Amtla 13.04.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 ... tylko dlaczego to rano jest aż TAK rano:-x Bo sobie jeszcze zwierzyńca nie wytresowałaś na późniejszą pobudkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.04.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Noooo tak:lol: ...i jeszcze syńcia szkołę na drugim końcu miasta sobie wymyśliłam:bash:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Aaaaaaaaaa to o ten serial chodzi ja go nie oglądam. Jakoś mnie nie wciągnął, na początku i owszem, ale potem.....nie lubię takich pokręconych filmów i bohaterów o wrednych charakterach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.04.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No ten... Brazylia taka, że aż się wstyd przyznać do oglądania;)... najbardziej to w takich filmach lubię ostatni odcinek... jak się wydają wszystkie machlojki ...i zło przegrywa, a dobro wygrywa... i żyli długo i szczęśliwie... wrrrry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.04.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dopiero dzisiaj, jak obejrzałam u Moni żyrandole to sobie przypomniałam, że u mnie od paru dni wiszą w salonie... i że się nie pochwaliłam ... skleroza i tyle Zdjęcia mocno niespecjalne, ale aparatu nowego nie kupię... zbieram na kucyka:D http://images45.fotosik.pl/804/b7bc2ec612b6cc5dmed.jpg http://images45.fotosik.pl/804/69a1b2c0084af7femed.jpg http://images40.fotosik.pl/784/c3fe1a6609d76e0dmed.jpg http://images37.fotosik.pl/756/ffda81d3d6426abamed.jpg http://images43.fotosik.pl/802/fbe94750507d2c53med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.04.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Widziałam w jakimś sklepie ten żyrandol na żywo - jest ładniejszy niż na fotkach, więc skoro na fotkach jest pięknie, to na żywo pewnie jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.04.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No, no..... powiem ci, że żyrandole prezentują się przepięknie. Kinkiety zresztą też !!! Warto było czekać na takie cuda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ślicznie te lampy wyglądają. Mam dziwne wrażenie że ja je już widzialam i to na żywo.Czy to możliwie, czy tylko mam takie skojarzenia niedokładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.04.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Dzięki serdeczne, ale... zawsze musi być jakieś "ale":bash: Oboje z chłopem pracujemy w domu, 95% naszego czasu to "czas wolny"... tylko tak sobie ustawiliśmy życie, że czas ten musimy spędzać u nas. Psice mogą zostać w chacie same 2h, po trzech zaczyna się niepokój, po 4 demolka:mad:... i Franka-łajzę muszę mieć na oku ... tylko niedźwiedzie samoobsługowe;) Za to bardzo serdecznie zapraszam do nas, najchętniej latem jakoś ... cobyście mogli całe piękno mojego buszu poczuć Chciałem tylko powiedzieć, że z wykręceniem się od naszego towarzystwa, to musisz się bardziej postarać. Bardzo niedyplomatycznie wygadałaś się o wymiarze swojego wolnego czasu, więc nie to jest problemem:p, a jeśli chodzi o twoje rozhisteryzowane psice, to masz oficjalną zgodę na zabranie ferajny ze sobą. Reszta zwierzyńca przyjedzie bez czworołapów, a ja się ze swoją sunią pożegnałem 1 lutego, więc cała posesja należy do was . Łajzę też możesz zabrać. I nawet obiecać mogę, że nie skończy w roli pieczystego, gdyby kiełbasek brakło:rolleyes:. (Dobrze, że "niedźwiedzie samoobsługowe", bo z transportem 800kg mógłby być problem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.04.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Dzięki dziewczyny za pochwałki:) Moniu, Izuś... one w Obi kupowane, więc na pewno mogły Wam wpaść w oko. Te moje fotki takie mocno niespecjalne... na żywo faktycznie ładniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.04.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Chciałem tylko powiedzieć, że z wykręceniem się od naszego towarzystwa, to musisz się bardziej postarać. Bardzo niedyplomatycznie wygadałaś się o wymiarze swojego wolnego czasu, więc nie to jest problemem:p, a jeśli chodzi o twoje rozhisteryzowane psice, to masz oficjalną zgodę na zabranie ferajny ze sobą. Reszta zwierzyńca przyjedzie bez czworołapów, a ja się ze swoją sunią pożegnałem 1 lutego, więc cała posesja należy do was . Łajzę też możesz zabrać. I nawet obiecać mogę, że nie skończy w roli pieczystego, gdyby kiełbasek brakło:rolleyes:. (Dobrze, że "niedźwiedzie samoobsługowe", bo z transportem 800kg mógłby być problem:)) Ależ ja nie mam zamiaru się wykręcać... coby chociaż trafiło na moją mamę... mw. co dwa-trzy tygodnie na weekend przyjeżdża moja mama i my się wtedy najczęściej urywamy gdzieś. W tym tygodniu ma niestety w grafiku babcię (swoją mamę), jakieś tam duperszmity, sprzątanie, pranie pomnika itd... jakby nie to, to bym ją ściągnęła... może następnym razem lepiej trafi:) Z psicami to nic z tego... do weta jeździmy na sygnale, całe 5 km ... a Ty jeszcze każesz mi Franka zabrać, chyba w roli koguta na dachu... trzeba by łajzę dobrze przywiązać coby go nie zdmuchnęło;) Czytałam o suni i smutałam się ze wszystkimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.04.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ależ ja nie mam zamiaru się wykręcać... coby chociaż trafiło na moją mamę... No to masz szczęście W takim razie powiem jak w reklamie głośnikowej mojego miejscowego Kauflanda: "Tylko dzisiaj i specjalnie dla Państwa" ogłaszam, że następne ognisko odbędzie się w terminie wybranym przez ciebie (ewentualnie twoją mamę). Haaa! I tu cię mam ptaszku! Teraz już nie dasz rady nie przyjechać :lol2: Co dwa-trzy tygodnie - powiadasz. To w zasadzie dobrze się składa, bo my średnio właśnie co tyle się spotykamy:rotfl:, więc akurat "wstrzelisz" się idealnie. To co? Pierwszy łyk-end po świętach, czy (w ostateczności) kolejny? PS ...a skąd ty w ogóle do nas jechać będziesz, bo nie doczytałem, albo przegapiłem:rolleyes: - przyznaję się, że czytanie znów musiałem zawiesić, bo przysypiam ostatnio przed monitorem - np. przedwczoraj i wczoraj wróciłem z budowy o 5:00, dzisiaj byłem z powrotem dużo wcześniej - już o 2:00 - farby mi brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.04.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Z psicami to nic z tego... do weta jeździmy na sygnale, całe 5 km ... a Ty jeszcze każesz mi Franka zabrać, chyba w roli koguta na dachu... trzeba by łajzę dobrze przywiązać coby go nie zdmuchnęło;) Czytałam o suni i smutałam się ze wszystkimi... Ale się uśmiałam z tego Franka :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.04.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) To się nie ma z czego śmiać... łajza jest łajza i tyle:rolleyes: a na tym dachu to by go chiba przewiało, nieee??? z bazaru to go pod pachą wiozłam, absolutnie nie zgodziłam się na wsadzenie go do bagażnika... żebym to ja wiedziała, że on taka łajza:rolleyes:... Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez Arctica zjadłam a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.04.2011 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Co z tego, że słońce świeci... tylko od południowej strony jest fajnie, ciepło... północny, zimny wiatr przeszywa do szpiku, brrry... Troszkę dziś popieliłam okrąglaka... z punktu widzenia pielącego to duży jest:rolleyes:... za kierownicą jakby ciasny;) Całego nie skończyłam, bo leń mi przylazł i na kawę poszłam... i już nie wróciłam... oszukuję, wróciłam, ale tylko z aparatem:lol:... pochwalić się wypada, bo jeszcze go nie pokazywałam po częściowym obsadzeniu... myślę dosadzić tam jakieś róże (chyba Snow Ballet) i póki się krzaczory nie rozrosną to może jeszcze jakieś jednoroczne???? http://images49.fotosik.pl/805/2ecaeef2237fceb1med.jpg I jeszcze... żeby nie było, że ja histeryczka jaka jestem... że psiczek moich nie mogę na dłużej samych w domu zostawić (Yeti;)) to właśnie nie mamy wody. Właściwie to mamy... tylko zakręconą Łazienka, tzw. duża jeszcze się nie doczekała wanny... wystają ino rurki wyprowadzone z podłogi do jej podłączenia... i dziś w nocy kiełbaską chyba zapachniały, bo się jedna wzięła i ugryzła:rolleyes:... tak dokładnie:)... dobrze, ze usłyszałam syk:wiggle:... byśmy sobie popływali:lol2: A zgrzewarkę nieopatrznie oddaliśmy teściowi... znów mamy kurs do Wawki:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.04.2011 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Nadgryzła rurkę jak kiełbaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.04.2011 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 ...ziomby mamy owszem, owszem:yes:... ale kiełbaski dokładniej zjadamy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.04.2011 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.04.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Jeśli dobrze widzę, to rośnie ta świerk i jałowce? To niezbyt dobrzy partnerzy dla róż, niestety. Jeśli mają być białe róże, to polecam White Fairy lub te, które ja mam na okrągłym klombie - Aspiryn Rose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.04.2011 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 To róże się nie lubią z iglakami??? pierwsze słyszę, w moim starym domku rosną razem i chyba się dogadują ... Chyba poszukam White Fairy... mam przekonanie do niezniszczalnej The Fairy;)... Twoje Aspirinki już kwitły? Wyraźny mają ten posmak różu??? 20 krzaków ... i jeszcze masz przecież obwódkę z bukszpanu, to chyba na gęsto;) Mój jeden The Fairy zajmuje ponad metr kwadratowy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts