie cały jeden obraz filetem i... sprułam:P... nie rób nigdy obrazów z ciemnego kordonka:no:... nic nie widać... Zaczęłam te firany co Ci pokazywałam... miały jednak być dwa panele, kupiłam cieniusi kordoneczek ecru i... no właśnie:confused:... miały zawisnąć między oknami w kuchni, o tu (pomocnik i tak do przestawienia;)) http://images46.fotosik.pl/694/6bfffd83f7e51432med.jpg ale to jeszcze jak firany były w planach... teraz jak już je powiesiłam, że te firany oczywiście... to już nie jestem pewna, czy te palele firanowo filetowe będą pasowały:confused:... i straciłam motywację alez pieknie u Ciebie!!!! wytwornie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.03.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 http://images47.fotosik.pl/200/0668dac9b7d82726gen.jpg zrobiłabyś ????? Głupie pytanie, nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.03.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Faktycznie nie próżnowałaś zimą. Tyle cudeniek powstało, że tylko przykład brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Piękny ten abażur szydełkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.03.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Hejka!!! Arctico cudnie u Ciebie firaneczki ślicznie sie prezentuja ,aż zazdroszczę takiego uzdolnienia u Ciebie Czekam teraz na twoje zakupione żyrandole .....jak tylko dotrą i powiesisz ,to poproszę fotki:) Pozdrawiam cieplutko i dmucham mocno co by słonko jeszcze mocniej swiecilo !!!! Dobrze dmuchasz;)... tylko coś przebąkują, że w piątek masz przestać... dmuchać???? Nie kcem żyrandole zamówione, a że mają 6 tygodni... no do 6 tygodni to znając moje szczęście będzie 5 tyg i 6 dni... chyba żeby się spóźnili... to będę mogła sobie pokrzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.03.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 No, no ... ja tez zaglądam...chociaż net działa jak....nie wiem co......a firaneczki..... ...może podrzuce ci moje do obszycia? Bo, wiesz ja swoje szyje , szyję i uszyć nie mogę....ale też i maszyny nie mam jeszcze..... muszę się do bratowej uśmiechnąć, może mi pomoże... Dzisiaj latało nad naszym domkiem stado żurawi i takie piękne odgłosy wydawały, że słuchać się chciało...normalnie wiosna...i wcale nie patrze na termometr, gdzie znowu widzę -1....brrrr... wiosna wracaj jak najszybciej..... Pozdrówka... U nas od kilku dni kaczki/gęsi/żurawie naloty uskuteczniają... podobno są już bociany???... wiosna pełnom gembom... tylko spsuć się chyba ma:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.03.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Cześć Arcticzko Slicznie u Ciebie! Ty wszystko pięknie dopieszczasz a ja wszystko zaczynam od początku.... lekko to przerażające ale co tam, jak sie powiedziało a.... trzeba lecieć dalej Ja zaglądam do ciebie często ale mojej małej terrorystce zwykle nie starcza cierpliwości bym mogła cos krobnąć Pozdroawionka Ty akurat kochanieńka to usprawiedliwiona jesteś i bardzo mi miło, że zaglądasz:) No czytałam, czytałam... ale teraz będziecie budować we trójkę... co sześć łapek to nie cztery, nieee???? Buziaczka w czółko od cioci i koniecznie w piętochy:hug: Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.03.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Cześć Arcticzko Slicznie u Ciebie! Ty wszystko pięknie dopieszczasz a ja wszystko zaczynam od początku.... lekko to przerażające ale co tam, jak sie powiedziało a.... trzeba lecieć dalej Ja zaglądam do ciebie często ale mojej małej terrorystce zwykle nie starcza cierpliwości bym mogła cos krobnąć Pozdroawionka Ty akurat kochanieńka to usprawiedliwiona jesteś i bardzo mi miło, że zaglądasz:) No czytałam, czytałam... ale teraz będziecie budować we trójkę... co sześć łapek to nie cztery, nieee???? Buziaczka w czółko od cioci i koniecznie w piętochy:hug: Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts