Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wstałam dzisiaj rano, noooo doooobra:rolleyes:... nie całkiem rano:oops:... ale wstałam, otwieram okno... widzę krowy przy wodopoju stoją.

-"cześć Nelson" - witam się z bysiem

-"muuuu"

-"cześć Nadia"

-"muuuuu"

i to w dokładnie odpowiedniej kolejności to muuuu z każdego pyska wylazło!!!

KOCHAM MOJE KROWY!!!

Zresztą dawno Was niedźwiedziami nie męczyłam... zobaczcie:lol:

http://images37.fotosik.pl/807/d7dcaee4b9117120med.jpg

http://images41.fotosik.pl/846/c1145232f84570famed.jpg

tylko się ze mnie nie śmiejcie... wiem, wiem:yes:... niekoniecznie równo pod sufitem:wiggle::rolleyes::lol2:

http://images35.fotosik.pl/656/4e0db8e0c6f795c4med.jpg

http://images46.fotosik.pl/801/d05a6434950da632med.jpg

http://images38.fotosik.pl/833/1a4623bcda0be450med.jpg

i wianek poległ...

http://images39.fotosik.pl/846/593f376c0792b237med.jpg

a ten dodatkowy pokój to znaczy GRATULOWAĆ???:wiggle:

...bo nowy dom to fajna zabawa... wiem co piszę... znam z autopsji:cool:

Można gratulować :wiggle:

Ale nowego domu mi się na razie nie chce...ten jest fajny. Choć pomysł na przyszłość też mam :)

Krowy rozwaliły mnie na łopatki, muszę jutro pokazać chłopakom psiaki i krowy w wiankach :)

Zazdrość mnie dusi.

Nic więcej nie wykrztuszę :-x

;)

Yetuś... chyba tych "uzdolnień" szydełkowych, coooo???:rolleyes:...

...spoko... nauczę:lol:

Ten obrus to tylko czarę... goryczy przelał:mad:

...a zazdroszczę wszystkiego:

i bruku,

i krzyżyków obrazkowych,

i Franka łajzy,

i rogatych niedźwiadków,

i ogólnie zwierzyńca,

i hektarów,

i zapału przy kolejnym samodzielnym budowaniu,

i poczucia smaku,

i strumyczka,

i konsekwencji, że to co obiecałaś w 2009, to robisz w 2011,

i...,

i...,

i...

...i sama widzisz, że jak tu dalej będę przychodził, to do zbrodni z zawiści dojść może:P

...no chyba że rzeczywiście uczyć zaczniesz...

Organizujesz jakieś turnusy szkoleniowe?:D

(...)Ale do Ciebie śtraśnie daleeeeeko......

No coś ty? Te 150km do niej to przecież rzut beretem - już takie odległości w celach odwiedzinowych przecież przemierzaliśmy:p

To tylko Arctica ściemnia, że do nas ma tak okrutnie daleko.

Ale od niej to odległość liczy się co najmniej x2. Od naszej strony jest znacznie bliżej:P:lol2:

No ale jakie Mazuryyyy!!!:no::p:no:

Najbliższe jezioro, to ona ma chyba u mnie na działce ;). Wokół tylko pola i pola (i jakieś szczątkowe krzaczki):rolleyes:

Przecież piszę, że 150 - sprawdziłem :p:D:yes:

Edytowane przez Yeti

No ale jakie Mazuryyyy!!!:no::p:no:

Izka... co Ty się na te Mazury zaparłaś??? Chcesz to jedź i na te Mazury, najwyżej Ci komary zadek zetną;)...ale mnie to tam nie znajdziesz:rolleyes:... ja w środeczku samym... już kiedyś gderałaś o Mazurach, myślałam, że Cię naprostowałam, a tu masz babo placek:wiggle:...

To tylko Arctica ściemnia, że do nas ma tak okrutnie daleko.

Ale od niej to odległość liczy się co najmniej x2. Od naszej strony jest znacznie bliżej:lol2:

no i o co te złośliwości:P... o świętą prawdę:rolleyes:... macie bliżej to przyjedziecie:lol:... zapraszam:wiggle:

Ten obrus to tylko czarę... goryczy przelał:mad:

...a zazdroszczę wszystkiego:

...

i...

...i sama widzisz, że jak tu dalej będę przychodził, to do zbrodni z zawiści dojść może:P

...no chyba że rzeczywiście uczyć zaczniesz...

Organizujesz jakieś turnusy szkoleniowe?:D

Zacznę zacznę... tylko muszę lenia opatentować... bez uprawnień nie ruszam:stirthepot:

W zeszłym roku to byśmy elewację w tydzień czasneli ... a w tym...:rolleyes:

aaa... i tylko nie "szczątkowe krzaczki":mad:

No tak to jest, że jak sobie coś zakoduję w tej łepetynie to nie ma mowy żeby to naprawić.

Se ubzdurałam, że Ty jak ci z Siedliska z Warszawy na Mazury i nijak nie mogłam inaczej.

No ale teraz to już bedzie oki. Yeti mnie naprostował.

Yetuś widać skuteczniejszy... ja też kiedyś próbowałam:wiggle:

...ino miejsce startu z Siedliskiem się zgadza;)

RATUNKU!!!

talia mi się gdzieś zapodziała:sick:

Jak wspominałam w lipcu mamy weselicho... sukienkę chciałam do pralni oddać i nieopatrznie ją przymierzyłam:bash:...

najpierw o sukience... ciemno amarantowa, prawie fuksja (dla facetów różowawa;)), kupiłam ją cztery lata temu na wakacjach... moi oglądali właśnie fontannę di Trevi, a ja wiedziałam, że nie ruszę się z tamtąd dopóki jej nie kupię... chłopina moja tylko narzekała, że mniej na wakacje wydaliśmy:p...

Byłam w niej jeden jedyny raz... też na weselu u męża siostry ciotecznej...

Mogłam nie przymierzać, to bym zrzuciła na skurczenie w praniu:bash:... i jest problem... minimalnie 5 centymetrowy... idealnie było by 8:rolleyes:

Jeszcze dwa miesiące, dam radę... od rana jestem na ścisłym Montignacu... a to z racji tego, że żadne diety ŻP- żryj połowę, czy chociażby MŻ- mniej żreć u mnie nie zdadzą egzaminu... ja z natury żarta jestem:) ,a Monti chłopu mojemu pomógł, ja co prawda nie schudłam wtedy ani grama... ale może nie miałam z czego:rolleyes:... wot skromność przeze mnie przemówiła:wiggle:

Dam radę??? bo nigdy w życiu się nie odchudzałam i nie mam zielonego pojęcia jak się mają te 8 cm do dwumiesięcznych realiów:rolleyes:...

Kocham Twoje Krowy Arctica!!!! :wiggle:
o mamuńciu... to jest nas dwie:wiggle:... miło mi... w krów imieniu;)

...czy to aby nie jakaś zbiorowa dewiacja?:rolleyes:

Yetuś widać skuteczniejszy...

Bo do Sipatki znacznie lepiej trafia słowo mówione niż pisane :lol2:

najpierw o sukience... ciemno amarantowa, prawie fuksja (dla facetów różowawa;))

Obawiam się, że prawdziwi faceci i tak mogli nie zajarzyć. Wyjaśniam: różowawy = jasno czerwony.

(wyszło, że mało męski jestem - różowy zazwyczaj rozpoznaję :p:rotfl:)

W kwestii talii i odchudzania się nie wypowiadam - śliski temat:lol:.

Mam ten sam problem - wesele w sierpniu, a za dużo mam ...duuuuuuuuuuuuuużo !!! Miesiąc byłam na diecie MŻ i dwa do tyłu, a teraz od kilku dni jestem na przymusowej - następne dwa. Mam nadzieje, że do sierpnia dam radę......ile? Ile się da!!! ( sukienki nie mam, bo ja i sukienki to dwie sprzeczności, więc odzież weselna pod znakiem zapytania )

RATUNKU!!!

talia mi się gdzieś zapodziała:sick:

Jak wspominałam w lipcu mamy weselicho... sukienkę chciałam do pralni oddać i nieopatrznie ją przymierzyłam:bash:...

najpierw o sukience... ciemno amarantowa, prawie fuksja (dla facetów różowawa;)), kupiłam ją cztery lata temu na wakacjach... moi oglądali właśnie fontannę di Trevi, a ja wiedziałam, że nie ruszę się z tamtąd dopóki jej nie kupię... chłopina moja tylko narzekała, że mniej na wakacje wydaliśmy:p...

Byłam w niej jeden jedyny raz... też na weselu u męża siostry ciotecznej...

Mogłam nie przymierzać, to bym zrzuciła na skurczenie w praniu:bash:... i jest problem... minimalnie 5 centymetrowy... idealnie było by 8:rolleyes:

Jeszcze dwa miesiące, dam radę... od rana jestem na ścisłym Montignacu... a to z racji tego, że żadne diety ŻP- żryj połowę, czy chociażby MŻ- mniej żreć u mnie nie zdadzą egzaminu... ja z natury żarta jestem:) ,a Monti chłopu mojemu pomógł, ja co prawda nie schudłam wtedy ani grama... ale może nie miałam z czego:rolleyes:... wot skromność przeze mnie przemówiła:wiggle:

Dam radę??? bo nigdy w życiu się nie odchudzałam i nie mam zielonego pojęcia jak się mają te 8 cm do dwumiesięcznych realiów:rolleyes:...

O ooooo ?

Zapraszam do siebie .;), znaczy mojego wątku.

A tak poważnie to mamy wspaniałą liderkę, niejaką Anetę-we, myślę że coś by doradziła.:)

Pozdrawiam.

Ps. krowy prześliczne, a jakie uczesane.;)

No istna sielanka u Ciebie,arctico.Zdjęcia krów mnie powaliły,:):),można się zakochać od pierwszego wejrzenia:Dwyglądają w tych wiankach zjawiskowo i ,,,jakoś tak nieraealnie.:)

a problemy ze zniknięciem talii to i ja mam i też mam w sierpniu weselicho ,a później zjazd po ...stu latach od zakończenia studiów;)jak na razie jeszcze nie poczyniłam kroków w temacie schudnięcia ,a wprost przeciwnie zażeram stresy....