Arctica 03.11.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wierzby chociaż szybko by urosły , a o klonach myślałam... o globozach... Dobrze, że do wiosny jeszcze trochę czasu Widzę w podglądaczu, że pytasz o mulinę. Tak, dzieli się... Cała ma 6 niteczek, i w zależności od gęstości kanwy szyje się odp. liczbą nitek. Instrukcja niepotrzebna, próba wystarczy... jak nie ma prześwitów to jest ok. W GK jest jeszcze fajniej... kolory tworzy się z dwóch różnych mulin, jedna niteczna z jednej druga z innej , ale spoko jest tabelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 super!!! tez chce takiego aniołka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jak umiesz dłubać szydełkiem to tu jest instrukcja http://www.teddys-handarbeiten.de/xweihn-t-gehaekelter_weihnachtsengel.htm a jak nie, to jak wpadniesz na kawkę i się wcześniej zapowiesz i przypomnisz, to dostaniesz w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no co Ty nie potrafie jak dla mnie kosmos moja mama zawsze robila serwetki na meble ale teraz to juz pewnie nie dalaby rady słabszy wzrok i ogólnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Lipy powiadasz? Jak Cię nawiedzę w czasie kwitnienia, to zamiast chlebem i solą proszę mnie chusteczkami higienicznymi powitać . No a te moje łez strumienie to nie będą oczywiście łzy rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 03.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam! Od początku podglądam Twój dziennik, ale jakoś z krzaków do tej pory Macie piękną działkę i strasznie zazdroszczę, że taka dużą...Też chciałam taką, a skończyło się na 28 arach Super plany macie z tymi zwierzątkami, już się nie mogę doczekać, kiedy będą Życzę powodzenia w dalszym budowaniu i nie omieszkam zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nawet jak ich nie posadzę wzdłuż podjazdu to i tak Cię poczciwa 300- letnia przywita... od wjazdu nie za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 sama nie wiem jak tu trafiłam, ale trafiłam, więc wypada się chociaż przywitać.. a że od razu wciągnęło mnie tak, że przeczytałam wszystko od deski do deski to napisze coś więcej - siedzę i zbieram szczękę z podłogi.. byłam pod wrażeniem już po przeczytaniu pierwszego wpisu - trzeci dom??? ja mam dosyć budowania pierwszego a jak doszłam do tego, że on własnymi rencami poczyniony to mi mowę odebrało! gratuluję zdolności, samozaparcia i wytrwałości w poszukiwaniu swojego miejsca na ziemi! doradzić nie doradzę, bo o dworkach pojęcia nie mam, ale będe dopingować! pozdrawiam lawendowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nawet jak ich nie posadzę wzdłuż podjazdu to i tak Cię poczciwa 300- letnia przywita... od wjazdu nie za daleko A pod lipą jest odpowiedniej wielkości kamień? Było by jak w Czarnolesie za Kochanowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Nawet jak ich nie posadzę wzdłuż podjazdu to i tak Cię poczciwa 300- letnia przywita... od wjazdu nie za daleko A pod lipą jest odpowiedniej wielkości kamień? Było by jak w Czarnolesie za Kochanowskiego Nooo... jest tylko jak w Czarnolesie to nie będzie, bo są tam wszystkie kamienie z fundamentów starego dworu. Niektóre słusznych rozmiarów tylko mnogość okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam! Od początku podglądam Twój dziennik, ale jakoś z krzaków do tej pory Macie piękną działkę i strasznie zazdroszczę, że taka dużą...Też chciałam taką, a skończyło się na 28 arach Super plany macie z tymi zwierzątkami, już się nie mogę doczekać, kiedy będą Życzę powodzenia w dalszym budowaniu i nie omieszkam zaglądać Witam !!!! Ja właściwie też najbardziej to czekam na zwierzyniec.... Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 sama nie wiem jak tu trafiłam, ale trafiłam, więc wypada się chociaż przywitać.. a że od razu wciągnęło mnie tak, że przeczytałam wszystko od deski do deski to napisze coś więcej - siedzę i zbieram szczękę z podłogi.. byłam pod wrażeniem już po przeczytaniu pierwszego wpisu - trzeci dom??? ja mam dosyć budowania pierwszego a jak doszłam do tego, że on własnymi rencami poczyniony to mi mowę odebrało! gratuluję zdolności, samozaparcia i wytrwałości w poszukiwaniu swojego miejsca na ziemi! doradzić nie doradzę, bo o dworkach pojęcia nie mam, ale będe dopingować! pozdrawiam lawendowo! B. się cieszę, że trafiłaś. Dzięki za wszystkie miłe słowa U nas, przy budowie pierwszego domu też niekt nie przypuszczał, że jeszcze raz i ... jeszcze raz ... ten obecny to już na bank miał być "do śmierci". I gdybym nie odkryła "mojego kawałka świata", to by pewnie był. Również pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.11.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mi też szczęka opadła z tymi haftami Serwetki piękne no a aniołek bije całą resztę na głowę - tylko czy aniołek tak może? Zdolna jesteś niesłychanie Ja to mam dwie lewe ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dzięki... Bo te moje aniołki to mało grzeczne widać... Zastanawiałam się czy do tej galeryjki wkleić naszą mozaikę z salonu, też sama tłukłam i układałam, tylko mi jakoś do serwetek nie pasiła A zdolności... "to po ... babci mam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Arctica mam pytanie. Czy jest coś, czego Ty, kobieto nie potrafisz!!!!!!!!!!! Obraz pierwszy jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Yyyyyyyyy.... jeździć koparką?????? a, i spawać nie potrafię A ten obrazek najbardziej pracochłonny, 200 x 260 krzyżyków, 124 kolory i ......... pół roku pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.11.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 tak myślałam,bo zauważyłam dużo, różnych odcieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.11.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 a traktorem umiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Nooooo... od 6 roku życia , a niby z miasta Korzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.11.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Korzenie... ja też znalazłam fajne zdjęcie dworku i to z kolumnami zew.,ryflowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts