Arctica 11.04.2011 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A kto rano wstaje temu... się las hajcuje;) ...no doooobra... kto rano wstaje ten takie widoki na taras dostaje:cool: http://images47.fotosik.pl/796/e0f2ca1b1f5a276amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.04.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Piękny widoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ooo, jeju, jakie piękne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.04.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Bajeczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.04.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Widok przecudny!!! Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Przepiękny widok. Warto było wstać aby taką niespodziankę od natury dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Haha... ja codziennie tak wstaję bo mnie psice o wypuszczenie na siusiu molestują... ale na widoczki trzeba sobie widocznie zasłużyć, bo nie zawsze takie som... wczoraj jak Franciszka szukać mieliśmy to normalny wschód był a jeszcze nie słyszałyście ptasiego akompaniamentu to tej urokliwej sceny:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.04.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Moja prawie ulubiona piosenka z dzieciństwa:)... czekałam , aż mi się strona raczy otworzyć z nadzieją na posłuchanie, szkoda że tekst tylko:(... muszę poszukać A prawie bo najbardziej lubiłam ogórka:lol2: Ogórrrrek, ogórrrrek, ogórrrrek zielony ma garniturrrrek:D Strony z piosenką nie wkleiłam, bo nie mam w kompie karty dźwiękowej,więc nie mogłabym sprawdzić co wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Fiu, fiu.....to ten wasz Franciszek to niezły gagatek jest ! Uciekinier jeden !!!!! Dobrze, że chociaż natura wam to wynagrodziła pięknym widokiem.A tak a'propos .....wiesz Arctica, ze ty zawsze na FM jestes o 6 rano ? a popołudniu o 18? To jakas tradycja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.04.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witaj Arctica miło że mnie odwiedziłaś, przygody frankowe super śmieszne pod warunkiem że się je czyta a nie zasuwa po nocy.widoki piękne ...pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.04.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A tak a'propos .....wiesz Arctica, ze ty zawsze na FM jestes o 6 rano ? a popołudniu o 18? To jakas tradycja ? Po prostu regularny (zdrowy) tryb życia prowadzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.04.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Po prostu regularny (zdrowy) tryb życia prowadzi;) A dzisiaj zrobiła odstępstwo od reguły. A może jej znowu Franciszek numer wywinął ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witaj Arctica miło że mnie odwiedziłaś, przygody frankowe super śmieszne pod warunkiem że się je czyta a nie zasuwa po nocy.widoki piękne ... pozdrawiam serdecznie Do Ciebie zaprowadziły mnie moje kwiaty w Twoim avatarku:rolleyes: Ale miło, że wpadłaś... po nocy za Frankiem to chłop latał... ja tylko niedzielny ranek, a właściwie przedpołudnie miałam usportowione przez łajzę również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A tak a'propos .....wiesz Arctica, ze ty zawsze na FM jestes o 6 rano ? a popołudniu o 18? To jakas tradycja ? Po prostu regularny (zdrowy) tryb życia prowadzi;) A dzisiaj zrobiła odstępstwo od reguły. A może jej znowu Franciszek numer wywiną ???? Już się tłumaczę... jak na spowiedzi Wstaję codziennie ok. 6... najczęściej przed szóstą. Tak budzą się psice i chcą na siusiu. Po 6 budzę synka do szkoły, robię mu śniadanko, daję psicom jeść. Mąż odwozi latorośl ok. 6.30 i wtedy ja najczęściej zjawiam się tutaj:)... mąż wraca, a ja idę dalej spać... bo jak już chyba pisałam, poza synkiem i mężem to ja najbardziej kocham spać ale tak jest tylko w dni kiedy syn idzie do szkoły... jak nie to śpię do 8-9 a do psów wstaje mąż... i dlatego to dzisiejsze odstępstwo, bo gimnazja mają egzaminy i mój pierwszak ma wolne... najbliższe logowanie ok. 6 w poniedziałek A z tą 18 to nie mam zielonego pojęcia dlaczego ... to chyba jak wcześniej przychodzimy do domciu z dworu. Po moim głupim filmie ok. 18.30 mogę się zjawiać... bo jak wracamy już po zmroku to nie mam siły na forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzisiaj posiałam warzywka... miałam nie pisać bo to nic ważnego, ale chociaż będę wiedziała kiedy i czy mam się już martwić jak coś tam nie będzie z ziemi wyłaziło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.04.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No to wszystko jasne.........tak właśnie myslałam, że rytuał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.04.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Atctica........a ten głupi film to może na TVN leci???? :) ....bo ja też go oglądam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.04.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ale Ty masz dziewczyno widoki od samego rana..nic tylko zazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.04.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 ja tęż dołączam do klubowiczów głupiego filmu w TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.04.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Kaluś......goopi jak chorera, ale jakoś zimą zaczęłam... i w dobrej, obiadokolacyjnej porze leci:rolleyes:... tylko Konstancja mnie wkurza:mad: Amtluś... zazdrościć??? może i tak:cool:, tylko dlaczego to rano jest aż TAK rano:-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts