Arctica 03.11.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A ja nie lubię... po prostu. Jak mus to mus, ale wolę nie. Najgorzej wspominam właśnie tą robotę... no może poza sufitami... bo śmiechu było więcej niż... tynku A więźba to sama przyjemność, rośnie w oczach , a już najfajniejsze jest przybijanie łat. W końcu jest po czym chodzić w takim razie podziwiam ja ze swoim lękiem wysokosci i przestrzeni wylądowałabym prosto z dachu wśród moich kwiatków Też pięknie , chociaż te Twoje róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Arctica.....jeden dzien mnie tu nie było.....a Ty masz juz pozajmowane turnusy do 2011 ???? prosze wpisz mnie w pierwszy wolny!!!!! ....a czy mozna przyjechac ze swoim pieskiem i kotkiem??? będzie weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Hej! Ten 2011 to dlatego, że wcześniej nie damy rady zwierzyńca ściągnąć, ale jak Ty ze swoim... to na wiosnę mogę wpisać... na kawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 WPISUJ!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dobra... jak mnie nie będzie tu znaczy jestem tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Cały dzień szukam pomysła na obsadzenie drogi dojazdowaj do chałupy. Będzie tego ze 100 metrów, szerokości 4 - 5 m. Zaczyna sie bramką z duuużych jesionów, kończy tak samo, tylko z jednej strony jest jeszcze mniejszy jesionek. Jutro w dzień zrobię zdjęcie mapy do celów projektowych to będzie lepiej widać. Podjazd powinien być wysadzony lipami, ale wokół są już ogromne drzewa i obawiam się że będzie to źle wyglądało, i mogą nie chcieć rosnąć miejscami bo cień. A jak będą różnie rosły to już w ogóle kicha. Myślałam aby po obydwu stronach obsadzić różą pomarszczoną. Może nawet nie kwitnąć (cień), wystarczy zdrowa zieleń samoobronna (Zośka ). Co myślicie?????????????/ Ps. wiecie może jak zapisać zdjęcie z zumi, żeby później go tu wkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.11.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ja wsadziłabym lipy, gdybym miała 100m na dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A będą równo rosły? Te pod koronami wydają mi się bez szans???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 tego nikt Ci nie powie jak będą rosły ja tylko mówię co bym zrobiła ... i ja bym się tym nie przejmowała, czy równo rosną - z czasem będą miały tak duże przyrosty, że nie będą widoczne nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Tak, tylko szpaler z przylegającymi raz z jednej raz z drudiej strony dużymi drzewami... Mąż tez jest za lipami.... srebrzystymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 u znajomego rosną wzdłuż wjazdu piekne graby, ...mozna je przycinac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Tylko z tego co mi wiadomo to strrrrrrasznie wolno rosną , ale piękne są fakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 hmmmmmmm....no tego to już nie wiem ale fakt....u niego te graby stare są, więc pewnie od dawna rosną ale może sa jakies szybsze odmiany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 mam pytakno czy ty to wszystko zrobiłaś sama?? chodzi mi o te prace w galerii na fotosiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 hmmmmmmm....no tego to już nie wiem ale fakt....u niego te graby stare są, więc pewnie od dawna rosną ale może sa jakies szybsze odmiany??? może jakieś krzyżówki z wierzbą, ale nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 mam pytakno czy ty to wszystko zrobiłaś sama?? chodzi mi o te prace w galerii na fotosiku Tak, to moja dłubanina... sa to tylko egzemplarze ozdobne, jeszcze sporo użytkowych ubranków wydłubałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witammmmmmmm Obejrzałam teraz prace..i szczęka mi opadła... nie wypadła To wszystko tymi krzyżykami? Ja przyznam się do tego, że chciałam kiedyś zakupić sobie gotowe płótno -właśnie z obrazkiem, muliny, ale koleżanka powiedziała mi, że to nie takie proste, bo je się dzieli Że trzeba wiedzieć gdzie idą dwie nitki itp. Nu to postanowiłam dac sobie spokój Ale kto wie... może poprostu kiedyś jednak spróbuję Oz -Ola też pięknie wyszywa... ma w dzienniku kilka prac Tam oczy mi mało nie wyszły tutaj u Ciebie też... Ćzy oby one wszystkie wyszywane? Nu pikneeeeeeeeeeee, pikneeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ćzy oby one wszystkie wyszywane? Nu pikneeeeeeeeeeee, pikneeeeeeeeeeeeeee Wszystkie, wszystkie... Teraz też wyszywam, i to dwa duże (małych nie lubię ) z Golden Kite, a to już wyższa szkoła jazdy... ponad 150 kolorów... Te w galerii to pierwsze kroki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A propos drzew strasznie podobała mi się taki dojazd niczym alejka, gdzie pobokach rosły wierzby płaczące Jak nie lipy to może klony? My też od drogi do domu mamy ok. 100 m, ale drzew nie będę wzdłuż sadzić, bo tylko z jednej strony bym mogła... z drugiej byłoby mniej miejsca..bardzo mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ćzy oby one wszystkie wyszywane? Nu pikneeeeeeeeeeee, pikneeeeeeeeeeeeeee Wszystkie, wszystkie... Teraz też wyszywam, i to dwa duże (małych nie lubię ) z Golden Kite, a to już wyższa szkoła jazdy... ponad 150 kolorów... Te w galerii to pierwsze kroki były To na serio dzieli się tą mulinę? skąd laik może wiedzieć ? Chyba, że jest info podane do obrazka -ahahaaaaaaaaaaaaaa i kaseta video ahahaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts