Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Nooo, tera widzę ...żeście się dobrały - dwie szybkie latawice :p:D

...ale, ale...

gdzie się gospodyni podziała?

Ostatni wpis prawie tydzień temu :rolleyes: i sądząc po nim i poprzednich nasuwają się pewne obawy:

- zabłądziła gdzieś wśród tych "milionów wsadzonych krzaczorów"

- przepędza niedźwiadki na drugi koniec swoich bezkresnych terenów, na inne, lepsze pastwisko

- znowu łajzy szuka

- wyjechała gdzieś i, zasugerowana wpisami Sipatki i Ośki, swojego domu na Mazurach znaleźć nie może (Arctica, zadzwoń - wytłumaczę jak do dom wrócić:lol2:)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja przyleciała tyż i co...

Gospodyni przepadła a reszta szaleje i aż się poryczałam z tekstów ahaha...

Mi inne myśli przychodzą do głowy, gdzie się zapodziała:

a) uciekła z Cyganem, akurat taborem tamtędy przejeżdżali i zaprzęgła do wozów zwierzyniec i tyle ją widzieli...

b) kosi ręcznie pole, bo Ciapek zarezerwowany, a że kobieta ma ciut ha, to idzie rano, wraca wieczorem.

c) rzucila wsio - powiedziala: liberum veto i wyjechała w siną dal, w siną dal... do................... który odszedł w siną dal,

d) znowu coś kombinuje przy domu i zaraz nas zaskoczy wpisem...;)

wić wianków nie może, bo mniszek u mnie wyglada niczym śnieg ale jutro ruszam ściąć:)

Hmmm szto ona tam rabotajet:jawdrop::rolleyes:

Edytowane przez taka_ja & taki_on:)
powód jest taki że... że... zapomniałam:)

http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Arctica http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png

(...)ja mojego chłopa miarką mierzę, a on właśnie określił "jakiś dziwny różowy"... a męskości mu nie brakuje;)

O co chodzi z tym mierzeniem miarką i brakiem męskości? Są jakieś normy ...w cm?:rolleyes:

Bom się przeląkł :eek:

:jawdrop: Jakieś dziwne mam myśli czytając to, nic tylko są dwa warianty, albom zepsuta baba do szpiku kości, albom wygłodniała... Właśnie trza mierzyć może ową miarką chłopa :D:rotfl:

Ha!!! Mam Was!!!!

Jestem, jestem ale jak bonie dydy nie chce mi się ujawniać:rotfl:... takie fajne pomysła mata co to ja robię i gdzie mnie wcięło:lol2:... aż czasnęła bym jakiego newsa, a tu codzienność, codzienność... codzienność... własnego ogona dogonić nie mogę:rolleyes:...

Najpierw pieliłam, pieliłam... warzywka mi chaszczami zarosły, nie tylko właściwie warzywka:rolleyes:, ale dopiero je zdążyłam odgrzebać... i to nie wszystkie:eek:...

Później miałam gości... weekendowych... później jeszcze niedzielnych... później z moimi gościami w goście pojechałam:lol:...

...i obudziłam się, że to już środa:jawdrop:

aaa... jeszcze całe dzisiaj prasowałam... lubię prasować... ale nogi mi w zadek wlazły... uprasowałam stertę większą odemnie:cool:... ciekawe kto to do szaf pochowa bo tego to już nienawidzę:no:

... jak dobrze, że jesteście:wiggle:, dziękuję:hug:

witam ;):wiggle:

Nu ciut stron miałam do poczytania, przez swoja nieobecność, ale nadrobiłam wsio:wave:. Oczywiście arctica u ciebie zawsze można się pośmiać i pooglądać moje ulubione zwierzaki. Zdjątka pstrykasz powalające i nie pisz mi, że masz coś nie tak pod sufitem, bo wyjdzie na jaw, że ja tym bardziej :rotfl:.

Z tymi centymetrami wiem coś po zimie;) ale ostatnio jak wziełam się za koszenie kosą to sąsiedzi pewnie myslą -oszalała kobita, dorwała się i kosi i kosi.

Z tą kosą to cyrk, kupiłam wysyłkowo, miśka nie ma, instrukcja do d...:spam: Złożyć, złożyłam. Ale w końcu żyłka nie wieczna, poszłam do sąsiada, nie wie jak otworzyć to ustrojstwo aby dostac sie do środka. Kosić trza, bo pogoda ładna i wpadłam w rytm:) wzięłam kosę do autka i podjechałam do sklepu, gdzie sprzedają nie tylko śrubki, ale i żyłki. 4 panów sie męczyło i ... Jest... Boshe cud... Nu i kupiłam juz żyłkę, pomimo, że full jej było, a się poplątała;). Panowie oczywiście z uśmiechem, czy odrazu u nich bym nie pokosiła... Cwani jacy:d:p

wczoraj nałożyłam tarcze i siekałam 5 godzin. Kurczę nie mogłam potem garka do góry wstawić:bash:

2 miesiące do ślubu to sporo, znając ciebie zgubisz jak nikt:)

uciekam dalej arctico, pozdrawiam was... Dobrego dzionka.;)

NARESZCIE!!!!!!!!

A spróbuj znów zniknąć... to ja już Ci te kose ze łba wybije:rolleyes:

Cm nie gubię... kieckę poszerzam;)

O co chodzi z tym mierzeniem miarką i brakiem męskości? Są jakieś normy ...w cm?:rolleyes:

Bom się przeląkł :eek:

:jawdrop: Jakieś dziwne mam myśli czytając to, nic tylko są dwa warianty, albom zepsuta baba do szpiku kości, albom wygłodniała... Właśnie trza mierzyć może ową miarką chłopa :D:rotfl:

bo to Yetuś tak pisze żeby wszystkie zepsute do szpiku były:rolleyes:;)...

...a mi chodziło o zwykły różowy co to podobno "jasno czerwony" dla co po niektórych mężczyznów jest:rolleyes:

Yeti... nie długość, a czyny po mojemu męskość wyznaczają:wiggle:

Miśka... ten drugi wariant to w Twojej sytuacji chyba niedziwny, nieee????;)

...ale, ale...

gdzie się gospodyni podziała?

Ostatni wpis prawie tydzień temu :rolleyes: i sądząc po nim i poprzednich nasuwają się pewne obawy:

- zabłądziła gdzieś wśród tych "milionów wsadzonych krzaczorów"

- przepędza niedźwiadki na drugi koniec swoich bezkresnych terenów, na inne, lepsze pastwisko

- znowu łajzy szuka

- wyjechała gdzieś i, zasugerowana wpisami Sipatki i Ośki, swojego domu na Mazurach znaleźć nie może (Arctica, zadzwoń - wytłumaczę jak do dom wrócić:lol2:)

baaaardzo śmieszne:rolleyes:

jedynie z szukaniem ciut się wstrzeliłeś. Helmuta po krzaczorach szukałam... psy go troszku poturbowały

(na szczęście zauważyłam i jełope rozdarłam;)) i przestrachany zwiał... i nie chciał się znaleźć...

Też nockę w lesie spędził... jak łajza:yes:...

sukienki nieeee... butów do tej sukienki pół dnia szykałam po sklepach... kupiłam:yes:

...trampki:lol2:

aaaa no taaaak przeca ona musi schuść - jak pisała - pewnie lata i gubi te kg co ich nie ma - albo wykończona dietą nie ma siły ani ręką ani nogą :rolleyes:

kilogramófff trochę mam:wiggle:... ale dieta to nie dla mnie, pisałam już, wolę być gruba jak głodna...

... sukienkę właśnie do poszerzenia dałam:popcorn:... szerokie zaszewki miała:rotfl:... w tym wieku to już można wybaczyć zanik talii, nieee???:rolleyes:

Mi inne myśli przychodzą do głowy, gdzie się zapodziała:

a) uciekła z Cyganem, akurat taborem tamtędy przejeżdżali i zaprzęgła do wozów zwierzyniec i tyle ją widzieli...

b) kosi ręcznie pole, bo Ciapek zarezerwowany, a że kobieta ma ciut ha, to idzie rano, wraca wieczorem.

c) rzucila wsio - powiedziala: liberum veto i wyjechała w siną dal, w siną dal... do................... który odszedł w siną dal,

d) znowu coś kombinuje przy domu i zaraz nas zaskoczy wpisem...;)

wić wianków nie może, bo mniszek u mnie wyglada niczym śnieg ale jutro ruszam ściąć:)

Hmmm szto ona tam rabotajet:jawdrop::rolleyes:

a)... :no: "dziś prawdziwych cyganów już nie ma":wiggle:...

b) Ciapkiem to ino łąkę kosimy (właśnie jutro planujemy), kosiarką rotacyjną... a reszta, jakieś pozostałe 2h to kosiarkę taką co doopsko wozi se chłopy moje kupali... i już wcale koszenie mnie nie interesi;)

c)nigdy!!! jestem w niebie... tu mi dobrze:lol:

d)nic nie kombinuję:wiggle:... tynk w garażu dołogiem leży... niech leży:lol:... jak się mu/nam zachce to sie zrobi

...nawet nie zauważyłam, że przekwitły:(

:lol2::lol2::lol2::lol2: No to się uchachałam :lol2::lol2::lol2::lol2: ...... po pachy !!!!!!

Tu, to zawsze wesoło i towarzysko!

Arctica mam nadzieję, że już na tak długo nie znikniesz? Bo zabraknie pomysłów, gdzie cię szukać !!!

ps ...a trampki chociaż pasują?