Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hahahah... Kurczę tej kosy chyba nikt mi nie wybije, ostatnio wzięłam się za koszenie niezłego zielicha, wczoraj skończyłabym, ale sąsiadka na grilllllaaaa mnie zaprosiła, to postanowiłam odpocząć. Pewnie sąsiedzi to dumają - co za kobita, kosi, kosi i kosi... upał, nikogo na polu, tylko ja i warkot kosy;):)

Z tymi cm, my kobiety zawsze mamy ten problem:)

Za kilka dni jadę w siną dal, mam Komunię i juz dylemat, co ja na siebie włożę...:bash: Zresztą często tak mam...

Te Twoje kropeczki to i mnie zbiły z tropu, myslałam, że kropeczki będziesz miała w pokoju na ścianie, czy kwiaty o nazwie kropeczki przed domem. A tutaj... takie maluchi fajniuchi...:)

Dobrego dzionka, ja potem idę na grilka :)

Jak grill??? wiem goopie pytanie;)...

Jak tak stale kosisz i kosisz to ja nie chciała bym pod prawy sierpowy Twój się dostać... wczoraj podkaszarkę ze strychu wytarmosiłam, pobrykałam trochę... i no cóż... czuć, że na siłowni to ja dawno nie byłam:rolleyes:

Może nie uwierzysz, ale babskie dylematy pt. "co ja na siebie włożę" mnie nie dotyczą... jakoś zwisa mi to... pewnie nieładnie z mojej strony, ale tak mam to i tak piszę :yes:... zazwyczaj decyzję podejmuję w biegu i zawsze (no w 99,999%) kończy się na portkach jakiś:D

Kto jak kto, ale Ty to powinnaś wiedzieć, że jak coś mnie rajcuje to muuuuuszą to być potwory jakieś:lol:... a kropeczki nie wiem dlaczego nazywają się kropeczki... tak jakoś mi zakwitło:)...

Ps.chyba się ich nie doczekam:oops:

Pierwsze sianokosy za nami... jeszcze nie pozbierane, dopiero dwa razy przerzucane... zapach nie do opisania...

jak pogoda dopisze to może w tym tygodniu się zbierze:D

W końcu mogę napisać coś BUDOWLANEGO...

ROZPOCZĘLIŚMY TYNKI!!!

Na rozgrzewkę zrobiliśmy dziś północną, ślepą, 12 metrową ścianę... dobrze będzie... damy radę:yes:...

Niefajnie będzie tylko z portykami bo daleko od ziemi:eek:

Zdjęcóf nie będzie bo nie miałam czasu... tak mnie chłop ganiał:mad:... rozrób, podaj, pozamiataj... nie pozamiataj nie było:p

Mam za to wczorajsze zdjęcie mojej Kwosi:lol:

http://images50.fotosik.pl/883/22e3a07883e893cdmed.jpg

Do kropeczek jeszcze... 13 DNI:)

A ja chcę strasznie się dowiedzieć o tynkach bo my siami musimy chociaż tu na dole przy ziemi cosik zrobić... I ja kceeemmmm zobaczyć zdjęcia jak to się robi i co najlepiej wybrać !!!!! Arctica !!!!! Rób wykład bo inaczej nie da rady - wsiądem i pojadem i zobaczem i co gorsza u ciebie popróbuję. I wtedy to już niekoniecznie dobrze wyjdzie ;)

A ja chcę strasznie się dowiedzieć o tynkach bo my siami musimy chociaż tu na dole przy ziemi cosik zrobić... I ja kceeemmmm zobaczyć zdjęcia jak to się robi i co najlepiej wybrać !!!!! Arctica !!!!! Rób wykład bo inaczej nie da rady - wsiądem i pojadem i zobaczem i co gorsza u ciebie popróbuję. I wtedy to już niekoniecznie dobrze wyjdzie ;)

Na tynki u nas to się już nie załapiesz. W ten weekend nie mogę Cię zaprosić bo musimy ogarnąć pozimowe szkody w naszym drugim domu... wodomierz rozpierdzieliło... a za tydzień to już będzie po ptokach:popcorn:...

Nic straconego, jak już się zbierzesz do kupy i się do mnie wybierzesz to do bagarka worek tynku wrzuć... nauczymy:yes:

...za odpowiednią opłatą;)

Na tynki u nas to się już nie załapiesz. W ten weekend nie mogę Cię zaprosić bo musimy ogarnąć pozimowe szkody w naszym drugim domu... wodomierz rozpierdzieliło... a za tydzień to już będzie po ptokach:popcorn:...

Nic straconego, jak już się zbierzesz do kupy i się do mnie wybierzesz to do bagarka worek tynku wrzuć... nauczymy:yes:

dzięki - jesteś WIELKA

...za odpowiednią opłatą;)

yyyyy - no zatkało mnię ;)

pewnie, że sami:yes:... mielibyśmy komuś oddać taką fajną zabawę:lol:... i jeszcze mu za to zapłacić???:eek:

...właściwie to już kończymy... gdyby nie to wczorajsze siano co to się w grafik wpisało... no i na nową dostawę tynku musimy czekać, bo mąż woli domówić dwa wory niż dwa miały by mu zostać... ot taki typ:)

Dziś caaaaały dzień zwoziliśmy siano... więcej nie kiwnę nawet paluszkiem, paaa...

W poniedziałek rano kosiliśmy siano

kosił ojciec, kosił ja

kosiliśmy obydwa

A we wtorek rano suszyliśmy siano

suszył ojciec, suszył ja

suszyliśmy oby dwa

A we środe rano zwoziliśmy siano

zwoził ojcie zwoził ja

zwoziliśmy oby dwa

A we czwartek rano sprzedaliśmy siano

sprzedał ojciec sprzedał ja

sprzedaliśmy oby dwa .......