Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też bywam, ale rzadko....komputer zrobił kaput...Teraz jest OK i będę częściej . :yes:

Właśnie przez Ciebie nie byłam z tydzień chyba... co przylazłam to Cię nie ma... i nie ma:rolleyes:... więc się za książki złapałam...

Dobrze, że ten komp naprawili:)

Co teraz dziurgasz??? Ja zrobiłam prawie cały jeden obraz filetem i... sprułam:P... nie rób nigdy obrazów z ciemnego kordonka:no:... nic nie widać...

Zaczęłam te firany co Ci pokazywałam... miały jednak być dwa panele, kupiłam cieniusi kordoneczek ecru i... no właśnie:confused:... miały zawisnąć między oknami w kuchni, o tu (pomocnik i tak do przestawienia;))

http://images46.fotosik.pl/694/6bfffd83f7e51432med.jpg

ale to jeszcze jak firany były w planach... teraz jak już je powiesiłam, że te firany oczywiście... to już nie jestem pewna, czy te palele firanowo filetowe będą pasowały:confused:... i straciłam motywację:rolleyes:

Się melduję, że wpadam... ogrodowo miało być a dziś w nocy -4C :(

Lista podpisana;)... no miało, miało... ale nam się wiosna skończyła:rotfl:i zima przyszła;)... jakoś nie pokoleii... serce rwie się na dwór do pracy, a zzzimno jak chorera:sick:...

ale wiosna, wiosna:yes:... dziś rano, przed szóstą wypuszczałam psy na siusiu... wybiegły na taras i..... zapomniały po co wyszły, siadły na zadkach i ... słuchały:rolleyes:... tak coś niesamowicie śpiewało w lesie... słuchowisko normalnie... szkoda, że tak zimno było bo bym się zasłuchała na dłużej:)

Właśnie przez Ciebie nie byłam z tydzień chyba... co przylazłam to Cię nie ma... i nie ma:rolleyes:... więc się za książki złapałam...

Co teraz dziurgasz??? Ja zrobiłam prawie cały jeden obraz filetem i... sprułam:P... nie rób nigdy obrazów z ciemnego kordonka:no:... nic nie widać...

Zaczęłam te firany co Ci pokazywałam... miały jednak być dwa panele, kupiłam cieniusi kordoneczek ecru i... no właśnie:confused:... miały zawisnąć między oknami w kuchni, o tu (pomocnik i tak do przestawienia;)

ale to jeszcze jak firany były w planach... teraz jak już je powiesiłam, że te firany oczywiście... to już nie jestem pewna, czy te palele firanowo filetowe będą pasowały:confused:... i straciłam motywację:rolleyes:

:jawdrop: firaneczki miodzio........ale ten panel już nie pasuje. :yes: za dużo by tego było. Musisz znaleźć inne miejsce, co nie przeszkadza aby filecik uskutecznić !!!!

Hejka!!!:)

Arctico cudnie u Ciebie firaneczki ślicznie sie prezentuja ,aż zazdroszczę takiego uzdolnienia u Ciebie ;)

Czekam teraz na twoje zakupione żyrandole .....jak tylko dotrą i powiesisz ,to poproszę fotki:)

Pozdrawiam cieplutko i dmucham mocno co by słonko jeszcze mocniej swiecilo !!!!:wiggle:

No, no ... ja tez zaglądam...chociaż net działa jak....nie wiem co...:confused:...a firaneczki..... :cool:...może podrzuce ci moje do obszycia? Bo, wiesz ja swoje szyje , szyję i uszyć nie mogę....ale też i maszyny nie mam jeszcze...:rolleyes:.. muszę się do bratowej uśmiechnąć, może mi pomoże...

Dzisiaj latało nad naszym domkiem stado żurawi i takie piękne odgłosy wydawały, że słuchać się chciało...normalnie wiosna...i wcale nie patrze na termometr, gdzie znowu widzę -1....brrrr... wiosna wracaj jak najszybciej.....

Pozdrówka...

Cześć Arcticzko :)

Slicznie u Ciebie! Ty wszystko pięknie dopieszczasz a ja wszystko zaczynam od początku.... lekko to przerażające ale co tam, jak sie powiedziało a.... trzeba lecieć dalej ;)

Ja zaglądam do ciebie często ale mojej małej terrorystce zwykle nie starcza cierpliwości bym mogła cos krobnąć ;)

Pozdroawionka :)

witaj :rolleyes: queen of animals , Wezwałas mnie do tablicy więc jestem ...Dlaczego mnie nazwałaś w kom. p .Moniki łasuchem ,cooo?:p Niee, nie jestem taki jak myślisz :rolleyes: Jaa , ja poprostu jestem samiec alfa :p to kobiety się do mnie łaszą zobacz .:p http://i51.tinypic.com/xnzsl2.jpg... ps . A tak serio to podziwiam :bye:

Zaczęłam te firany co Ci pokazywałam... miały jednak być dwa panele, kupiłam cieniusi kordoneczek ecru i... no właśnie:confused:... miały zawisnąć między oknami w kuchni, o tu (pomocnik i tak do przestawienia;))

http://images46.fotosik.pl/694/6bfffd83f7e51432med.jpg

alez pieknie u Ciebie!!!!

wytwornie!:)

Hejka!!!:)

Arctico cudnie u Ciebie firaneczki ślicznie sie prezentuja ,aż zazdroszczę takiego uzdolnienia u Ciebie ;)

Czekam teraz na twoje zakupione żyrandole .....jak tylko dotrą i powiesisz ,to poproszę fotki:)

Pozdrawiam cieplutko i dmucham mocno co by słonko jeszcze mocniej swiecilo !!!!:wiggle:

Dobrze dmuchasz;)... tylko coś przebąkują, że w piątek masz przestać... dmuchać???? Nie kcem :wiggle:

żyrandole zamówione, a że mają 6 tygodni... no do 6 tygodni to znając moje szczęście będzie 5 tyg i 6 dni... chyba żeby się spóźnili... to będę mogła sobie pokrzyczeć:)

No, no ... ja tez zaglądam...chociaż net działa jak....nie wiem co...:confused:...a firaneczki..... :cool:...może podrzuce ci moje do obszycia? Bo, wiesz ja swoje szyje , szyję i uszyć nie mogę....ale też i maszyny nie mam jeszcze...:rolleyes:.. muszę się do bratowej uśmiechnąć, może mi pomoże...

Dzisiaj latało nad naszym domkiem stado żurawi i takie piękne odgłosy wydawały, że słuchać się chciało...normalnie wiosna...i wcale nie patrze na termometr, gdzie znowu widzę -1....brrrr... wiosna wracaj jak najszybciej.....

Pozdrówka...

U nas od kilku dni kaczki/gęsi/żurawie naloty uskuteczniają... podobno są już bociany???... wiosna pełnom gembom... tylko spsuć się chyba ma:confused:

Slicznie u Ciebie! Ty wszystko pięknie dopieszczasz a ja wszystko zaczynam od początku.... lekko to przerażające ale co tam, jak sie powiedziało a.... trzeba lecieć dalej ;)

Ja zaglądam do ciebie często ale mojej małej terrorystce zwykle nie starcza cierpliwości bym mogła cos krobnąć ;)

Ty akurat kochanieńka to usprawiedliwiona jesteś i bardzo mi miło, że zaglądasz:)

No czytałam, czytałam... ale teraz będziecie budować we trójkę... co sześć łapek to nie cztery, nieee????;)

Buziaczka w czółko od cioci i koniecznie w piętochy:hug:

Pozdrawiam:)

Ty akurat kochanieńka to usprawiedliwiona jesteś i bardzo mi miło, że zaglądasz:)

No czytałam, czytałam... ale teraz będziecie budować we trójkę... co sześć łapek to nie cztery, nieee????;)

Buziaczka w czółko od cioci i koniecznie w piętochy:hug:

Pozdrawiam:)