sipatka 19.05.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Będę miała kropeczki, będę miała kropeczki:wiggle:!!! Zawsze babcia miała... albo ciocia... a te będą pierwsze moje i tylko moje!!!... takie własne!!! KROPECZKI ??????? A na czym będą te kropeczki ?????? My z córcią mamy kropeczki ale raczej tylko latem od słońca, na buzi.... a Twoje to gdzie będą, że się tak cieszysz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.05.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 ...no jeśli z sukieneczki, to pewnie na dupci... ...ale tyle radości z kropeczek na dupci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.05.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 coś się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.05.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 i jam ciekawa gdzie te kropeczki będziesz miała:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.05.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Arctico i ja też jestem ciekawa tych kropeczek;)Czekamy na wyjasnienia!!!Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.05.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Zaraziłaś się wiatrówką czy cóś??Ta Arctica to lubi nam zadać klina!! Zasieje i .........znika! To baba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2011 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Hahahaaaa!!! No nie mogę, jak babcię kocham:rotfl: Powinniście już wiedzieć, że żadne kiecki, niechby nawet i w kropeczki (bleeee!!!), niechby nawet i na zadku ()... nie wywołują u mnie takiego zachwytu co..................................................... nowe stworki:lol: Tak, tak... piegusów ni mom ospy też nie złapałam:rolleyes: a klopecki bendem miała od kurecki kura mi się zkwoczyła i zrobi mi kropeczki:lol2:... moje własne zielononóżkie kropeczki:)... o takie będą http://sprzedambyka.pl/repo/pics/000/016/030/jz14_view.jpg ...jeszcze tylko, niech policzę ...... 17 dni:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.05.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 kobieto ja tutaj bardziej paski widzę...ale mogę po dzisiejszym poranku źle widzieć bo paliła się kamienica obok mojej i nas ewakuowali na 2 h. zabawa od 4.20 - bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ale one całe klopecki som, a nie w klopecki:wiggle: To mieliście ranne przygody, ale już widno było;)... o 4.15 psice wypuszczałam:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.05.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Oby tylko kura dobrą matką była i twardo na jajcach siedziała, bo jak nie, to pewnie Arctica na pomoc poleci i już jej tu przez te 17 dni nie uświadczymy. A jak się pasiate kropeczki wyklują, to może i dłużej, bo będzie jeszcze musiała po podwyrku je prowadzać i, grzebiąc nogą, uczyć glizdy łapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.05.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ale one całe klopecki som, a nie w klopecki:wiggle: :eek: OBŁĘD - NORMALNY OBŁĘD - jak babcię kocham :eek: Znaczy co??? Nie zjadłaś jajek i się wyklują pisklaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) Oby tylko kura dobrą matką była i twardo na jajcach siedziała, bo jak nie, to pewnie Arctica na pomoc poleci i już jej tu przez te 17 dni nie uświadczymy. A jak się pasiate kropeczki wyklują, to może i dłużej, bo będzie jeszcze musiała po podwyrku je prowadzać i, grzebiąc nogą, uczyć glizdy łapać baaaaaaardzo śmiszne... ha... ha....... haaaa!!!:P:P:P:P a cooo??? reflekcisz na jedną.... glizdę??? jak się już nauczę nogą grzebać Znaczy co??? Nie zjadłaś jajek i się wyklują pisklaki ...mam nadzieję Edytowane 20 Maja 2011 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.05.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 to arctica nam w piórka obrośnie i ....nie pogadasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jaaaaa nieeee:rolleyes:... moje kropeczki obrosną... ale z nimi to i tak nie pogadasz;)... chociaż chcesz to gadaj, ale zapowiadam, że mało rozmowne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.05.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 no to po wykluciu koniecznie foty zapodaja wiecie czym zajmuje się sexsekra, yeti może ty cuś skrobniesz - jakieś pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.05.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 kropeczka kojarzy mi się z kropeczkami, które są na początku a potem................? dojrzewają w brzuszku-podpowiem!a jak dwie to bliźniaki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.05.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (...)a wiecie czym zajmuje się sexsekra, yeti może ty cuś skrobniesz - jakieś pomysły No i wywołali mnie do tablicy Uwaga, będę strzelał: sexsekra - kobieta o wysokich kwalifikacjach zawodowych, umie obsługiwać urządzenia biurowe trzeciej generacji, w tym również telefon, fax, czajnik bezprzewodowy oraz ekspres ciśnieniowy, zna kilka języków obcych (obowiązkowo francuski). Pracuje na stanowisku bezpośrednio podległym szefowi firmy. Czas pracy nienormowany, w wielu przypadkach zajęcia w godzinach późno wieczornych. Proces rekrutacji na stanowisko sexsekry obejmuje również subiektywną ocenę szefa w zakresie przydatności kandydatki do wizualnej reprezentacji firmy przed kontrahentami oraz w zakresie umiejętności rozładowywania stresu podczas wyjazdów służbowych i wielogodzinnych spotkań biznesowych. Słowo sexsekra używane jest w mowie potocznej i pochodzi od wyrażenia "sex sekretarka". Trafiłem??? ...no chyba, że chodziło ci o sekserkę...(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.05.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 baaaaaaardzo śmiszne... ha... ha....... haaaa!!!:P:P:P:P a cooo??? reflekcisz na jedną.... glizdę??? jak się już nauczę nogą grzebać Jak się już sprawnie nauczysz tą nogą grzebać, to na ryby razem pójdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.05.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 NARESZCIE!!!!!!!! A spróbuj znów zniknąć... to ja już Ci te kose ze łba wybije:rolleyes: Cm nie gubię... kieckę poszerzam;) Hahahah... Kurczę tej kosy chyba nikt mi nie wybije, ostatnio wzięłam się za koszenie niezłego zielicha, wczoraj skończyłabym, ale sąsiadka na grilllllaaaa mnie zaprosiła, to postanowiłam odpocząć. Pewnie sąsiedzi to dumają - co za kobita, kosi, kosi i kosi... upał, nikogo na polu, tylko ja i warkot kosy;) Z tymi cm, my kobiety zawsze mamy ten problem:) bo to Yetuś tak pisze żeby wszystkie zepsute do szpiku były... ...a mi chodziło o zwykły różowy co to podobno "jasno czerwony" dla co po niektórych mężczyznów jest:rolleyes: Yeti... nie długość, a czyny po mojemu męskość wyznaczają Miśka... ten drugi wariant to w Twojej sytuacji chyba niedziwny, nieee???? Chiba, że łone juz są zepsute do szpiku kości;) Tyz tak uważam, że nie ilość a jakość Ten drugi wariant.... nu nie dziwny... Za kilka dni jadę w siną dal, mam Komunię i juz dylemat, co ja na siebie włożę... Zresztą często tak mam... Te Twoje kropeczki to i mnie zbiły z tropu, myslałam, że kropeczki będziesz miała w pokoju na ścianie, czy kwiaty o nazwie kropeczki przed domem. A tutaj... takie maluchi fajniuchi... Dobrego dzionka, ja potem idę na grilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.05.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Jak się już sprawnie nauczysz tą nogą grzebać, to na ryby razem pójdziemy Ahahhaaaaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts