Arctica 09.05.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Noooooooooo, nie wiem!!! Czy ty mnie nie obrażasz ??? Babo......jak cię! Ale i tak cię LUBIĘ !!! nie miałam takich zamiarów, ale jak tak uważasz to przepraszam... no i dżepnąć bez łep możesz;) ...ufff... też Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.05.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 no to zdjęcie wianka na czarnym łbie wymiata . ale ten koguto to konkutent dla franka Teodor (dla niewtajemniczonych kogut;)) jest całkowicie obojętny Frankowi... i vice versa... W ogóle Franciszek mało agresywny jest na szczęście. Czytałam o pawiach co to eliminują wszystko dwunogie ze swojej woliery, a mój Franek ustępuje wszystkim:)... nawet kury potrafią go pogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.05.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ach Arctica !!!! Jak u ciebie pięęęęęknie. U mnie wredna trawka, którą siałam tak gęsto, że biało było od nasionek - wyrosła - mizernymi kępkami . Okropnie to wygląda. I nie wiem co teraz z tym zrobić bo jak dosiać to trzeba ziemię wzruszyć a jak tu wzruszać jak ta co wyrosła ledwo się trzyma???? Echhhhh koszmarnie mi ten "wyjściowy" trawnik wyszedł. Na dodatek hortensje co to mi już pąki kwiatowe zawiązały zamarzły totalnie - galareta się z nich zrobiła. A myślałam żeby je do gruntu wsadzić po ogrdnikach ale NIE NIE - musiałam już natychmiast no to mam . Winogrona przemarzły a już tak pięknie poodbijały po zimie, i na dodatek budleja też - co odbiło po zimie to zamarzło przez ten mróz :cry:. Tak mi żal tych roślinek..... Ale ci się wyżaliłam. A to jeszcze dodam, że Twój obrus jest przepiękny. I gdybym ja taki miała to nikomu nie pozwoliłabym się do stołu zbliżać żeby przypadkiem nie zaplamił takiego obrusa. Swoją drogą piszesz że to Twoja upartość a nie talent. Powiedz mi dlaczego ja nie jestem tak uparta???? Hę????? Ja to Cię babo chyba myślami ściągnęłam... pół dnia mi po łepetynie łaziłaś nie rycz mała nie rycz... moja trawa też wychodzi jakby chciała, a nie mogła:mad:, a Wy może zbyt zlewnie podlewaliście skoro kępiasto wyłazi:rolleyes:... aby dosiać wystarczy przegrabkować, albo posiać i przypruszyć ziemią... albo wcale nie dosiewać, to co jest się rozlezie:) Ja już lałam żale u Gosiek... u mnie też trochę zmarzło... kokornak i jesion acubifolia to na amen chyba:(... a bucek trochę... a dlaczego nie jesteś TAK uparta??? ... kto by z ludziskami wytrzymał jakby wszyscy byli tak uparci;)... wystarczy, że moja chłopina się męczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 nie miałam takich zamiarów, ale jak tak uważasz to przepraszam... no i dżepnąć bez łep możesz;) ...ufff... też Cię lubię dżepam cie bez łepek i nie pac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.05.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Arctici nie pacom:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 grzeczna dziewczynka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.05.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) jednym słowem Franek to gentelmen i arystokrata. no i nie lać mi się tutaj bo nie ładnie !! Edytowane 10 Maja 2011 przez Tom Bor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.05.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Lubię tu zaglądać. Tu zawsze można poprawić sobie humor. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.05.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Ja to Cię babo chyba myślami ściągnęłam... pół dnia mi po łepetynie łaziłaś nie rycz mała nie rycz... moja trawa też wychodzi jakby chciała, a nie mogła:mad:, a Wy może zbyt zlewnie podlewaliście skoro kępiasto wyłazi:rolleyes:... aby dosiać wystarczy przegrabkować, albo posiać i przypruszyć ziemią... albo wcale nie dosiewać, to co jest się rozlezie:) Ja już lałam żale u Gosiek... u mnie też trochę zmarzło... kokornak i jesion acubifolia to na amen chyba:(... a bucek trochę... a dlaczego nie jesteś TAK uparta??? ... kto by z ludziskami wytrzymał jakby wszyscy byli tak uparci;)... wystarczy, że moja chłopina się męczy:lol2: Oooo mój ze mną też ma nielekko. Złośnica ze mnie, że heeeejjjjjj Całuski przesyłam i mam nadzieję, że może te roślinki zarówno Twoje jak i moje odbiją po tych mrozach i jeszcze nas będą cieszyły swoim widokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.05.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Rzadko ostatnio zaglądam, jeszcze rzadziej coś piszę, ale teraz to muszę Psiak w wianku jest GENIALNY - cudny, uroczy, no i na obronnego to w takim stroju nie wygląda Mi też poprzemarzało: agrest opadł, truskawki i poziomki mają przemrożone kwiatki, ale może jakaś druga tura się trafi i jakieś owoce będą...Reszta chyba przeżyła, choć jest nieco odmrożona... Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 jednym słowem Franek to gentelmen i arystokrata. no i nie lać mi się tutaj bo nie ładnie !! Franek taaaa... gorzej z Teodorem:rolleyes:... panoszy się straszliwie... małego leje, aż interweniować czasem muszę. Ale ostatnio mi zaimponował, coś kopałam i dżdżowniczkę znalazłam to dałam kurakom... pierwszy właśnie Teodor ją dopadł i... nie zjadł, kurkę zwoją zawołał... też gentelmen;) My się nie lejemy... ino dżepamy... a że zasłużyłam to i po łbie oberwałam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Lubię tu zaglądać. Tu zawsze można poprawić sobie humor. Pozdrawiam. Miło mi bardzo... że humor poprawiam... i że zaglądasz:) Również pozdrawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Oooo mój ze mną też ma nielekko. Złośnica ze mnie, że heeeejjjjjj Całuski przesyłam i mam nadzieję, że może te roślinki zarówno Twoje jak i moje odbiją po tych mrozach i jeszcze nas będą cieszyły swoim widokiem. no ja też potrafię się wkurzyć... tylko mnie później pikawa boli i za często nie mogę Roślinki już odbijają, właśnie za chłopem bramę zamykałam i jak wracałam to kokornaka oblukałam... bedzie żył... już nowe listki ma:wiggle:... platan też zaczyna coś tam wypuszczać... i bucek też. Nawet sad za mocno chyba nie ucierpiał... pachnie i bzyczy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Rzadko ostatnio zaglądam, jeszcze rzadziej coś piszę, ale teraz to muszę Psiak w wianku jest GENIALNY - cudny, uroczy, no i na obronnego to w takim stroju nie wygląda Mi też poprzemarzało: agrest opadł, truskawki i poziomki mają przemrożone kwiatki, ale może jakaś druga tura się trafi i jakieś owoce będą...Reszta chyba przeżyła, choć jest nieco odmrożona... Pozdrawiam słonecznie Jak nie obronny??? Wianka musi bronić... a to akurat temat na czasie bo sunia pierwszą cieczkę właśnie ma;) Najbardziej to mi chyba szkoda poziomek właśnie... już takie malusie zawiązeczki były:(... truskawki chyba jakieś późne mam bo dopiero zaczynają kwitnąć, to i nie zmarzły:)... reszta odbija... Również pozdrawiam serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 W zeszłym roku o tej porze zaczynaliśmy robić więźbę... Jakbyśmy wówczas takie morowe podejście do pracy mieli jak teraz, to byśmy nadal na tym dachu siedzieli... jeszcze chyba w życiu całym moim takiego lenia nie miałam... normalnie machać nogą mi się nawet nie chce... Rozumiała bym zmęczenie po pracy, ale my całą zimę odłogiem leżeliśmy!!! Gdyby mi się TAK chciało jam mi się nie chce... Niech mnie ktoś kopnie na rozpęd!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Roślinki odbijają... to i Ty odbijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ...albo MI odbije:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ...albo MI odbije:lol2: Ha, ale to zawsze do przodu... albo do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.05.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 nastaw się to cię pyrgnę !!!! a może ty tak co drugi rok? Jeden robisz, drugi leżysz.......w następnym zrobisz to co miałaś teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Ha, ale to zawsze do przodu... albo do góry do przodu to już kiedyś z Monią dyskutowałam... za leniwa jestem... zostaje ino palma, do góry znaczy się będzie odbijać nastaw się to cię pyrgnę !!!! a może ty tak co drugi rok? Jeden robisz, drugi leżysz.......w następnym zrobisz to co miałaś teraz! coś w tym może jest... po poprzedniej budowie też przez rok odłogiem leżałam... aż mi się nudzić zaczęło i obecną działkę wynalazłam:rolleyes:... znaczy się dobrze, że jeszcze coś do zrobienia zostało... goopie myśli mi do łepetyny przychodzić nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts