Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Haha... ja codziennie tak wstaję bo mnie psice o wypuszczenie na siusiu molestują... ale na widoczki trzeba sobie widocznie zasłużyć, bo nie zawsze takie som... wczoraj jak Franciszka szukać mieliśmy to normalny wschód był:rolleyes:

a jeszcze nie słyszałyście ptasiego akompaniamentu to tej urokliwej sceny:lol:

Moja prawie ulubiona piosenka z dzieciństwa:)... czekałam , aż mi się strona raczy otworzyć z nadzieją na posłuchanie, szkoda że tekst tylko:(... muszę poszukać:)

A prawie bo najbardziej lubiłam ogórka:lol2:

Ogórrrrek, ogórrrrek, ogórrrrek zielony ma garniturrrrek:D

Strony z piosenką nie wkleiłam, bo nie mam w kompie karty dźwiękowej,więc nie mogłabym sprawdzić co wklejam ;)

Witaj Arctica miło że mnie odwiedziłaś, przygody frankowe super śmieszne pod warunkiem że się je czyta a nie zasuwa po nocy.widoki piękne ...

pozdrawiam serdecznie

Do Ciebie zaprowadziły mnie moje kwiaty w Twoim avatarku:rolleyes:

Ale miło, że wpadłaś...

po nocy za Frankiem to chłop latał;)... ja tylko niedzielny ranek, a właściwie przedpołudnie miałam usportowione przez łajzę:)

również pozdrawiam

A tak a'propos .....wiesz Arctica, ze ty zawsze na FM jestes o 6 rano ? a popołudniu o 18? To jakas tradycja ?

Po prostu regularny (zdrowy) tryb życia prowadzi;):D

A dzisiaj zrobiła odstępstwo od reguły. A może jej znowu Franciszek numer wywiną ????

Już się tłumaczę... jak na spowiedzi :rolleyes:

Wstaję codziennie ok. 6... najczęściej przed szóstą. Tak budzą się psice i chcą na siusiu. Po 6 budzę synka do szkoły, robię mu śniadanko, daję psicom jeść. Mąż odwozi latorośl ok. 6.30 i wtedy ja najczęściej zjawiam się tutaj:)... mąż wraca, a ja idę dalej spać:oops:... bo jak już chyba pisałam, poza synkiem i mężem to ja najbardziej kocham spać:lol:

ale tak jest tylko w dni kiedy syn idzie do szkoły... jak nie to śpię do 8-9 a do psów wstaje mąż... i dlatego to dzisiejsze odstępstwo, bo gimnazja mają egzaminy i mój pierwszak ma wolne... najbliższe logowanie ok. 6 w poniedziałek :rolleyes:

A z tą 18 to nie mam zielonego pojęcia dlaczego :wiggle:... to chyba jak wcześniej przychodzimy do domciu z dworu. Po moim głupim filmie ok. 18.30 mogę się zjawiać...

bo jak wracamy już po zmroku to nie mam siły na forum;)